Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Jos copyright on suomeksi sanasta sanaan kopio-oikeudet eikä tekijänoikeudet niin oonks mä niinku kopiokone (ei vaan kyllä mä tiiän kognitiiviset toiminnot)

Mulla on jotain kymmenen fyysistä kirjaa kesken lukeminen ja kolmekymmentä äänikirjaa kesken. Enimmäkseen young adult kirjoja. Aloitin tässä Salamavaras kirjan kun olin saanut loppuun joululahjaksi saamastani kirjasta äänikirjaversion. Toisaalta lopetin mun audible jäsenyyden niin en oo varma kauan noi sit säilyy ja saan nauttia niistä.
Kirjoitin listan päiväkirjaan noista kirjoista ja siihen meni sivu. Toiselle puolelle kerroin lyhkäisesti mitä on tullut shoppailtua. Ei olisi ehkä varaa ja teen tyhmiä ostoksia. Käytin laiterahoitusta eilen illalla neljälläsataa... ruusukultainen mikrofoni, switchille uudet joyconit, ja telkkariin all-in-one kaiutin. Mitään järkeä mutta halusin. Tai no, L nappi ei toimi toisessa switch ohjaimessa niin mietin miten sen korjaisi niin siitä alkoi toi shoppailuhullutus.
Tänään ostin ruokaa parilla kympillä. Jaksoin ehkä vähän imuroida ja vetää lattioilla märällä liinalla. Jääteetä jäljellä ja mikrossa lämmitettäviä aterioita kaksi. Vedin jätskiä, suklaata, sipsejä, limsaa, ja vielä kermaperunoita ja omenan... Eilen söin myös 3000 kaloria, tosin vähän yllätti toi kalorimäärä. Popkornia, hernekeittoa, kolme kananmunaa, keksejä, puolet sipseistä, kahvia ja muroja. Jos jatkan syömistä niin lihon lisää. Jos liikkuisin joka päivä kaksi tuntia viikossa voisin laihtua pari kiloa. Tosin jos liikkuisin niin söisin enemmän koska ruokahalu nousisi. Samoin jos en söisi tuntikausiin niin sitten söisi enemmän kerralla jne. Tosin mässäilen nytkin jo...
Netflix loppuu tänään. Huomasin että olen katsonut Sillä Silmällä vasta yhden tuotantokauden ja tänään pääsin toiselle, vaikka sitä on viiis (5!) tuotantokautta. Siis häh?? Luulin että oisin nähnyt kaikki mutta ehkä se oli edellinen viisikko. En edes muista millainen se edellinen oli. Muistan vaan että ne heteromiehet teki kaikkea tyhmää heti kun ne homomiehet lähti. Tämäkin sarja ei ole ollut poikkeus. Yksi laittoi itselleen ja pojalleen hiuksiin geelin sijaan kosteusvoidetta ja yksi sheivasi partansa pois väärään suuntaan ja sai haavoja ym kun se ei maininnut siinä groomauksen yhteydessä että hän voisikin luopua parrastaan. Psykoa. Kaikkea sitä miehetkin tekee kun luulee ettei kamerat enää seuraa D: tai homomiehet mutta nii.
Mä oon itekin joskus tarvinnut homoesimerkkiä elämääni. Ainakin sellainen oisi turvallinen esimerkki. Ja fanfiktiota kirjoitin homoeroottista jo siinä 14vee. Kai se perustuu ettei omalle sukupuoleen kohdistu samanlaista vaaraa ja jotenkin samaistuisi.
Mitäs muuten. En viittisi ees julkaista mutta on sitä pahempaakin kirjoittanut.