ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Kynnet leikattu ja imuri lataa akkua ja pää räjähtää (...)

Kuluu muuten vähemmän vettä kun tiskaa sangossa. Kuulin brittiradiosta yksi päivä sellaisen vinkin ja otin sen vähän niinku muistiin muistiin... Mun lavuaarin tulppatilanne on mikä se on, niin muutenkin kannattavampaa ja ekologista.
Puoli tuntia tiskasin. Sitten vaatteita kasasin pesua varten. Tunnin ohjelma päälle siihen. Lattioiden imurointi ja märällä luuttuaminen.
Sama juttu varmaan pesuaineen kanssa luuttuamisessa että bideellä pesin sitä lattialiinaa ja pönttöön tumma vesi ja hiukset. Loput vedet heittää kylppärin lattialle. Joku saisi likakaivoni/viemärin tulla jotenkin putsaa kun se on joka kerta tukossa ja muutenkin tulvii aina pyykkiä pestessä.
Vähän siirtelee laatikoita, ja kuuntelee youtubesta videoita, bluetooth kuulojutut päässä kun ostin vahingossa sen ilmaisen youtube premium kokeilujakson.
45 minsaa siinä kait ja kuivuun pyykit viidessä. Tiktokissa joku kysynyt mitä mulle kuuluu, niin sitten yksi hikine tiktokki siihen rakoon.
Äsken laitoin hiuksiin öljyä ettei näyttäisi niin kuivilta mutta videosta tuli mikä tuli. Mekkoni muistuttaa Simpsoneista sitä jaksoa kun Homer pääsee tekee töitä kotoa käsin ja pukeutuu siihen mekkoon... v***u. Vaaka näyttää kiloa enemmän vaikka en ole edes vittu mitään suuhun laittanut. Toki litran taikina lättyjä mutta en edes paistanut kaikkea ja jonkun verran hillolla ja sokerilla sain alas. Vettä kyytipojaksi. Aamuista kahviakaan ehtinyt juoda kaikkea näköjänsä.
Sen siitä saa vain kun touhuaa. Kilo lisää. En ole koskaan näin paljon painanut vaa'alla. Vituttaisi ja potuttaisi. Olisin voinut vaan makoilla ja paino olisi sama mitä se oisi ollut aamulla. En käy järkeen millään tieteen aloilla.