Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

maanantai 29. kesäkuuta 2020

Verenpaineet kattoon

Laskuja tulee ovista ja ikkunoista. Ehkä kuitenkin postiluukusta ja sähköpostiin.
Tein perustoimeentulotukihakemuksen aamulla kun olin pari tuntia ajoissa terveyskeskuksen ajanvaraukseeni. Liitteitä on helppo laittaa älypuhelimen näytöltä. Varsinkin kun voin hakea pdf:t ja tallentaa macbookin Lataukset kansioon ja ottaa näyttökuvia ym. Hain kolmelle kuukaudelle kun syyskuussa henkilökortti uusia. Psykoterapialaskuja kertynyt pari. Tarvisin alle kolmenkympin arvoisia antibioottivoidetta apteekista. Että en mä paljoa tarttisi tukea mutta kaikki laskut sinne vaan oli niiden päivämäärät vähän minne sattuu. Kela ei varmaan ota menoina sitä että mulla on maksuohjelma velkajärjestelyyn. Onko siinä sitten mitään järkeä jos jokin velkoja vaatii ton mun järjestelyn purkamista ja kaikki menee ulosottoon ja ne ottaisi joka kuukausi satasen mun eläkkeestä.
11 euroa pitäisi maksaa Adoben ohjelmista, ehkä ne on laskenut sitä viidellä eurolla koronan takia? Mulla ei kyllä ole kuin kolme euroa ja käytin jo eilen parikymppiä ruokaan ja tänään loput Lidlin lahjakortista jotka sain vanhemmilta. Tein popkornia ja puoli litraa kiisseliä tänään, sen lisäksi että söin aamulla lidlin juusto-kinkku kroissantin, gouda-kinkku kolmioleivän lidlistä jotka vedin alas, energiajuomalla. Ostin toisaalta kolmannen askin tupakkaa parin kuukauden sisään. Luulin etten keksisi muuta tekemistä?
Mulle tuli jotenkin oksettava olo popkorneista ja jokin nälkä jäi joten tein sen puolen litran kiisselin, jossa desi sokeria, 2 rkl perunajauhoa, 1 muna ja sitruunaa. 
Olen kohta kuunnellut tuntikausia äänikirjaa ja pelannut kahdella puhelimella pokemon go:ta vaihdellen ties montako poksua ja viimesimpänä lisäillyt kavereita vaikka lahjat loppui nopeasti. Eilen illalla switchillä, pelasin, yhtä toista pokemon- quest, peliä ja siinä sain jokusen melkein 100 levelisen onixin, mutta silti jumittaa.. xD On mennyt ohi animal crossing ötökkäkilpailut ja kohta loppuu kesäkuun hää tapahtuma. En ole avannut telkkaria. Mutta puhelimella animal crossing pocket camp pelannut veskitaukoisin. Ja zombies, run radiota kuunnellut ja kasvattanut kaupunkiasemaani taustalla jotain välillä kuunnellut juonta toisella korvalla jne
Kaveri soitti äsken. Oli päässyt romahduksestaan. Moi, johon se aina sanoo: "housuistasi lensi koi" ja whatsapissa olen sopinut koirahoidosta. Sunnuntai-iltana toimitetaan mulle karvakamu. Sitä ennen vissiin mennä käymään hänen luona. Kiitti mua olemassaolosta. En varmaan olisi löytänyt kämppää ilman kaveriani joten suhteet on tärkeitä. Vaikka olihan mulla silloin nuorena vielä luottotiedot puhtaana. Keskiviikkona lääkärille aika. En perunut sitä. Kuitenkin kaikki mahdolliset kipulääkkeet ja geelit ja lihasrelaksantit ei ole auttanut ja pitkittynyt vaiva jo kuukausia, niin ehkä ne alkaa sitä tutkia joskus kun jatkan käymässä siellä aina välillä tosta vaivasta?
Keskittyisin tähän äänikirjaan mutta oon melko varma että tiedän kuka on varastanut Zeuksen salaman, jo. Liekö nähnyt elokuvan tästä kirjasta.
Varmaan piakkoin voisi alkaa salamoida kyllä siellä on jo sadellut vettä muutaman pisaran. Niin se syksy vaan tulee.
Pyysin su-ke koiranhoidosta 30e. Oisi kiva jos saisi enemmän mutku en osaa hinnoitella itseäni. Tarttee kuitenkin tehdä kävelylenkkejä. Kengät kuluu. Ja mitä sitten, jos se keksii, taas, syödä jotain mun tavaroita? Täällähän mä olen mutta kunpa toi ei nyt enää olisi naskalihampainen pentu. Naskalit on siis tietääkseni jokin helposti lävistävä työkalu esim. ne mitä ilman ei saa mennä jäille joilta vetää itsensä ulos avannosta jos tippuu reikään.
Mitähän sitä. Puoli tuntia bittiavaruuteen näppäilyä... multa meni kokonaan ohi osa äänikirjan kuuntelusta varsinkin se tylsä kohta missä sodan jumala keksii turhan juonenkäänteen. Ares. Se oli Xena soturiprinsessassa aika hot. Katsoin Facebookista varmaan eilen Lucy Lawlessin sivua ja se oli melko tyhjää täynnä vain pari julkaisua per vuosi joten skrollasin jonnekin 2016 enkä edes tykännyt niistä sivuista. Ehdotteli kaikkia drag taiteilijoita ja muita "julkkiksia" Amerikoista. James van der Beek. En edes katsonut sitä ohjelmaa mikä tuli silloin joskus 90-luvulla.  Dawson's Creek. Katie Holmesin kanssa jotain romantiikkaa ja sit se jokin blondi. Plääh. Liikaa nostalgiaa. Pokemon go:ssa Bulbasaur tarrakin sanoo bye! Rankkaa olla ainut ja vanhin lapsi ja äpärä muuteskin. Mieluummin oisin orpo ja demigod. Pääsisi seikkailee. Tappelee medusaa ja kimaraa vastaan. Ainut asia mitä en usko tässä nuorten aikuisten fantasiakirjassa, se että kreikan jumalat päättää että lännen keskus on Amerikoissa ja New Yorkista ja Kaliforniasta pääsee alamaailmaan ja jumalten kotiin. Ihan kuin alienit ufoissaan myös haluaisi just tolle maanosalle. Ihanku niillä oisi eniten julkkiksia. Tai muuten ihmiset palvoisi dollarinkuvia. Mulla on tasan ollut yksi dollari ja se oli origami norsu tehty taalasta että sillä mitään pystyisi maksaa.
Voi ei.... nyt ne on päätynyt johonkin ansaan hotelliin jossa unohtaa miksi sinne on tullut ja miksi sieltä täytyy lähteä. House always wins. Ei siis se House sarja vaan kun pelaa uhkapelejä, niin tuo joka jakaa kortit edustaa sitä kasinoa. Pieniä voittoja aluksi, sitten et voi uskoa paljonko lisää vaan jatkat laittaa koneisiin.
Mulla on addiktoituva persoonallisuus, heh.
voi perce. Ne oli 5 päivää siellä ansassa. Ja nyt sillä on jokin luottokortti jossa on ikuisuudenmerkki luottorajana ja sit se taksikuski kutsui sitä prinsessaksi. Harmi kun se näki tärkeän unen siellä ansassa ja nysse ei muista asioita. On tämä kyllä akun tuhlaamista. Tiedän että ne hirviöt ettii niitä Hermeksen kenkiä jotka toi sai siltä petturilta. Ennustuksessa oli että joku pettää sen ja että sen pyhä etsintä johtaa epäonnistumiseen. Vaikuttaisi kirjalta jonka lopussa kaikki tapahtuu nopeasti ja sitten se onkin ohi. Pahis saa pitkän dialogin ja tulee lopputaistelu.
Tyyppi kävelee veteen kun sen isä on jokin Poseidon ja hait kohtelee sitä kuin lemmikkikoira. Sen äiti ei olekaan kuollut vaan muutettu kultasuihkuksi? Ihmiset joskus kreikan ja roomalaisaikoina on kyllä ollut omituisia kun ne on jumalansakin tehnyt kuvastaakseen ihmisyyttään.
Olemme pitäneet sinua tarkoin silmällä. Noin mäkin haluaisin että merenhenget sanoisi keskellä mannerta jossa lähin meri on jossain tuntien autoajelun päässä.
Mikä kuuluu mereen, palaa aina mereen.
Seuraa sydäntäsi tai menetät kaiken.
Kauheat Galadriel vibat... I WILL DEMINISH, go into the West and remain as Galadriel. Mutta eniveis ehkä en jaksa keskittyä ja vihdoin kuulen taivaista ukkosen mörinää. Ei täällä ainakaan katolla ketään ole raahamassa jotakin painavaa.
hups kun tuhlaan aikaa. Pitäisi ottaa irti johdot seinästä.
Jokin spämmi puhelu briteistä, huoh. En erityisemmin odota puhelua keltään. Hysssttt, täytyy kuunnella ääniviesti..