Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Tätä kuumuutta en tuu muistaa enkä hikeä mutta sen voisi mainita että hameeni muistuttaa sitä kukkaismekkoa kun Homer sellaisen osti

Viime vuosi olisi purkissa jos books on demand sen huolii tällä kertaa. Yksi kirja oli vissiin myynyt maaliskuun lopulla jotain 5sek. Kävin läpi tämän koko iltapäivän materiaalia 2019. Poistelin kuvia. Painoin takaisinpäin nappia ties kuinka monta sataa kertaa. Onneksi ei ollut sivunumeroita jotka poistella. Sivuja oli yli 700 ja sain ne lähemmäs 550 siis A5:sta. Ei kai tuolla lopulta väliä ole e-kirjassa. Onko se tehty pdf, docs vai jokin muu. Alkuperätiedosto toki xml ja sen purin blogbookerilla.
Toisaalta olin ton tekstin jo saattanut maaliskuussa ilmeisesti parin fyysisen kirjan muotoon niin en kyllä tiedä miten tänään jaksoin vielä sitä saattamassa, muka ajan tasalle, mun tuotantoa??
Tyhmä kuin kenkä, tosin mistä näitä vertauksia oikein tulee. Tavallisista asioista saa vaikeampia. Mitä enemmän kirjoittaa sitä enemmän tulee ongelmia.
Vissii menkat alkanut tässä ja läppäri huutaa kuumuuttaan. Söin pistaasipähkinöitä, valmisaterian, pienen purkin rahkaa, ja omenapiirakka sipsejä. Join edin. Iltapalaksi voisi ehkä tehdä voikkuleipää. Kauppaan meni puolet rahoista. Vessapaperia mun piti vain ostaa. Älä mene nälkäisenä kauppaan. ja niin edelleen...
Pesin pyykit. Huomenna tulee puhelinsoittoa unipoliklinikalta. Ehkä ne saarnaa. En viime yönä esimerkiksi muistanut heidän laitetta sieraimiin tunkea. Totutteluun kuuluisi sekin, että muistaisi pestä oikeita osia että, se, oisi illalla käyttövalmiina?
Kattolamppu valaissut koko ajan ja tuhlaa sähköä. Toissayönä nukahdin klassiseen radiomusiikkiin. Siitä väittely itseni kanssa tarvitsenko mölyä ympärilleni. En ole kuitenkaan adhd. Tein myös tänään jonkun kliinisen Harry Potter mielenterveysdiagnoosi testin ja olin enimmäkseen tiedät-kyllä-kuka, elikkä paatunut psykopaatti. En edes pystynyt kirjoittaa psykopaattia ilman sanaa paatunut. Hahhha.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy