Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Mitä saa jos sekoittaa hasselpähkinämaitoa ja sokeritonta wtf:ää

Kaikilla fakin päivittäistavara ostoksien tarpeilla sekä laskuilla on tapana muodostaa pilviin nouseva fakin torni. Ja what the fanta sain taas saman makuisen fantan mitä fakkia. Banaani. Vai oliko se viimeksi mango. Ne fakin väliä. Ei sitä tiedä that's the fakin no-points to you.

Vessanpuhdistusgeeli ja pyykinpesujauhe. Toivon että nostaa hiilijalanjälkeä koska se oli liian hyvä ollakseen tottakaan vuosiennusteeni. Mitään suomalaista en osta. Ainakaan ehkä vahingossa jos muuta halvempaa ei ole. Toisaalta haluan elää ekologisesti ja säästää luontoa mutta... mitä toinen persposki sanoi toiselle? Me ollaan ainoita jotka estää tota paskaa leviämästä tuulettimeen.

EIKU. Olen fakin ympäristömerkkien ympäröimä eikä ne edes erityisemmin kerro mitään mulle.

Piti laittaa mikroon loput ranskalaiset. Ne on nyt tossa defrostaantuneet jo tuntikausia. Frostista tulee mieleen Frozen ja frozenista let it go, ja siitä biisistä meemit Elsasta vessanpöntöllä. Toisaalta Frost voisi olla vaikka Preust tai Jack Frost mutta miten vaan. Naisen mieli. Tai sit mun defrostaaminen oisi voinut olla "de-frostaus" tai esim "to thaw" jos puhuttaisi siitä prosessista kun pakaste tai pakkanen lämpenee. Mikä sen lumiukon nimi oli Disneyn elokuvassa. Muistanko? En.

Katsoin The Good Place loppuun. Kaikki 25 jaksoa. Ääh. En oikein tajunnut mutta toisaalta haluaisin olla parempi ihminen. Ainakin he mainitsi JUUUUSSTTT oikeat filosofit. Kantin ja Kierkegaardia. Ja se oli jotenkin söpöä. JA toisaalta tekisi mieli uskoa johonkin suurempaan suunnitelmaan joka olisi jumalallista alkuperää. Uskon toki kristinuskossa siihen että kaikki on ennaltamäärättyä.

Vertaus siitä että kumpi vetää kumpaa. Vesipuhveli vai rattaat.

Mutta niin ei mennä taas syville vesille ettei tuu huomenna kaadettua nurin venettä. Muahahha.

Mutta siis syöminenhän oli tylsää

Join litran vettä 20 minsaa sitten ja nyt juon tekemääni 4 kupillista kahvia. Shokki elimistölle vissii kun on vähän huono olo tai sit mulla alkaa taas menkat sopivasti huomiseksi että sekin. Heräsin neljä tuntia sitten, yöllä nukuin laitteen kanssa 6 tuntia. Näin koko aamupäivän jotain unta joka oli painajainen. Vaikka havahduin niin se uni jatkui.
Katsellut youtubea. Laihdutusvideoita. Mitä joku syö päivässä *realistinen*
Pitäisi juoda 4,5 litraa ja tunnissa saa juoda enintään litran niin jos tunnin välein joisi litran niin päivän aikana saisi vedenjuonnin hoidettua. Mulla ei ole mitään vesipulloa.
en puhu espanjaa, sì non
Huomenaamusta tultaisi hakemaan ja pääsisi saareen. Ajattelin pukea alle uimapuvun. Sittenhän on jo juhannusaatto. Toivottavasti siellä on ruokaa tai ei tarvi itse onkia ruokaansa.

Tein tänään 4.ttä kertaa putkeen soijarouhe bolognaise kastiketta. Ei oikein maistunut enää vaikka ostin paprikajauhettakin. Eli sitä jäi yli. Mitään muuta sitten ole ehinyt syödä. Eilen kävin syömässä No Hablo Espaniol burriton california -tyyliin. Kun kävi p*skalla aamusta niin kyllähän tuo lensi pöntön seinään ja vähän jäi kiinni. Koostumus johtui varmaan just siitä burritosta. Se niinku kuuluu burrito asiaan. Suomessa ei juuri saa burritoja. Nyt löysin mestan joka niitä tekee. Joku tyyppi tuijotti mua siellä kun lähdin ihan kuin se olisi menettänyt sielunystävänsä mutta jälkikäteen tuli mieleen että ehkä sillä vaan kävi sääliksi kun kävin yksin syömässä.


Youtubessa trendaa keto dieetit sekä paastot naisille. Sitä aina luulee että jokin dieetti toimisi ja sit tulee joku uusi dieetti tilalle. Joskus piti pysyä erossa sokerista (valkoinen sokerihan on valkoinen kuolema) ja joskus hiilareista, ja nyt pitäisi syödä enimmäkseen rasvaa.
Joskus oli maitotuotteet ja sit taas nää Atkinssit. Kasvisruokavaliot.
Kokeilmatta on enää makukortsu ja äidinmaidonkorvike dieetit. Jotkut syö hiuksia, patjan täytettä, hiekkaa.
Näin unta jossa lämmitin paistinpannulla jonkun muovipakkauksen kastikkeeksi ruokani päälle?

Mietin vaan mikä Suomessa sisältää paljon rasvaa. Suurin osa leipomisresepteistä. Voita. Tai sitten muut öljyt. Paljon energiaa kunhan menee läpi. Ihonalainen ruskea rasva polttaa läskiä.

Aina pitäisi itse kriittisesti asioita nähdä monesta eri näkökylmasta ja et ole siltikään ikinä oikeassa. Paitsi minä koska olen aina oikeassa. Miettikää jos vielä vetäisin miehiä puoleeni. Siinä vasta ongelmia.

About being treated like a whore

I don't feel well. I had a nightmare. Inspired by my ex. I was cleaning a hotel room I'd stayed for a week in, ripping apart furniture and grabbing things in boxes and buckets backpacks etc so that they could be removed from there. I had to do everything and then there was a guy threatening to leave me there to pay for the hotel and not helping at all. I ended up attacking him and sitting on him. I think he may have been dark skinned. Black lives matter you know. I was left feeling so drained. Threatened. Like it was my job to be this masochist and my fault and not worth anything. It was a nightmare. Reminded me of my ex so I sent another plea and accusation that he promised to financially "help me" but he owes me more than he could ever pay so why start from even a few euros. I hope his soul is in hell because of his abuse.

It was a dream where I woke up in the middle and wanted to keep dreaming, like why? I'm such a fucking idiot. I should just go to a lawyer, show him evidence of this ex not paying me any rent and hope there was some justice. Right now I have just slips from his bank account from many years ago. Although he didn't even have an agreement with me that he'd pay half of the rent because we did not make one. We were just seen as partners which in no way benefited me.

Fuck home.
I'm wearing a purple wrist band with "hope" on it. Justice is blind. Victory has wings. Freedom was based on slavery and all of those goddesses and statues were female.

Go to hell fuckers

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King