Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

tiistai 29. kesäkuuta 2021

karanteeniaivot kuulostaa joltain mikä kehittyisi mulle tässä ajassa kun syrjäytynyt

OMA SANAmä voin aina laihduttaa, mutta mitä sä pärställesi teet?


dickpicsien lähettely o​n mautonta eikä niillä saa mun huomiota.


En elä yksin, mulla o​n pieni jyrsijä.


Toivon ettei tapaaminen jää yhteen kertaan.


En käytä villasukkia. Mustat nilkkasukat (adidas, puma, nike jne) o​n mun luotto kulutuskamaa.


En ole erityisen kristitty, vaikken olekaan eronnut kirkosta. Uskon jumalattareen ja jumalaan, sarvipäiseen metsästäjään. Saatan polttaa suitsuketta, mutta en käytä tupakan ja alkoholin lisäksi muita päihteitä, varsinkaan laittomia!?


Ne jotka o​n ylpeitä seksuaalisuudestaan, siis vähemmistöt ja nämä sateenkaari-ihmiset, muoti-ilmiön olette luoneet ja antaneet uuden markkinointi ajatuksen jättiyrityksille..


Bloggaan päivittäin. Harrastan kaikenlaista kavereiden tapaamisesta ja iPhonen selauksesta, virkkaamiseen ja maalaamiseen ja postimerkkien keräilyyn. Musiikkia kuuntelen vähän laidasta laitaan paitsi yhtä suomalaista bändiä.


Kela laittaa mut työkyvyn arviointiin, vaikka yli 10 vuotta o​n pitänyt joka vuosi hakea uudestaan eläke/työkyvyttömyys/kuntoutus tuet, -vai miksi tätä nyt sanotaan kun ei mitään paskaa parempaa osaa ja ollaan lannistettu hyväksymään mitä annetaan...


Mulla o​n perustutkinto alalta jolla ei ole työpaikkoja. En päässyt edes seripainajan avustajaksi.


Hiukset o​n luonnostaan kihartuneet viimeisen reilun 5 vuoden aikana?


En käytä juuri meikkiä kotona.


Ei ole varaa juopotella. Miehen haluaisin mutta eksä oli kusipää ja eli siivellä ja kohteli kaltoin enkä osannut laittaa rajoja silloin.


Psykoterapia o​n ihan kivaa ja olen kuulemma ihana. 2 vuotta käyty. Osaan olla diplomaattinen vaikka en missään olisikaan samaa mieltä.


Mulle voi sanoa olematta heittämättä roskia luontoon, mutta mitä jos et hankkisi roskia alunperinkään?


Vähän syön lihaa, muiden kädestä, koska olen keksinyt halpoja kasvisvaihtoehtoja. Ei ole diabetestä, mutta uniapnea o​n eli kuorsaan ja hidradenitis suppurativa eli nivusissa tulee paiseita stressistä ym ja sitten arpeutuvat, ei tartu.


En voi saada lapsia. Kävin lokakuussa Novasure toimenpiteessä koska kuukautiset vaan niin liialliset. Nyt ei ole enää kuukautisia, mutta vähän huolettaa mitä karvaa mun leukaan kasvamassa.


Olen luova ja riittää persoonallisuutta. Juoksen karkuun miehiä ja hyvällä syyllä. Olin 21 vuotta noin, neitsyt kunnes tein tämäntyyppisen profiilin jonnekin ja tapailin liikaa miehiä ja jouduin viimeistä kertaa suljetulle.


Tutkittu juttu kunnes et olekaan syyllinen ja todistusaineistot o​n kuin hajusuolaa auktoriteeteille. Olen kuuskymppisenä muka maksanut miljoonan yhteiskunnalle mutta eivät halua maksaa. Niin mistä muka??? Lääketeollisuuden orja minä vain, ja heillä o​n paksuimmat lompakot.


En ole blondi, lapsena olin, nämä o​n tummuneet sekä kihartuneet ja silmätkin o​n tiskivedenharmaat. Tarvitsen laseja eikä ole ajokorttia.


Ei ole astianpesukonetta, mökkiä tai pihaakaan. MacBook Air ja iP SE 2020 64Gb. Telkkari o​n 46 tuuman Samsung 2012 vuodelta ja mikroni samaa ikäluokkaa. Pitäisi kohta uusia jokin laite. Noh, pelailemisiin. Piristy teekuppi, ei se siitä lämpene.


Tai siis, kaikki ehkä muuttui kun olin vaihtarina briteissä. En kuulu minnekään. Mutta se elämänmuutos ei puhuta eikä siitä kirjoiteta kirjoja kuten ei influensseri kulttuuristakaan loppuviimein löydy opuksia. Haamukirjailijat tekevät niitä. Harva osaa edes satiirin taidon.


- not your queen, not your babe, not your slut, do you even know my name?