ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 25. kesäkuuta 2020

Multa on kysytty mitä pelaan ja olihan mulla joskus pokemon go:llekin oma bloginsa hahha

Kuukauteen pelannut Animal Crossingia.

Kaikki rikkaruohot oli tuolla.

Kävin jättää sinne yhden esineen, vihreän tuulettimen.
Katsoin youtubesta jotain acnh vierailua pelissä jota oli pelattu 950 tuntia. Ei ole ihan samanlaista saarta minulla. Esineitä joka kolkassa tai muuta. Keräilen tosin pinkkejä kukkia, hybridejä. Niitä oli tullut muutama lisää ja sit oli sellainen uusi myyjä tullut jolla oli pensaita. Möin sille rikkaruohoni. Piti käydä maksaa lainaa vähän, kun 99k enempää ei ilmeisesti mahdu kukkaroon kerralla bellsejä eli valuuttaa? Ostin kaupankin tyhjäksi ja silti sitä kerääntyy, hmm.

Odottelen puhelua unipolilta tosin en ole kovin varma että onko se minä jonka pitäisi soittaa sinne. Kalenterissa klo 14.00 lukee vaan soittoaika.

Mun yksi karvaturri orava olisi halunnut lähteä, mutta en halunnut että se menee pois. Missähän se yksi otus on jonka halusin että se lähtee? hmm. Piti vielä googlettaa miten rannalle saa deckingiä ja viimeiseksi googlasin summer shellit niin ilmeisesti pitää niiten spawnaamista edesauttaa kun sain jo parit uudet reseptit.

Olisi vaan helpompi kirjoittaa suomeksi toisaalta mutta enkku käy järkeen pelistä puhuttaessa. Feng Shui Qi melko varmana suomennettu chi.