Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 23. kesäkuuta 2020

Saadaan kieli solmuun taas

Katoin yhden leffan Netflixistä. Ei ollut part 2.

Sinä aikana oli tullut kommentti uusimpaan tiktok videooni. "Mitä sä nyt taas selität". Oletuksena että mulla olisi tapana selittää jotain? Jos saan mahtuu 15 sekuntiin She sells sheashells on the seashore so she's selling seashells jne yritän päästä mun s/c/z viasta lausumisessa opetella noita kirjaimia niin yhtäkkiäkös mä "selitän". Jos huutaisin täysii VESIHIISI SIHISI HISSISSÄ niin onko se jotain selittämistä??? Ja mitä mun täytyisi selittää kellekään? ei niin yhtikäs mitään. Tulee ihan raivonhiki noista kommenteista.
Vihaan kaikkia 2009 syntyneitä!!!!!!! Olette kaikki vesipuhveleita. Toisaalta sama juttu ehkä 1985 mutta ne on sentään ymmärtäväisempiä ja silti vittumaisia. Yhdessä kiinalainen horoskooppi merkki kirjassa kehoitettiin antaa niiden luulla että sä tottelet niitä ja annat periksi kaikkea mut teet silti ihan mitä sua ittees huvittaa. Hitler oli myös horoskoopilta toi ox eli sellane härkäpuhveli, ahkera kun mikä. Ei juonut alkoholia, söi vaan kasviksia, ja muutenkin ankara ja tappoi miljoonia juutalaisia ei siinä.

Jos selittäisin jotain niin ihmiset kuulisi vaan mitä ne haluaa kuulla.

Jos on äyriäisille allerginen niin koskeeko se sitä kuorta vai eläintä sen sisällä.

Mereen voi heittää lusikan, mutta ei sitä voi mitata sellaisella. Onhan se kuin naisen sydän.@kajsablom88 Scizzors
♬ original sound - kajsablom88