mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

perjantai 26. kesäkuuta 2020

Älä lausu turhaan jumalattaresi Kajsan nimeä

Sain kuulla että minusta oltiin instagramiin tehty tili, jossa oli videoita missä mun kunniaa on ilmeisesti loukattu, mutta että tämä "kuspää" tili ei olisi enää siellä. Ilmiannettu tai ne itse tajusi lopettaa. Aika creepyä. Voin kuvitella millaista se on ollut. Minusta yritetty tehty jotain meemiä. Varmaan taas asialla ollut mun fanikanta: joka koostuu niistä -09 fortnite poikapelaajista. Ei vaan, yli 70% niistä miljoonasta katselijasta mun tiktok videoihin on ollut naispuoleisia. En kyllä tietääkseni ole antanut lupaa tai mahdollisuutta ladata videoitani. Laittaa ns. kuvatekstejä joissa väärinymmärretään mitä sanon, väännelty tikusta asiaa. Tai niin mä kuvittelisin olleen niiden. Ehkä joku nettipoliisi on kiinnostunut ja siksi yrittänyt tavoittaa (?) Kaisu nimistä Blomia, tosin ei mulla tietääkseni ole salanimiä.

Ei se mitään. Ihan kiva tyyppi kävi juomassa päiväkahvit tuossa. Sain ihan mukavan orkun yksin sit kun se lähti. Tosin vähän ehkä sitä häpeää noin jälkikäteen hetken tuhmuuksia. Otin kylmän suihkun uudestaan. Vaikka panin eilenkin niin en mä kyllä muista että olisin hoitanut itseäni loppuun. Muisti ei kyllä tahdo pelittää. Mitä vähemmän unikatkoksia, sitä enemmän muisti ei pelaa D:

Ensi viikolla pitäisi mennä Hervantaan ma ja ke. Varasin lääkärille aikaa mun viikkoja kestäneestä lantion/lonkan alueen kivusta. Olen kokeillut siihen voltaren geelit, sirdaludit, kipulääkkeet ja vihtomisen juhannusvihdalla. Tänään myös hoidin kylmällä. Just nyt se ei edes vihlo sen pahemmin, mutta aamuyöstä siihen heräsin jälleen. Damn it.

Kuuntelen lempparibändiä YouTubesta. Katsoin Eurovision leffan Netflixistä kun heräsin ja sit kävin kaupassa.
Kaksi ja puoli tuntia oli vieraani. Se oli jo lähdössä ovesta, tehtiin 180 käännös makkariin kunnes tuli nopeeta sisään takaapäin siinä jotain kanaa matkiessani ja pää löi seinään. Naista kuulemma rauhoittaa siemennesteen sisältämät ainekset.

Viikonlopulta en odota mitään. Ei pitäisi puhelinmyyjienkään soitella. Ne on ottaneet mut luuritikuksi. Vitamiineja ja lehtiä ja sähköä, kaikkea löytyy.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy