Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

torstai 18. kesäkuuta 2020

Mutta siis syöminenhän oli tylsää

Join litran vettä 20 minsaa sitten ja nyt juon tekemääni 4 kupillista kahvia. Shokki elimistölle vissii kun on vähän huono olo tai sit mulla alkaa taas menkat sopivasti huomiseksi että sekin. Heräsin neljä tuntia sitten, yöllä nukuin laitteen kanssa 6 tuntia. Näin koko aamupäivän jotain unta joka oli painajainen. Vaikka havahduin niin se uni jatkui.
Katsellut youtubea. Laihdutusvideoita. Mitä joku syö päivässä *realistinen*
Pitäisi juoda 4,5 litraa ja tunnissa saa juoda enintään litran niin jos tunnin välein joisi litran niin päivän aikana saisi vedenjuonnin hoidettua. Mulla ei ole mitään vesipulloa.
en puhu espanjaa, sì non
Huomenaamusta tultaisi hakemaan ja pääsisi saareen. Ajattelin pukea alle uimapuvun. Sittenhän on jo juhannusaatto. Toivottavasti siellä on ruokaa tai ei tarvi itse onkia ruokaansa.

Tein tänään 4.ttä kertaa putkeen soijarouhe bolognaise kastiketta. Ei oikein maistunut enää vaikka ostin paprikajauhettakin. Eli sitä jäi yli. Mitään muuta sitten ole ehinyt syödä. Eilen kävin syömässä No Hablo Espaniol burriton california -tyyliin. Kun kävi p*skalla aamusta niin kyllähän tuo lensi pöntön seinään ja vähän jäi kiinni. Koostumus johtui varmaan just siitä burritosta. Se niinku kuuluu burrito asiaan. Suomessa ei juuri saa burritoja. Nyt löysin mestan joka niitä tekee. Joku tyyppi tuijotti mua siellä kun lähdin ihan kuin se olisi menettänyt sielunystävänsä mutta jälkikäteen tuli mieleen että ehkä sillä vaan kävi sääliksi kun kävin yksin syömässä.


Youtubessa trendaa keto dieetit sekä paastot naisille. Sitä aina luulee että jokin dieetti toimisi ja sit tulee joku uusi dieetti tilalle. Joskus piti pysyä erossa sokerista (valkoinen sokerihan on valkoinen kuolema) ja joskus hiilareista, ja nyt pitäisi syödä enimmäkseen rasvaa.
Joskus oli maitotuotteet ja sit taas nää Atkinssit. Kasvisruokavaliot.
Kokeilmatta on enää makukortsu ja äidinmaidonkorvike dieetit. Jotkut syö hiuksia, patjan täytettä, hiekkaa.
Näin unta jossa lämmitin paistinpannulla jonkun muovipakkauksen kastikkeeksi ruokani päälle?

Mietin vaan mikä Suomessa sisältää paljon rasvaa. Suurin osa leipomisresepteistä. Voita. Tai sitten muut öljyt. Paljon energiaa kunhan menee läpi. Ihonalainen ruskea rasva polttaa läskiä.

Aina pitäisi itse kriittisesti asioita nähdä monesta eri näkökylmasta ja et ole siltikään ikinä oikeassa. Paitsi minä koska olen aina oikeassa. Miettikää jos vielä vetäisin miehiä puoleeni. Siinä vasta ongelmia.