Ei aina jaksa

 Tilasin pitsan tästä läheltä vikoilla rahoilla. Kinkku-ananas lisätäytteinä ranut ja tuplajuusto. Katsoin liveä Lontoon kaduilta ja sitten ...

keskiviikko 23. kesäkuuta 2021

Kaupunkielämä ei vedä vertoja millekään sen mukavammalle

 Rakas bloggelsson. Aivan ihana fiilis. Olin bestiksen luona eikä riidelty juuri ollenkaan tuntikausiin. Juomat loppui niin lähdin pois. Etelä-afrikkalaista valkkaria join pullon ja kaksi pirkkaolutta? Toin hamsterille koiran herkkua mutta se ei syönyt sitä. Kaverin terrieri oli taas ihan innostunut kun kävin. Rakastaa minua niin! Nuoli hiet pois otsalta ja oon varmaan liikaa kuivannut nenäliinaan kun vedellä pesu kirveli otsaa. Olin tuubitopissa ja rintsikoissa ja ne valui aina ties minnekin tämä yhdistelmä...
Olen myös syönyt hyvin. Tänään oli uunilohta mulla kotona, lähes aamupalaksi koska se oli yksi juustosämpylä, ja sitten söin kaverin tarjoaman kolmiovoileivän, omakustanteen pussin Malteserseja ja taas sipsiä sekä jonkin leivoksen jonka vadelmahillo meni hampaidenväleihin siemenet. 
Mulla on kauheasti ruokaa kotona ja mun koko aikuisikä ollut jotain kituuttamista eikä ole mennyt mitään hukkaan ruokaa todellakaan, niin huvittaisi vain kuluttaa kaiken pois syömällä ne... halpoja vaniljatuutteja, suklaalevitettä paahtoleivän päälle ja pitaleivän päälle kebabia ja muuta lihaa; jos tekisi suolaista mieli.
Äsken kokeilin kulmakarvaveistä ja ne on nyt ojennuksessa. Juon pepsi maxia ja tuuletan asuntoa läpikotaisin. Hamsteri oli melko kuuma otus, kun nyt ei tulisi mitään kohtausta sille kuumuudesta. Otin sitä vähän käsiin ja annoin tuulla ikkunasta häneen päin? Sovittiin kaverin kanssa että kun Helmi kuolee niin haudataan se hänen koiriensa seuraan heidän takapihalle.
Ja sitäpaitti lempijulkimo vastasi mulle yhdessä äpissä niin se toki riemun sai aikaan. Känniviestittelen sille. <3
Hamsteri kulkee välillä mun sylissä ja tuntuu hassulta pikku tassun rapinat kyynärvarsilla. Tai no mikä nyt ei olisi ihanaa. Tapoin bussissa kaksi kärpästä ja keräsin pokemon go lahjoja eri puolelta Tamperetta matkan ajan että piti ihan lisäillä uusia kavereita kun kaikki saaneet multa jo sen lahjan. Tai siis kun kaikki muistomerkit on niitä stoppeja tai saleja ja niitä on sopivasti ylettyen nyssestä paljonkin pyöräyttää tavaraa peliin.
Ööh, tänään tuli tilaus prisman verkkokaupasta. Se tuli ajoissa, olin juuri puhelimessa kaverin kanssa. Kävin vielä suihkussa, ennen lähtöä, kun hikoillut vaikka ei tekisi mitään?! Kaveri tietty puhui mun ylipainosta ummet ja lammet vaikka sanoi ensin ettei arvostelisi mua. Sanoi lopuksi että minussa on jotain viatonta tai puhdas sydäs kun vei bussipysäkille.
Sillä on rankkaa katsella vanhempien hoitoa sivusta. Me katsottiin myös verenpaineemme verenpainemittarilla. Mulla oli 135/80 eli ihan hyvät vissii? Pulssi 99 heh. Eikö naurun pitäisi alentaa verenpainetta.
Kaikkea sellaista sitten! Ehkä teen huomenna pitsan. Perjantaina piti grillata ja uida. Tämä päivä meni vähän erilailla mitä odotin muutenkaan. Juhannusaaton aatonaatto.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy