Translate

kävijäpiikki

Ii-ii-i-loa on monta villakiloa villin nallen turkissa, ei ilo pysy purkissa -Aapiseni

Lihonut eilisestä kilon tai sitten en. Sen verran tullut lihaksia kipeäksi. Pakko nukkua selällään, kun muuhun asentoon vääntäytymiset vihloo jonnekin. Oispa tikka voisi kielensä saada aivojen ympäri suojaksi, mutta tää uniapnea vaan estää hengityksen.

Eilen oli aika hauska päivä. Rakennettiin yksi laituri ja minäkin auttelin. Kiviä ylös järvenpohjasta ja tueksi. Syötiin kaikenlaista aamiaista leipää ja grillatttiin kasvispitoista ja ohuita muurinpohjalettuja ja illalla makkarat. Join muutaman shotin jotain jaloviinaa ja pari kaljaa ruoan kanssa ja saunassa.

Tein juhannusvihdan ja vihdoin itseni terveeksi. Puhuin kaikkea mahdollista. Pädin vähän. Lähtiessä vene haukkasi vettä kun piti taaksepäin nojata että saan tönkön jalan keskipenkin yli.

Talviturkki kastui ainakin. Keskiyöllä kotiin. Heräsin äsken toisen ja käynyt pari kertaa sisävessassa jo. Laitteella neljä tuntia kunnes kyllästyin ja tuskastuin taas. Vai mitälie harakoita mekkaloi ulkona siihen aikaan.

Näin mustarastaan poikasen varmaan niin läheltä kun vaan saatoin mennä. Melkein astuin sen päälle ja huusin ja sitten se meni mun edellä siinä polulla eikä pelännyt mitään ihmistä. Hyttysiä söi vähän minua. Otin pihakeinnussa tunnin päikkärit. Olin herännyt jo aamuyöstä.

Kiinnostaa koska juhannuksen hukkumistilastot tulee.

Have taken so much shit I've turned into the blood diamond that I am thanks boy tears

The metrosexual guy I knew from America's Next Top Model has a book out that's fine but the main character's name is just ---ARGH!!!

There are many people with same name as mine. There are artists that whose name mimics my name or even is same. Kiesza, Ke$ha, Kablam.

But no this character is a Kash.

Keisha. Kash.

Antihero. I'm so glad Americans etc don't get the KAJSA name right but... still. Kaysuh. Bloom like Blum. Plum with a B. and not like some weird gay "J" sound with a djöh.

Fuck it. I'm as original as a diamond and those had the most succesfull ad campaigns. Too bad it's almost as bad as the drug trade. You know, bullets, blood, sweat and tears and why are those things so expensive anyway.... older than life yet... a bit crusty from the crevices of earth.

Do not mess with your demons. Pack them away. When you quit having nightmares of packing you can come to me and say you're worth it.

Mitä saa jos sekoittaa hasselpähkinämaitoa ja sokeritonta wtf:ää

Kaikilla fakin päivittäistavara ostoksien tarpeilla sekä laskuilla on tapana muodostaa pilviin nouseva fakin torni. Ja what the fanta sain taas saman makuisen fantan mitä fakkia. Banaani. Vai oliko se viimeksi mango. Ne fakin väliä. Ei sitä tiedä that's the fakin no-points to you.

Vessanpuhdistusgeeli ja pyykinpesujauhe. Toivon että nostaa hiilijalanjälkeä koska se oli liian hyvä ollakseen tottakaan vuosiennusteeni. Mitään suomalaista en osta. Ainakaan ehkä vahingossa jos muuta halvempaa ei ole. Toisaalta haluan elää ekologisesti ja säästää luontoa mutta... mitä toinen persposki sanoi toiselle? Me ollaan ainoita jotka estää tota paskaa leviämästä tuulettimeen.

EIKU. Olen fakin ympäristömerkkien ympäröimä eikä ne edes erityisemmin kerro mitään mulle.

Piti laittaa mikroon loput ranskalaiset. Ne on nyt tossa defrostaantuneet jo tuntikausia. Frostista tulee mieleen Frozen ja frozenista let it go, ja siitä biisistä meemit Elsasta vessanpöntöllä. Toisaalta Frost voisi olla vaikka Preust tai Jack Frost mutta miten vaan. Naisen mieli. Tai sit mun defrostaaminen oisi voinut olla "de-frostaus" tai esim "to thaw" jos puhuttaisi siitä prosessista kun pakaste tai pakkanen lämpenee. Mikä sen lumiukon nimi oli Disneyn elokuvassa. Muistanko? En.

Katsoin The Good Place loppuun. Kaikki 25 jaksoa. Ääh. En oikein tajunnut mutta toisaalta haluaisin olla parempi ihminen. Ainakin he mainitsi JUUUUSSTTT oikeat filosofit. Kantin ja Kierkegaardia. Ja se oli jotenkin söpöä. JA toisaalta tekisi mieli uskoa johonkin suurempaan suunnitelmaan joka olisi jumalallista alkuperää. Uskon toki kristinuskossa siihen että kaikki on ennaltamäärättyä.

Vertaus siitä että kumpi vetää kumpaa. Vesipuhveli vai rattaat.

Mutta niin ei mennä taas syville vesille ettei tuu huomenna kaadettua nurin venettä. Muahahha.

Mutta siis syöminenhän oli tylsää

Join litran vettä 20 minsaa sitten ja nyt juon tekemääni 4 kupillista kahvia. Shokki elimistölle vissii kun on vähän huono olo tai sit mulla alkaa taas menkat sopivasti huomiseksi että sekin. Heräsin neljä tuntia sitten, yöllä nukuin laitteen kanssa 6 tuntia. Näin koko aamupäivän jotain unta joka oli painajainen. Vaikka havahduin niin se uni jatkui.
Katsellut youtubea. Laihdutusvideoita. Mitä joku syö päivässä *realistinen*
Pitäisi juoda 4,5 litraa ja tunnissa saa juoda enintään litran niin jos tunnin välein joisi litran niin päivän aikana saisi vedenjuonnin hoidettua. Mulla ei ole mitään vesipulloa.
en puhu espanjaa, sì non
Huomenaamusta tultaisi hakemaan ja pääsisi saareen. Ajattelin pukea alle uimapuvun. Sittenhän on jo juhannusaatto. Toivottavasti siellä on ruokaa tai ei tarvi itse onkia ruokaansa.

Tein tänään 4.ttä kertaa putkeen soijarouhe bolognaise kastiketta. Ei oikein maistunut enää vaikka ostin paprikajauhettakin. Eli sitä jäi yli. Mitään muuta sitten ole ehinyt syödä. Eilen kävin syömässä No Hablo Espaniol burriton california -tyyliin. Kun kävi p*skalla aamusta niin kyllähän tuo lensi pöntön seinään ja vähän jäi kiinni. Koostumus johtui varmaan just siitä burritosta. Se niinku kuuluu burrito asiaan. Suomessa ei juuri saa burritoja. Nyt löysin mestan joka niitä tekee. Joku tyyppi tuijotti mua siellä kun lähdin ihan kuin se olisi menettänyt sielunystävänsä mutta jälkikäteen tuli mieleen että ehkä sillä vaan kävi sääliksi kun kävin yksin syömässä.


Youtubessa trendaa keto dieetit sekä paastot naisille. Sitä aina luulee että jokin dieetti toimisi ja sit tulee joku uusi dieetti tilalle. Joskus piti pysyä erossa sokerista (valkoinen sokerihan on valkoinen kuolema) ja joskus hiilareista, ja nyt pitäisi syödä enimmäkseen rasvaa.
Joskus oli maitotuotteet ja sit taas nää Atkinssit. Kasvisruokavaliot.
Kokeilmatta on enää makukortsu ja äidinmaidonkorvike dieetit. Jotkut syö hiuksia, patjan täytettä, hiekkaa.
Näin unta jossa lämmitin paistinpannulla jonkun muovipakkauksen kastikkeeksi ruokani päälle?

Mietin vaan mikä Suomessa sisältää paljon rasvaa. Suurin osa leipomisresepteistä. Voita. Tai sitten muut öljyt. Paljon energiaa kunhan menee läpi. Ihonalainen ruskea rasva polttaa läskiä.

Aina pitäisi itse kriittisesti asioita nähdä monesta eri näkökylmasta ja et ole siltikään ikinä oikeassa. Paitsi minä koska olen aina oikeassa. Miettikää jos vielä vetäisin miehiä puoleeni. Siinä vasta ongelmia.

About being treated like a whore

I don't feel well. I had a nightmare. Inspired by my ex. I was cleaning a hotel room I'd stayed for a week in, ripping apart furniture and grabbing things in boxes and buckets backpacks etc so that they could be removed from there. I had to do everything and then there was a guy threatening to leave me there to pay for the hotel and not helping at all. I ended up attacking him and sitting on him. I think he may have been dark skinned. Black lives matter you know. I was left feeling so drained. Threatened. Like it was my job to be this masochist and my fault and not worth anything. It was a nightmare. Reminded me of my ex so I sent another plea and accusation that he promised to financially "help me" but he owes me more than he could ever pay so why start from even a few euros. I hope his soul is in hell because of his abuse.

It was a dream where I woke up in the middle and wanted to keep dreaming, like why? I'm such a fucking idiot. I should just go to a lawyer, show him evidence of this ex not paying me any rent and hope there was some justice. Right now I have just slips from his bank account from many years ago. Although he didn't even have an agreement with me that he'd pay half of the rent because we did not make one. We were just seen as partners which in no way benefited me.

Fuck home.
I'm wearing a purple wrist band with "hope" on it. Justice is blind. Victory has wings. Freedom was based on slavery and all of those goddesses and statues were female.

Go to hell fuckers

Parin vuoden välein julistettu kuolleeksi ja silti porskutan

Luin eilen illalla ja yöllä uudestaan pari tuntia näitä julkaisuja. Muistan elävästi asioita.

Tiettyhän ne minua itseäni kiinnostaa. Horoskoopit kertoo minulle tapahtuvan jotain ja kokemus on se että kukaan ei kuole neitsyenä kun elämä raiskaa kuitenkin. (Nirvana lainaus lähes suoraan Kurt Cobainia) Kissanpissi ja sillee grungea. En tiedä miten pehmeä ja edgy eroaa toisistaan mutta kuulemma kinkykin voi olla rajua vaniljaa (Himocast podcast jakso 54)

Luulisi että ihmiset haluaisi itseään parantaa ja oppia uutta. This is not the case. Jotkut haluaa vain nähdä kun maailma palaa. Siitä on todisteena niin moni.... ööh, yhden tähden sovellukset sovelluskaupoissa. Tai ota kuka tahansa amerikkalainen mikroskoopin alle. Paskakärpäset on erittäin pelottavia ainakin mun mielestä mikroskoopissa. Tai siis näin viimeksi museossa jossain taidenäyttelyssä sellatteen. Tiedän kaiken nyt Tampereen museoista koska 
asunut täällä jokseenkin 10v
käytin viuhkana ilmaisjakelua museoista viilentääkseni itseäni, mikä kertoi kaikista, Tampereen museoista

2 faktaa treesta; asunnot on sijoituskämppiä, ja toisekseen tämä on rakastetuin pääkaupunki Suomen kaupungeista ikinä. Tai no, ainakin pitäis mutta koska ei ole niin kaikki välttää koronan täällä toisin kuin jossain pääkaupungin seutua.

Och sen. Mitäs sitten aukoisi faktoja pöytään kun en yleensä valehtele. Valheen jäljet on lyhyemmät kun lyhyin mahdollinen etäisyys sun ja tuolin molekyylien välissäsi, ja tiedän ettei ketään kiinnosta lukea kirjoja niin jotain kaivaa kuoppia tänne syteen eli saveen

Mikä on muuten passè? Silmienväri ja ihonväri ja se että joitko lapsena maidonkorviketta vai äidinmaitoa tissistä ja arvet jos olet satuttanut itseäsi ja muutenkin mielenterveellisyyteen viittaavat ongelmat, diagnoosit, vaivat, erikoiset twistit ja quirksit jotka tekee susta yhtä uniikin lumihiutaleen kuin joku toinen
PAITSI että suomalaiset kuulemma geenikannaltaan oisi jotenkin sisäsiittoisia ja ongelmaisia, mutta kuka nyt nykyään, ei, olisi saanut perimää jostain ties jumalauta mistä ympäri maailman sekoittautunut ominaisuuksia kun eri väestön ihmiset on niin vaikeita olla viehättymättä erialaisuudesta...

Toi saattoi mennä niin pariin eri suuntaan ja kun alkaa kirjoittaa toiseen suuntaan niin unohti mihin se toinen olisi vienyt. Johtopäätöksiä joissa olen huono. Kuin etiikan esseessä englanniksi.

Helppo harhautua jonnekin välillä ja se on ihan ookoo. Ai niin joo siis kun tiktokissa yksi oli ceo of normaali. Se alkoi ihan hyvin, kertoi että on normaalia olla pömppömaha ja noin, mutta kun se avasi lisää suutaan niin en enää pitänyt. En pidä monistakaan tiktokissa? Yleisiä yhtenäisiä ominaisuuksia joista en tykkää ihmisissä? Tietynlainen omahyväisyys että ihmisiä kuuluisi kiinnostaa vaikka heissä ei ole mitään erikoista. Se että ryhmittäydytään ja kaksitään esim jokin nimike jollekin suuntaukselle joka yhdistäisi ihmisiä mutta kuitenkin jää vähän omituiseksi, koska mihin sitä kaikkea tarvitaan jos jokaisella olisi jo jokin kuuluvaisuudentunne muihin???
Älä jää blondiksi pitää hauskaa
kasva aikuiseksi
Kuolemanjälkeinen elämä on väliä vaan jos kummittelee öisin ja sekin vaan että menisit nukkumaan koska ne välittää ja suojelee todellakin

bad vibes are neglect and pride
keep it neutral not nuts

Kuitenkin niin olin tiktokissa eilen livessä 3min kun satoi ja sit mulla oli 2 katsojaa jotka ei ees mitään kirjoittanut chattiin nyhyy

Vedin tossa eilistä kiisseliä ja teen varmaan lounaaksi nuudeleita? Kello on vähnä. Nuksinut noikkaroin kolome tuntiinsa viime ja sitä ed. yö.näääh

  1. Uskon vakaasti että jos munaa niin voi jatkaa joko munaamista tai sitten korjata virheensä perfektionistityyliin ja deletoida kaiken komeuden. Njotta mikshei.

Someone stole the view by one bloody fantastic refresh before but where does this take me back actually oomphsSomething different (pic post) hit that "read more"

Theme of this post: EVENTS

Finland and the uk in no specifical "get to know me" order 
with 3 songs!
1. Snow patrol - Run
heard it far away on isle of wight where the festival was going on
2. Alexander Rybak - Suomi
because goosebumps guaranteed almost every time
3. Primal Scream. Country Girl
same reason as the first one perhaps

Aurinko kun päätti hetken, hämä-hä-hömö-läinen pöllö että huu huu

Triggeröitymisvaroituksensanainen!!!!!!200 merkkiä tunnisteita ei riitä. suupieli nykii jo vähän eli kiitän

En ehdi. 
jees mut nöy eikä no jes jeps juu jaa

Kehtaisin jos ehtisin. Ottaa selkoa miten käyttää kajsa@blom.fi
Jos haluatte lähettää 2027 vuoden kajsalle jotain viestiä niin toi kuulemma oisi olemassa.
Eiku siis en jaksa ottaa selkoa eikä kukaan ehdi menoiltansa mulle laittaa tunnuksia. Torstai on sit jo toivoa täys...
Mitäs, pääsin ylös sängystä miljoonannetta kertaa ja olin hetken aamuauringoss paistattelee ja hiki valui alas pitkin muhkeaa reittäni :O
En ole nukkunut mutta ei se yleensä haittaa jos jää välistä, mulla on vaan virtaa enemmän kun nukun yleensä liiaks...
Toimin kuin paristo. Toiset on niitä miinuksia ja itse oon se plussa (+). Ei kyl kerro minusta sen kummempaa. 10+(+) :===0
++++--------@@@
plääh en tarvitse kevennyksiä tänne tekstin joukkoon harhailemaan ja niitä himpskatin rönsyjä.
En siis jaksa venaa että pääsen jälleen taas psykoterapiaan nyt maanantaina tänään
Varmaan puhuisin pari juttua jotka alkoi ihmetyttää eilisissä kahvituksissa. Miksen muista mitään punakantista vihkoa jossa on mun taideteoksia lapsena ja kirjoitettu mitä kuvissa on mun itse selittämänä. Saanut muka sellaisen tupareissa 2012.
Fucking not. Ei mitään muistikuvaa. Olen muuttanut pari kertaa ja olen melko varma etten omista sellaista vihkoa missään tai muista nähneeni tai saaneeni ja nyt olen ihan ulapalla. Koittivatko ne vihjaista minulle jotain että turpa kii itsestäsi vai mitä helvettiä. Mähän selitän ummet ja lammet jos mua ei estä olee hiljaa.... kun en tajua symboleista mitään. tai no minkä ikäisenä nyt pitäisi snaijaa symbolit mutta siis pölön pölön

Joskus menee lujaa ja nopeasti huti. Toisaalta syöttäjä ei ollut reilu. eiku vihaan pesistä.

No mutta siinäpä tuohta tossun eteen.
Never start a quote with never but ):
if I say it was stolen from me then suddenly it's me whose the crazy and have importance of experience from lyrics. My cut would be the only emo cut I'm making on my skin to see if I'm dead but in 78 years it's all free to use anyways
so have a nice idea

ja mitä mä selitän enkkua. Kosto on suloinen. Käyttäkää Internet exploorelia ja antakaa salasananne joka hakkereille ja tota tilatkaa uutiskirjeitä et tukahdutte niihin tai puhkinussikaa sukkia vähintään yksi pari ja laittakaa se sormi peppuun 
koska häh??

noni nyt mä raavin taas näppäimistöä surkeana

periaattees en tykkää polliiseista ikinä tiätteks. syljeskelen ku ne menee tosta noin niin ja naureskelee ynnä muuta. tuijottaa ilmaiseen kahviinsa ja sit kun jotain tapahtuis niin ne on jossain puhelinsoittoa kauempanakin, varmaa peräreiässä pohjanmaalt sain jotain traumoja ku se rikosjutun teko kääntyi sillee et mää olisin ollut väkivaltane vaiks tätini vaan huito nyrkillä menee multa hampaat... mieluummi ne hoitaisi omat hommelinsa mut plääh. mieluummi postimuseoon ostaa höyhenkyniä. kunnianloukkaukset vanhentuu ja koita nyt torihuijareilta sit velkoa jotain satasta vaikka toimitat ne jutut sinne bumerangeina takasi

Että ehkä turvallisuudentunteenikin perustuu ihan muuhun kuin tiktokin keskusrikospoliisin naljailuille noidista.
oon automaattisesti sitä mieltä että olen ihmisenä vittu parempi muita koska sitä kärsii turhaan ja shokkiarvo edelleen nollassa. Ei. eijeijei naurata ollenkaan miten kaukana oisi apu vaihteeksi klo 9.11 hetkinen tossa oisi tasan 6h siihen psykopaattiterapiaan vaikka herttainen älyäjä onkin joka ei unohda mitä puheripulia aina siellä hälle päästelen suustain

NO MUTTA SIIS vähän synkkä. tikkelistokkelis. Raivoon joka kerta kun ne poistaa jotain. En saa tanssia. En saa piereskellä. En saa puolustaa mun kunniaa. Lihava olen siis 200 kommenttia todistaa joissa lukee se pelkkä yksi ruma sana ja sit loput ruma kommentit tyrmätään täysin, mutta auta armias jos naista joskus arvosteltaisi PERSOONAAN liittyvillä negatiivisilla adjektiiveilla. NO EI

laiska tyhmä... sitä ei vaan tapahdu, paitsi tietty kun äitini skitsonnut mulle jotai nuorempana että oon niin ruma vanha noita-akka tai hirviö ym (kun mulla oli silmätulehdus)
ei ihme jos äiteelleen mikälie mude ei sit puhu moniin vuosiin. Jona aikana se tasan kerran pari kertaa yritti soittaa yhtenä iltana. En kyl muista kauheasti edes soitelleeni ko. aikuiselle elämässäni joka ei ole ikinä rakastanut minua mutta siis... viestilläkin
voi toki kertoa ne oleellisimmat.

RASKAIN MIELIN jättää mut omaan onneeni ja käskee olla ottamatta enää ikinä yhteyttä. Jos mä oon aina ollut pelottava öisin kun en saa henkeä ja korisen mutta en vaan oo välittänyt ikinä kun omaan korvaan seksikkäästi pihisen jotain muminaa...? Niin on se outoa kun ei saa edes huokailla kummallisesti vaikka kuinka helpotettaisi oloa. strange and weird. Autocorrect says duck=fuck

ei tartte kattoo googlesta mä tiiän että täällä on kohta jo se 666,666 kävijää ollut mutta oisi se kiva saada kuvakaappaus ettei niinku tarttee maksaa photoshoppauksesta itselleen jos ei onnaa just kohdilleen *tuijottaa blogin sanamäärää ja lataa sivua uudestaan*

Sentti kolmen euron sijoituksesta tuli maksettavaksi kyl kandee pistää rahhoo johki tallinnaan en edes tiedä mitä viroa se on mutta ajatuksistani penni oisi liian vähän

peeäs. erotkaa eu koska se poisti mun rakkaat tupakat ja nyt vedän hassuja nikotiinipurkkia ja mieluummi imppaisin sitä vaikka laastareista. jiikoo. finexit.

KOLME VUOTTA POLIISIKSI OPISKELUA ON LIIAN KAUAN. MIKÄÄN AIKA EI OSTA SITÄ ETTÄ OLISI HYVÄ IHMINEN & AMEN.
black lives matter. pride month. puolessä välissä jo ja sit en halua marginaaleihin vaan tilastoihin yyh. Mun aivot pysyy kasassa liimalla kuin korttitalo tai sit se on jo ratkottu kuin rubikin kuutio monet kerrat irrotettu väritarrat kun ei riittänyt että olisi jostain kulmasta alkanut vääntää.

tai niinku äidillä oli tapana sanoa niin se ulostautuu (eli mulla ei koska ne vitun. vitun. vit. valkoiset aivoalueet joiden kustannuksella harmaa aivoalueen massa nousi sen. vitun. injektion vitun lihoamis. ääk. oon niin vihainen ja murtunut mutta ssrriiiiisss

paska olo jos mun mielihyvähormonit toimisi kuten atyypillisillä ihmisillä.
Ainoa ero minulla ja lopulla väestöstä on se lääkitys joka estää mua nauttii elämästä. Ihan turhaa se. Lailliset lääkkeet. VIDUNVIDUDDAAAAAAAALÄSKIYMS...etteosaakirjoittaa piste fi.

Talking is fun if you know know what the hell you're talking about or inside jokes versus the sweat at the back of your bone of existing

Fiiiiiiine. I stand correctectedxteds. CUZ. My girl whose endearing nickname I have for a first name systah celebrated her twentieth-something-of-a-round around the sun; SO we all chose to take sides and BUUUURRRN under a canopy outdoors. Although all of us had a tan already. I would not rank all the people who were around according to who had the most tan.
There be a pomeranian, and all other 7 of us and me. Under ten people disregarding all the 1,5 meters safety proximity.
Food was nice too. Ate all the cake. Some bread sticks. Nobody touchèd the biscuits.
We talked everything. About J.K.Rowlings transphobia ("Do they still print her  books!?") to... uh, -101 about bullying and accessories and sleeping.
I got halfway through reading a law thesis before losing all concentration and yawning. Was about construction permits and one certain case, it had got the perfect grade.
It was hot, nice evening and song birds started their melodies as everyone left. I found about a red notebook with my drawings on it that I had explained what the pictures were representing and noted had been taken on it, but I had no recollection whatsoever of receiving or keeping that sort of childhood drawings??
I made a joke about omega-3 chicken eggs. In a fishing competition some had apparently cheated and together caught almost ten kilos of fish. The fish were boiled, dried, mashed and mixed with grains for feed to chickens. I was like "so that's where omega-3 enriched chicken come from that must be how they're advertised so" or something I can't really details anymore...
Not used to people saying my name when the last time I've seen them was before my diagnosis 10+years ago

I washed my dishes for an hour in a plastic low bucket after coming home. De-stress, anti-caffeinate, unthink, unsay, just clean the shit out of my smelly dishes

I must've drank so much coffee. From so small coffee cup. 
Thank you< = >Excuse me (as I leave the table)

I was about to make some more at home but what was I even doing no ideas. Filled my moccamaster for tomorrow morning.
Sweaty dress came off. My feet did not smell a lot because I had feet deodorant. Perhaps why the dog was not interested in MY toes.
Barefoot hobbits all around. Shady swing. Being the only one to cool myself off with a fan made of paper. My little rant about printing and mechanisms like plastic needing flexible ink that one might understand without a basic 2-year degree on print.

Uhh everyone wanting to build a dock or a pier where I've maybe been last time 6+ years ago but they'd promised to take me with them. I guess I'll have to go swimming on my own before that promise is fulfilled. Take off the winter coat for this year. If I do it on Midsummer hopefully not become a part of statistics of drowned people although I guess I can't really afford alchohol next week. 

I have une bierre a le my fridge but that is still there I guess I need a chill pill? Chicken butt. My makeup melted and I was fine and the party was kinda chill and everyone spoke in turns. I'm outgoing but sometimes the extroverts are louder so I have to steal a few words. Like about my chocolate cheesecake that was the best cake my stepdad's friend said he'd never had better cake in his whole life and then my second attempt basically falling or went flat. interesting huh when talking about rhubarb pies kissels juice and cake toppings we don't like...

Kudos to old people who can talk about 60 year old things because I can barely 15 years.

Pics taken: in bus a few of the +28C sign but they were kind of blurry and one of my knee and the carpet in front me and one of the thesis thingy which is probably in my email in it's 20x A4 glory if I want to divulge in some very sleepy material for a light reading or bedtime story

Moral of the story: don't feed the fish, make your sister laugh a lot, and uhh
yeah she kind of always has been laughing at me ever since she were a baby? It's like the background noise of my life really.
Just kidding. I self deprecate unhumorously so only smart ones laugh with me cause they've been in your shoes.

Gemini. All rap all laugh and giggle$