Translate

kävijäpiikki

Sentit ja pennit, haavat ja laastarit, purkat ja kortsut sun muut teemat joita löytyy leffateattereiden lattioilta

Luku 27. "Niin käy vain elokuvissa" Kuunnellut tätä yli viisi tuntia siten että neljä tuntia jäljellä. Tämän olisi voinut lopettaa jo tähän kun noi kaksi menee treffeille.

"Pliis, älä puhu sun alusvaatteista ekoilla treffeillä."

:D Ihania brittejä.

Tässä pitäisi varmaan tappaa jokunen tunti ennen ruokailua. Oon syönyt litran jätskiä ja tein kaakaoo ja dipannut kanapalleroita kevytmajoneesiin.

Vähän imuroin. 110 kaloria lähti nyrkkeillen fitness boxingia 8 minsaa jopa.

Miksi mä kuvittelen noi hahmot Särkänniemen Tukkijoella.

Jotenkin kirjoittaisin itsestäni, elämästäni, tarinastani, jos olisi enää mitään. Tuntemuksia jotka heräisi. Audrey ja Harry. Nuortenkirja jossa on huumeita ja seksiä ja hmm... päähenkilö oli lukiossa.

Se, miten tässä kirjassa sanotaan "argh"... :D

Mun piti eilen mennä leffaan mutta kukaan ei halunnut mukaan. Enkä sit lopulta pystynyt kävelee lähikauppaa kauemmas. Oli hieman epävarmaa ja hidasta mun meno.

bits and pieces or it did not happen

 Latasin Nextoryn uudelleen. Eri s.posti, ja s-pankin etukortti jolla ei pysty tekee verkko-ostoksia. En muista edes mikä pin koodi sillä olisi. Olen nyt kuitenkin lukenut Salajuoni: Kuinka Venäjä auttoi Trumpin Valkoiseen taloon kirjasta viidesosan. Pääsin juurikin siihen missä Trumppi twiittaa valeuutisista kun buzzfeed on julkaissut tuon salaisen raportin. "Päivänvalo on paras puhdistusaine." , ja vetyperoksidi on paras hammashoidon suoja koronaa vastaan.

Minua kiinnostaa. Mä olin ensimmäisiä jotka uskoi Venäjän hakkeroineen ne 2016 presidentinvaalit. Eikä tarvitsisi edes mennä niin kauas. Brexitit ja muut. kansaakiihottavat mainoskampanjat. Facebookin poliittiset mainoskampanjat. Trumpin ensimmäiset teot presidenttinä oli lakkauttaa kaikki Obaman aikaansaannokset. Ne sai mut halkoo hiuksia silloin. Ei sillä etteikö naisena muutenkin minua kuvottaisi Trumpin olemus ja naisviha, kaunaisuus ja miksi se ylipäätään lähti politiikkaan? Koska Obama saattoi sen naurunalaiseksi jossain kutsuilla. Ne loivat hirviön. Tarot korteissakin on se Torni kortti, ja se yleensä tuo hankaluuksia. Noidat instagramissa joku päivä yritti taikoa loitsuta Trumppia tekemästä harmia. Oranssi kynttilä ja sitoa se tornikortti esim. langalla ja sanoa jokin loitsu kollektiivisesti.

Demokraattien aasi. Vähän kuin mun 32-vuotias lelu ja maskotti, jonka sain ja nimesin Koilaksi, sitten kun pystyin puhumaan. Uskon tieteeseen, ilmastonmuutokseen, ja muutenkin luonnonlakeihin että voimakkain selviää. Testasin joskus kauan sitten miten mun poliittinen kanta? No sillä asteikolla se oli samaa Gandhin kanssa. Mulle oli uutinen, että se on jokin ääripää. Mä olen koko lapsuuteni lukenut Tieteen Kuvalehteä. Oletin että olisin imenyt sieltä jotain arvoja, kun yhteiskuntaopit on olleet hylättyjä. Maaliskuussa laitoin erääntyneen, siivous -pölyä varten ostetun, maskin mennessäni ulos, ja näin toisenkin jolla oli jo "fuck korona" kangasmaski. Silloin jo seurailin YouTubesta Wuhanista, miten lääkäreiden neuvoja desinfioinnista ja maskin käytöstä oltiin kielletty levittämästä, sittemmin anteeksipyydetty. Tietenkään testauskapasiteetit ja muut ei olleet silloin ajan tasalla. Ihmiset huoletta käytti vapauksiaan ulkomailla lennellä ja matkustella jne piittaamatta karanteeneista Suomessakin.

Journalismin sanakirjan välistä löysin 20 euron setelin Ylöjärvellä kerran. Käytin sen jätskiin ja Tammerfesteille joista tosin lähdin pois ajoissa kun alkoivat soittaa Psychosis kappaleensa. Hukkasin askin röökiä ja tilasin vahingossa jonkun salmiakkishotin. Hyi. Läpsyttelin mun flipflopeilla ja tajusin etten nauttinut niiden musiikista vaan se oli sitä karseeta paskaa ja älämömpölöä mitä ennenkin pakkokuullut radio novalta. Ei ei ei, mieluummin sit vaikka pakkopaitaan pukeutuisi. Psykiatrien väitteet, että kai sä tiedät ettei se ole niiden vika että mulla on tällainen diagnoosi. No en!

Enivei... en tiiä jaksaako lukea loppuja 400 sivua. Mieluummin jotain kevyttä.

Söin puuroa mustikoilla. Tein perunamuusijauheesta ja soijarouheesta sörsselin, kermaa ja mausteita. Sattuu pimppernikkeliin jälleenstaas. En laske päiviä jouluun mutta ehkä siihen kohdun seinämien mikroaallotus operaatioon. Kuka haluaa pikku-kajsoja tähän maailmaan en minä ainakaan.

Neurologia, matikka, fysiikka, filosofia, siinähän sitä on jo kohta eri ilmansuuntiin lemppari tiedeaineita.

En edes paljoa tuskaile. Tai muista mitä olen tällä viikolla kirjoittanut. Tyytyväinen maailmanmenoon, olenko, niinhän sitähän voisi luulla. Lasketaan kaikki äänet. Ei mun ääntä. En ole ikinä äänestänyt. Syrjäytynyt viestini voisi olla että kukkien haju jää kädelle leijailemaan, joka niitä antaa.

Siitä puhe mistä uupumus

Kävin hammaslääkärissä. Siellä oli paljon pieniä tyttölapsia isineen/äiteineen, jotka sai reippaudestaan hammasharjat käteen. Mä en saanut mitään, paitsi purskutella peroksidia minuutin ja rapsuteltiin ikeniä ja otettiin kuvat... Kaksi uutta aikaa tammikuulle. Mun reiät oli pisteitä. Kulumaa oli ja jotain viisureita jotka osuu limakalvolle. Että yläpurukalustoakin harjailisi. Tiesin sen tavallaan joo etteikö viisureita mahdu - mutta niitä on aina vaan tullut mikä on tuntunut vuosittaiseltakin vaivalta parikymppisenä jota kesti neljäsosavuosisataa kauan.

Ajattelen kaikkia surullisia asioita. Elämäni on surullista sen vaan totean. Silmissä on kyyneleet enkä tee mitään. Ostin vain vikoilla rahoilla herkkuja. Kivut on ihan kestettävissä kunhan vähän mumisee. Maskin takaa?

Toisaalta haluaisi nukkumaan lepää ruokalevot. En kuunnella mitään asioita koronan kakkosaalloista ja pankkien veloista ja noista romahduksista. 4 sekuntia maailmanloppuun kuitenkin kellossa.

Jos kaikki ei oisi hyvin niin kaikki voisi huonosti. eiku

Se miten jaksan on mysteeri minullekin

Itkin. Yksin. Terveysasema oli jo tavallaan mennyt kiinni. Pelkäsin ettei tule apua kipuihin. Alkoi vielä vähän vihloa gynekologiset seikat sen lisäksi että pehvan yläpuoli kipeä eikä voinut seistä eikä istua, laittaa painoa, vaihtaa asentoaan. 

En ollut kyennyt pukee kunnolla, olin sandaaleissa eli flip flopeissa, ilman rintaliivejä, samettiseen cellbes läskitelttaan pukeutunut, legginssit saatu kantapäähän asti vedettyä. Tunti piti odottaa. En tiedä oliko väliä minulla, kivuillani, millään.. sitä itkettyä tuli minun... alkukantainen defenssi!?

Tein äsken hakemuksen kelaan. Terveydenhoitomenoja moninkertaisesti, silmälasit, hammashoito, lääkkeet ja muutenkin matkat ja sähkölaskua ja vakuutukset tulee just samaan syssyyn melkein... laskut oikeastaan kynsii mut elävältä.

Ostin kapphallista koruja kolme kahden hinnalla mutta otin ne pois korvasta ja kaulasta roikkumasta enkä alkanut purkaa mun olkalaukkua uuteen sirompaan.

 Morsiamen tekisi surulliseksi jos ostaisin häälahjaa mutta koin kyllä ostaneeni jo kortin sekä lahjapaperia jos vaikka. Jostain hyvän uutisen ilosta, jaksaisi heidän juhliin kun ovat.

Taas postia? Jaetaan vissiin joka luukkuihin, mikähän pitsamainos tällä kertaa...

The Thin woman’s brain audiobook

 I listened 1,5 hours into this book I’ve had for years. It’s about food addiction and how most thin women get their enjoyment (dopamine) in other things, not food, or they only eat what they know they need to have sufficient energy of the size of their stomachs& aren’t afraid to waste food if it isn’t enjoyable. By food it means healthy not added things that make you more addicted. Not brain hunger that makes you salivate etc crave and plan your next meal like food was priority.

Fat people are addicted and enjoy food less or need to have more to get that fix.

I thought I missed breakfast as I just drank some aspartamine flavored fizzy drink and left to get stuff from pharmacy downtown. I came back through the grocery shop where I bought cookies crisps chocolate but also nuts&dried cranberries, yogurt and mini carrots. I started my binge with the carrots, had the yogurt with large spoon in one go etc had 1/4 of the chocolate and devoured most of the chips and some nuts. I put the rest away and caffeine/aspartamine cola to fridge. I realised it was only 10-11 am so that was my breakfast snacks

What sugarfree does is trick your brain rest of the food has as little calories...

Dont end up like me. I’m not happy with my body? I dont think I’d be happy as thin either.

Most diets fail and you’ll gain all back. Selfdisicpline isn’t an endless resource. You’ll have to value staying thin more than the comfort of food and the addiction that can follow often times

Food should be flavorful. Add spices not extra calories from hidden sugars. Women have better taste buds..

The movie to the bone that doctor played by that matrix movie guy said something like “food is boring. We don’t talk about food here” it was odd... all food is basically carbon

We burn it with digestion. Our brain doesn’t know if we’re fat or not. It can hold on to everything by storing for later if it’s afraid of famine

Since when did anyone you know die of starvation? A study on rats/mice who got to press either electrical stimulation to their brains pleasure areas or for food most died of never getting the food over feeling good. Pleasure over needs. Addiction killed those rats. You can choose. Thin women get options.

Laters :wave:Tollaisen kirjoitin. Teen ehkä jonkun kastikkeen soijarouheesta päivälliseksi. Jos siihen sopisi ruokakerma? Keitän perunoita. Toisaalta olen syönyt varmaan jo liikaa kaloreita ennen 12. Huoh. Vihaan tätä suunnittelua mikä liittyy syömiseen ;)

Sä voit värein tuulen maalata

 Katsoin jonkun biohakkerin huijauksista kertoneen leffan miten monilla oli syytä tappaa se. Tein pitsaa ja viilsin vähän peukaloa ananastölkin reunaan. En muista edes koska viimeksi satuttanut itseäni. Tein pitsan sillä asenteella että automaattisesti vaan. Olisi uutta jaksoa yhdessä lempisarjassa, mutta nyt en enää jaksaisi katsoa mitään! En ole kuunnellut musaakaan päiväkausiin ehkä. Tärkeintä nyt olisi ehkä terveys.

Zombies, run radiota kuuntelen kun uusi jakso avautui. Pitäisi vissii ottaa joku kirja kauniiseen käteen. Nukahdin äänikirjaan kuunteluun kun menin uudestaan nukkuu sen jälkeen kun aamuaskareet tein. Siitä meni varmaan tunti hukkaan. Brain bugs niminen audiblesta.

Pyysin joululahjaksi ensiapupakkausta... en tiedä onko mulla missään laastareita yms. eli tuskinpa. Vähän tikusta asiaa eli taatusti masentunut. Oikeasti vain odotan että ylihuomisen asuntotuen rahat tulisi että voisi maksaa laskut. Saisi tunteen että olisi saavuttanut jotain. Rastia ruutuun. Joka kuukautista suoriutumista. Kädestä suuhun. Toinen käsi pesee toisen käden. eiku

Virvoketta. Jatkaisi jonkun projektinsa parissa vaan. Kasvattaa jotain tukikohtaa tai keräilyä, peliä, strategiaa. Hiljaista puurtamista. Kuulen miten tuuli repii puita ja lotisee ja kello käy. 

Pelattu nintendo switchillä animal crossingia ja jumping ropea se 1000 hyppyä käsiä ympäri heilutellen 8 päivä putkeen paitsi eilen unohtui. Annettu kyläläisille paketoituja lahjoja. Opittu parit reseptit. Pyydetty hamsteri jäämään. Tehty sitä, tota, ei mitään väliä kunhan useimmin tekisi samat jutut. Rannalta keräisi lasipullon joka päivä. Kaivaisi fossiilit, kitkisi rikkaruohot, möisi hedelmiä puista, istuttaisi rahapuun, mikä mihinkin vuodenaikaan sopisi sienten löytäminen saarelta.

Paidalla on vehnäjauhoja. Nukuin tämä päällä. Kirjoitin eilen amino apps yhteisöön jotain ja sitten en päässyt sinne enää sovellus ja työpöytä sivustokin ilmoitti erroria, olisiko ne huoltanut servereitä vai kaatuiko se. Olkoot.

Do or don't just think.

Game of Thronesista jäi mieleen se kun sen lihavan Samin joka oli lähetetty Yövartioon, pääsi unelmoimaansa kirjastohommiin, jonka piti siellä Citadelissa uudelleenkirjoittaa vanhoja kääröjä ja siellä oli jonkun papiston päiväkirjaa vanhan miehen suolenliikkeistä ja, sitä sitten piti säilöä. Otti omiin käsiin bannatut kirjat ja oli lopulta avuksi, pelasti sen yhden sairaudelta joka muuttaa ihon kivisiksi suomuiksi ja muutenkin todisti että se jokin yksi kivi tappaa niitä valkoisia kulkijoita.

plot what plot

I'm fat because you hate me


Muoks. 

Teoriaa/spoileria Supernatural vikoista/toiseksi vikasta jaksoista;

WHAT!!!! Katsoin sen lempparisarjan jakson sitten ja se piti mut koukussaan. Yritin etsiä netistä spoilereita mutta kaikki vaan väittää että loppu on onnellinen tai hyvin tms. Mä olin... että... tai siis... Jumalan tiet on tuntemattomat mutta KILL CHUCK!!! Deanilla oli joskus se amuletti jonka pitäisi ilmoittaa kun Jumala on lähellä, ja Sam&Dean polveutuu arkkienkeleistä. Tiesin kyl tavallaan että tylsä jos Luciferin puoliksi ihminen nefilimipoika muuttuisi pommiksi Aatamin kylkiluusta ym Kuoleman johdolla kaikki palautuisi ennalleen tms vallankaappaus ja Winchesterien työ oisi turhaa. Tai sit Chuck saa päänsä läpi ja aloittaa alusta siskonsa kanssa. Miksei se sisko voisi tehdä itsaria ja tappaa toisensa? Keitä tulee kenestäkin? Tasapaino? Argh... mitä ne hahmot itse haluaisi, jos kerran haastatteluissa näyttelijät on olleet liian lähellä hahmojaan jne Tosiasia on että se Jumalan kuolema löytyy niistä kirjoista. Ihan sama mitä näkyjä ja muita se on juoninut sen luomille tyypeille että ne auttaisi Chuckia päättää sen tarinat kun se on niin katkera ihmisille jotka muka tuhoaa kaiken mihin koskettaa jne

Jokin uusi hahmo pitäisi tulla. vielä. Finaalissa? Kuka tästä nyt enää puuttuu! Kaiken pitäisi jotenkin nivoutua yhteen ettei jää ainuttakaan loose endiä mutta mä en vain näe sitä! Kuoleman kummitus? Miten tyhjyys liittyy? Kuoleeko j/Jo(t)ku? Mitkä vinkit!! Jumalan PITÄISI olla joka kivessä. Voisiko Kuolema olla se hyvis, onko Jackilla mitään väliä, tuleeko hänestä suutari...

En kestä. Se bunkkeri jossa se salaseura tehty. Liittyykö? Mitä jää? Lapsuusjuttuja veljeksiltä nähdään taas. Sen tunnusbiisin kirjaimellisesti ottaminen... woaah mä en nyt TAJUA. Toisaalta uskon siihen että kaikki on ennaltamäärättyä. Ja olen humanisti. PIIIIP. En kestä tätä. Kuka mitä missä ja mikä on murha-ase?? KILL CHUCK, KILL GOD. FOR GOD'S SAKE. Vain tämä todellisuus on jäljellä??!!!

Astukaa nyt varjoista esiin ajatukset, oliot, kaikki joilla on mitään kytköksiä tähän. Viikingit, jumalat, cuthulhu, isojalka, alienit, mitä tahansaaaaa ja mistä näitä juttuja oikeesti. Avain Kuoleman kirjastoon? Se, että Jumalan sisko ihastuu Deaniin. Koko tämä niiden elämä metsästää yliluonnollista. Vapautuminen Jumalan ohjailusta. Ei voi olla enää mitään tossa sarjassa mainitsematonta voimaa? Ihmiset. Yhteinen alitajunta. MIKÄ RAUHA. Kuka lupasi sellaista? Ratsastaako ne niiden autolla taas auringonlaskuun? Kuka saa ikinä tietää mitään paitsi fanit!!!?

liian läheltä nyt liippaa. Jumala on kuollut sitten kun joku sanoo että niin on, kuka se nyt olikaan. Nietszche. Piste i:n päälle. Miksi haluun niin kovasti että se kusipää Jumala kuolee tossa sarjassa. Se jätti maailman ja leikitteli kirjailijaa parilla tyypillä. Eikö noi veljekset opi mitään? Olematta tappamatta toisiaan? Millä on mitään väliä loppuviimein. Siis toi bossi nyt tässä pelissä on vähän tota noin niin ärsyttävä... toivottavasti olisi kylvänyt tuhonsa siemenet johki. Joo ehkä sillä oisi joku lapsi jossain vielä. faaaakkk

mun ja robot.txt lisäksi tätä ei muuten lueta

 Ei ole pidätysvaikeuksia. Ei tule kakat ja pissat housuun. Ei ole kyllä reumakaan tuttu. Olen vasta 32! Tätä on ollut alle vuoden. Eivät kuvanneet. Viereisestä sängystä kuvattiin lantio. Eivät kuvanneet mun, olisi kai pitänyt sanoa että kaaduin mutta kuinka mä sitten olisin kävellyt 2km puoli tuntia kivuissaan ensiapuun. Vittu että kiroilin ja otin kuvan kun vihdoin näin opasteen jossain. Istuin tuolille ja parahdin kivusta kun istuin oikein koko painolla voinninarviointiin.

Ja sitten siellä oli umpisuolentulehdus. Kaikki mun vaivat siis jotka on olleet jo. Sain kipulääkkeitä ja sulatin kaksi jääpakkausta vuodeosastolla... Kotiin tulin kaupan kautta, hernemaissipaprikaa pakastimeen. Soitin puoli kuuden maissa että menen acutaan, ja olin kotona puoli kymmenen. Vessassa kävin virtsailee siinä kasilta.

Mulla on potilasranneke vasemmassa. Muistuttakoon siinä että varaan huomenna lääkäriajan. Kyllä tähän joku diagnoosi tai syy täytyy saada. Sehän se on kun ei tiedä niin tuskaisin ja pelottavin osuus.

Mutta kun syön jo menkkakipuihin 100kpl vuodessa kipulääkettä niin tuntuu vähän hassulta. Ensi viikolla hammaslekuri ja sitten lapsettomuuden varmistus toimenpide siinä kuun puolivälissä. Ehkä jos hakisi tälle kuulle toimeentulotukea... tässä on nyt niin hirveästi menoja. Ne laskee että mulle jää peräti parikymppiä rahaa ja korvaa korkeintaan lääkkeet... huoh? Koronalisä. Missä olet. Mulla ei ollut edes maskia. Ihme ettei porukka valittanut.

Niin happisaturaatio 96, lämpö 37,2 ja verenpaineet jotain 90/116 tms. Normaalia. Paitsi etten mitään normaalia kyennyt tekee.

Yritä tässä nyt sitten digitaalisoitua

 Youtube tilaajat -2

Ihan teitä varten teen 15 minuutin pätkää vuosi sitten kirjailemistani teksteistä. Hoksasin että voin ladata älypuhelimesta videota youtube sovelluksella. Siihen oli joskus oma applikaatio, pystyi striimaa vaikka kaverin keikkaa? Olin manageri eräälle kokeellisiin huumeisiin kuolleelle kaverille joka ehkä ensimmäistä kertaa oli niitä käyttämässä.

2018 askeleet 7,5tuhatta keskimäärin päivässä. 2019 se oli vähän päälle 5 tuhatta, tänä vuonna vain kolme.

Käytin blogbookeria jolla tein vuoden 485 julkaisua pdf:ksi. Ongelmana sivunumerot, kuvat, se että välillä kirjoitan ehkä englanniksi sekä tietty otsikoiden viereen ilmaantuvat päivämäärä+kellonajat. Sen lisäksi ihmeellisiä välilyöntejä, kappalejaot ym kaikki vaan mystisesti katoaa?


Muoks. Siivoilin kaksi tuntia. Tein tekemättömiä hanttihommia. Tiskauksesta ja pyykkienpesusta imurointiin mutta myös heitin menee roskia ja käyttökamaa jotka oli nähneet päivänsä. Ripustelin ja otin alas serpentiinit, sinitarralla fiksasin tauluja ja kello meni hajoamisen kautta takasin seinään. Esineet siirtyi logiikalla että mikä on menossa pois niin se lähemmäs ovea. Kenkiin suihkutin suoja-aineen. Join kahvit ja omat sörsselit seisten ja hinkaten kynsin ja hampain patoja kattiloita. Kun näki jotain niin tarttui siihen!

Sukat on sukkalaatikossa ja kulahtaneet pöksyt omassa. Että mä unelmoin jostain uusien alusvaatteiston hankinnasta sit kun on tää iänikuinen endometrioosi loppu!

Niin että heikottaa.

Olisikin materialistinen

 En ymmärrä google mainosten tarjouskoodia. Tein 70 eurolla mainoksia lokakuussa kun sain 120euron koodin, jonka pitäisi loppua yhdeksäs päivä. Mainoksia ei näytetä koska ne ei pystyneet veloittaa mua. Ilmeisesti saan sen 120 euron sitten kun olen maksanut vastaavan määrän rahaa ja sitten käyttää ton saldon uusiin mainoksiin? Siis käytä 120 ja saat 120 saldoa??? Ei helvetti. Ette te ole pankki ja mä en ole teille velkaa kun huijaatte. Odotanko tonne tarjouskoodin loppuun nyt että tämä korjautuu? Mainoksia ei kuitenkaan enää voi. Sitä paitsi niissä oli klikkausprosentti alle puolen prosentin luokkaa. Sain ehkä 52 klikkausta tänne blogiin siitä mainoksesta joka suostui näkyy. Mun mielestä se ei ole 70 euron arvoista.


Menin aikaisin nukkumaan. Nukuin jotain 12 tuntia josta puolet unilaitteella. Jäi täysikuu rituaalit tekemättä. Kaulaan ja korviin jäi sinistä väriä joka yön aikana suli tyynyyn ym. Pitäis varmaan suihkuun mennä vielä. Joku ehdotti TikTikokissa että kulmakarvat saa liimalla peittoon. Ei tullut mieleen. En ole drag queen, olin sininen olio muilta planeetoilta.

Koitan olla tajuamatta koiria haudattuna. Facebook dating ei edes näytä mun sukupuolta. En ole trans tietääkseni. No mutta on pienet murheet.

Muoks. 

Kävin suihkussa. Erehdyin luulee vaaleansiniseksi värjäytyneitä naamapyyhkeitä maskeiksi. Siis ihmettelin kuka on jättänyt maskinsa tänne. Lasit päähän ja pari sekkaa ajattelua niin kyllähän mä ton eron noiden välille sit.

https://www.tiktok.com/@kajsablom88/video/6890072890037783809?lang=en&sender_device=pc&sender_web_id=6817778190325433857&is_from_webapp=1