ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

torstai 18. kesäkuuta 2020

Mitä saa jos sekoittaa hasselpähkinämaitoa ja sokeritonta wtf:ää

Kaikilla fakin päivittäistavara ostoksien tarpeilla sekä laskuilla on tapana muodostaa pilviin nouseva fakin torni. Ja what the fanta sain taas saman makuisen fantan mitä fakkia. Banaani. Vai oliko se viimeksi mango. Ne fakin väliä. Ei sitä tiedä that's the fakin no-points to you.

Vessanpuhdistusgeeli ja pyykinpesujauhe. Toivon että nostaa hiilijalanjälkeä koska se oli liian hyvä ollakseen tottakaan vuosiennusteeni. Mitään suomalaista en osta. Ainakaan ehkä vahingossa jos muuta halvempaa ei ole. Toisaalta haluan elää ekologisesti ja säästää luontoa mutta... mitä toinen persposki sanoi toiselle? Me ollaan ainoita jotka estää tota paskaa leviämästä tuulettimeen.

EIKU. Olen fakin ympäristömerkkien ympäröimä eikä ne edes erityisemmin kerro mitään mulle.

Piti laittaa mikroon loput ranskalaiset. Ne on nyt tossa defrostaantuneet jo tuntikausia. Frostista tulee mieleen Frozen ja frozenista let it go, ja siitä biisistä meemit Elsasta vessanpöntöllä. Toisaalta Frost voisi olla vaikka Preust tai Jack Frost mutta miten vaan. Naisen mieli. Tai sit mun defrostaaminen oisi voinut olla "de-frostaus" tai esim "to thaw" jos puhuttaisi siitä prosessista kun pakaste tai pakkanen lämpenee. Mikä sen lumiukon nimi oli Disneyn elokuvassa. Muistanko? En.

Katsoin The Good Place loppuun. Kaikki 25 jaksoa. Ääh. En oikein tajunnut mutta toisaalta haluaisin olla parempi ihminen. Ainakin he mainitsi JUUUUSSTTT oikeat filosofit. Kantin ja Kierkegaardia. Ja se oli jotenkin söpöä. JA toisaalta tekisi mieli uskoa johonkin suurempaan suunnitelmaan joka olisi jumalallista alkuperää. Uskon toki kristinuskossa siihen että kaikki on ennaltamäärättyä.

Vertaus siitä että kumpi vetää kumpaa. Vesipuhveli vai rattaat.

Mutta niin ei mennä taas syville vesille ettei tuu huomenna kaadettua nurin venettä. Muahahha.