Translate

kävijäpiikki

perjantai 26. kesäkuuta 2020

Daterape

Otin kylmän suihkun ja sain jonkun kipukohtauksen.
Sen lisäksi hs-pattia puhkeili pepun seudulla. Yhtäkkiä en pystynyt nostaa oikeaa jalkaa tuolille.
Otin 1 mg panadolia, 2mg sirdaludin sekä heitin voltaren geeliä niskaan.


Yhdeksi fibromyalgian syyksi on epäilty pitkäaikaisen stressin aiheuttamaa pahaa mieltä ja ahdistusta.

Älä lausu turhaan jumalattaresi Kajsan nimeä

Sain kuulla että minusta oltiin instagramiin tehty tili, jossa oli videoita missä mun kunniaa on ilmeisesti loukattu, mutta että tämä "kuspää" tili ei olisi enää siellä. Ilmiannettu tai ne itse tajusi lopettaa. Aika creepyä. Voin kuvitella millaista se on ollut. Minusta yritetty tehty jotain meemiä. Varmaan taas asialla ollut mun fanikanta: joka koostuu niistä -09 fortnite poikapelaajista. Ei vaan, yli 70% niistä miljoonasta katselijasta mun tiktok videoihin on ollut naispuoleisia. En kyllä tietääkseni ole antanut lupaa tai mahdollisuutta ladata videoitani. Laittaa ns. kuvatekstejä joissa väärinymmärretään mitä sanon, väännelty tikusta asiaa. Tai niin mä kuvittelisin olleen niiden. Ehkä joku nettipoliisi on kiinnostunut ja siksi yrittänyt tavoittaa (?) Kaisu nimistä Blomia, tosin ei mulla tietääkseni ole salanimiä.

Ei se mitään. Ihan kiva tyyppi kävi juomassa päiväkahvit tuossa. Sain ihan mukavan orkun yksin sit kun se lähti. Tosin vähän ehkä sitä häpeää noin jälkikäteen hetken tuhmuuksia. Otin kylmän suihkun uudestaan. Vaikka panin eilenkin niin en mä kyllä muista että olisin hoitanut itseäni loppuun. Muisti ei kyllä tahdo pelittää. Mitä vähemmän unikatkoksia, sitä enemmän muisti ei pelaa D:

Ensi viikolla pitäisi mennä Hervantaan ma ja ke. Varasin lääkärille aikaa mun viikkoja kestäneestä lantion/lonkan alueen kivusta. Olen kokeillut siihen voltaren geelit, sirdaludit, kipulääkkeet ja vihtomisen juhannusvihdalla. Tänään myös hoidin kylmällä. Just nyt se ei edes vihlo sen pahemmin, mutta aamuyöstä siihen heräsin jälleen. Damn it.

Kuuntelen lempparibändiä YouTubesta. Katsoin Eurovision leffan Netflixistä kun heräsin ja sit kävin kaupassa.
Kaksi ja puoli tuntia oli vieraani. Se oli jo lähdössä ovesta, tehtiin 180 käännös makkariin kunnes tuli nopeeta sisään takaapäin siinä jotain kanaa matkiessani ja pää löi seinään. Naista kuulemma rauhoittaa siemennesteen sisältämät ainekset.

Viikonlopulta en odota mitään. Ei pitäisi puhelinmyyjienkään soitella. Ne on ottaneet mut luuritikuksi. Vitamiineja ja lehtiä ja sähköä, kaikkea löytyy.

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat