Translate

kävijäpiikki

Suojausloitsun kysyjälle vastatessani törmäsin outoihin tyyppeihin

Pahoja noitia? "tiedän suojaloitsusi, voisin tehdä sulle hallaa"
"joku voi huvikseen keksiä manata", "ei olisi kannattanut" Johon joku muu wicca ryhmän noidista: hyvä pointti tässä
Kolmekymmentä vuotta sitten kokenut jonkun manauksen ilmeisesti kantapään kautta. Noi näyttää joltain kuusikymppisiltä profiilikuviensa perusteella. Onkohan ikä tehnyt heistä tollasia akkoja.
Ja mä vain kerroin vain äkäisen asetus lorun, vanhan suomalaisen loitsun, joka on juurikin kaunaa kantaville rauhoittava sellainen. On se oikeasti yhdessä kirjassani etusivulla ja kyllä poltin salviaa kun siihen sen kirjoitin, mutta muuten toi on melko tyhjä kirja. Ikinä ei voi olla liian varovainen. Tollaisia ilkeitä jossittelijoita, pelonkylväjiä, toisten elämän pilaajia jos annetaan tilaisuus... riittää toki. Jos elämä olisi telkkaria, niin mulla olisi jokin kyky tai miekka ja niiltä päät pois.
Pelko on tunteena sitä että on olemassa riski itseä kohtaan.
Pohjimmiltaan suurin osa elää pelossa. Varsinkin nyt kun kaikki on kotona ja karanteeneissa. Ihmisten välttely on palvelus niille jotka joutuu hoitamaan niitä joille on liian myöhäistä pelätä.
Jotkut pelkää tulevansa uhreiksi. Mulla oli tapana syyttää äitiäni elämäni pilaamisesta, sitten se vaihtui Pitkäniemen psykiatriin ja pari vuotta sitten eksään. Pelkoon ei kuole. Riskinottajia on miehet kyllä. Ne vain ottaa ja ottaa. Nainen on astia. Itse päätät millainen astia olet, minulta ei kylläkään lopu ikinä runsaudensarveni tai sampo tai loputon, ehdoton, kuilu tai kaivo.... Nainen on kuin meri, sitä ei voi mitata lusikalla, ainoa toivosi on heittää lusikkasi mereen.


Ruusukultaa marmeladia ja punaisia marjoja #saatu

Odotin tänään kotiinkuljetusta postilta. Siellä oli Dermosil tuotenäytteitä bb-voiteesta sekä kasvovoiteesta nappeina, 50ml kaura käsivoidetta ja puoli litraa käsisaippuaa tollaisessa ruusukullan tapaisessa pumppupullossa.
En oikeastaan ole ehtinyt haistella sitä vielä mutta kaikki tuoksuu oikein hyvälle. Pesin lavuaarin kuvia varten ja siirsin vanhat palasaippuat nurkkaan.
Ilmeisesti niillä (Dermosil) on varainkeruuta näillä samaisilla käsisaippuallaan. Linkki:
dermosil.fi/goodwill#kotiinkuljetus

Forward, said grandma in the snow.

Olin melko varma, että elämä voittaisi. Kun heräsin, iloitsin että jahas, elämäni on vihdoin tärkeä. Se gynen kolposkopia aika vierähti eteenpäin vain rauhallisella, vajaalla parilla viikolla. Tässä kuussa saan kokeilla unilaitettakin. Palauttaa sen seuraavan päivänä. Eli yhteensä ehkä kuusi edestakaisin matkaa Hatanpäälle bussilla, riippuen ehdinkö 1,5 tunnissa hoitaa asiani. Se kun on vaihtoaika liikenteessä.

Mutta nyt huomasin että mun Twitter tili on jäädytetty. "suspended" eli rastit vedetty henkselit tilin päälle. Et seuraa ketään, kukaan ei seuraa sua. Et voi lähettää twiittiä. Se on epistä koska mun tili on 2009 vuonna tehty jo enkä ole mitään sääntöjä rikkonut. Ketään uhannut. Ehkä jos olen paljastanut jotain vaikutusvaltaisten huijauksia ja ne pelkäisi että tavalliset ihmiset kokee henkisen heräämisen.

Tärkeintä on nyt kuitenkin se mahdollisen kohdunkaulansyöpäni ja uniapnean tutkiminen ja TERVEYS.

Aurinko laski selkäsi taa lallatilaa

Naapurin tyttäret piti konserttia parvekkeen alapuolella hiekoituslaatikon päällä kitaroinaan sulkkismailat.
Soitin kaverille mutta se ei vastannut. Se oli soittanut eilen illalla. Katsoin varmaan jotain elokuvaa ja huomasin vasta myöhään kun olin jo menossa jo nukkumaan. Tänään katsonut Witcheriä, tai siis aloitin katsomaan. Juonut pari kaljaa ja sidukan. Se on perjantai. Varaa ei olisi kylläkään mutta jäi kymppi kun viikon päästä saan käydä noutamassa unilaitteen jolla tutkitaan mun nukkumista niin sillä kympillä ehkä ladata bussikorttia jos se nyt säästyy sinne asti mitä mä oikein unelmoin kyllä se varmaan sitä ennen röökiin menee...
Tapoin kuulemma asiakkaan. Se oli katsonut jotain mun videoita.
Vuodan taas kunnolla, ei siitä ollutkaan kuin päivä tai kaksi kun viimeksi pidin tamponia.
Söin jätskiä päivälliseksi nuudelipaketin jälkeen, ja kohta vetänyt levyn suklaata. Ruisleipää ja kinkkujuustowrappi kaupasta. Paino jotain 123 paikkeilla.
Postissa tuli palautus mun vanhaan swappailuharrastukseen liittyen. Melko nopeeta toimintaa. Viimeksi kun postitin kaupungin sisällä, se kuori hukkui matkalla.
Mitäs muuta. Nukuin aamun sohvalla ja näin unia. Aamuaurinko on melko kirkas, heräsin jo seitsemän jälkeen. Nyt se paistaisi melkein suoraan silmiin ilta-aurinkona.
Pyyh. Joko sitä oisi tarpeeksi tylsää ja sopiva aika tarttua kirjaan jota jaksaisi lukea sen kolkyt sivua. Vai mitä keksisin. Konsolillakin pelailin jo. Toisaalta ei haluaisi hukkaan laittaa tätä kaljanjuontia. Telkkarista ei ole tullut mitään tänään. Ai niin mulla on märät pyykit koneessa. Hupsista keikkaa.

Törkkää sormellasi häkistä ulos jotta voin kokeilla oletko lihonut tarpeeksi terkuin kajsamuori käkäkäkäkä

https://sabanerox.com/2020/02/01/gretel-hansel-2020-ending-explained/

Aivoni on huono tietokone. Siis kognitiivisesti. Miksi luottaa vanhaan naiseen?
En tajua elokuvien symboliikkaa aina välillä, joskus menee ohi täysin jokin seksuaalinen viritys. Toisaalta silmät aina vähän aukenee ja suu loksahtaa kiinni kun lukee tarkemmin merkityksiä.
Siis laajemman selityksen kaipaan aina. Luin tuosta Äärettömyys kämmenellä kirjasta tietokoneista että niihin syötetään symboleja ja käskyjä ja se kone tietää mitä sen pitää tehdä PAITSI ensinnäkin sen, koska ja jos käskyt jotka sille on annettu aiheuttaa koneeseen silmukan eli jääkö se jumiin?
Saatanan vekottimet.

ich bin ein berliner. Historia kutsuu. Parilla klikkauksella päädyin jonnekin 3D mallinnos sivuille ihankuin en erottaisi jo muutenkin todellisuutta piparkakkutaloista.... eiku? Pakoon sitä, metsään, tota, äh niin monta versiota siitä noituudesta. Altistuin kauhulle. Omasta mielestä lapset murhasi viattoman mummon ja jäi asuu sen kotiin. Nykyajan lihavat lapset syntyi. Loppu on uusien kauheuksien alku niinku JOKU RASVATKAA TEIDÄN ULKOKEINU EN KESTÄ TOTA KITINÄÄ EES TAKAISIN ?? no siis lapsettaa ja pelottaa ja lehva teki tehtävyytensä ja olen pelokas ja pimeydeksi olet sinä tuleva takaisin jos valoon päästetä

http://www.shortstoryamerica.com/pdf_classics/grimm_hanse_and_gretel.pdf

Niin ja unohdin aloittaa sateisen ja kylmän viimaisen tarinani kuten kuuluisi.
Huu.
Olipa kerran... hiirestä tehty karvahattu karanneesta hiirestä eiku. Synkkä myrskyinen. tarina.

Tapu-tapu tapu näppäimistöä hakkaan kuin kuumeinen raivoapina enkä pääse siitä minnekään

Aika jännä tapa tappaa aikaa. Sijaistoiminnot. Laitoin kellon takasin ranteeseen että näen mitä aika olisi. Kolmen tunnin päästä oltava Herwoodissa ja se menisi helposti kuivattamalla tukkaa, syömällä aamupaloja ja lounaan ja tutkaillessa wikipediaa ja satunnaista muuta muokkailemalla ilmaisia kuvia jostain kuvapankista homoiksi albuminkansiksi.... no mutta siis tuolla satelee jotain räntää en ollut valmistaunut säähän. Nukuin pari tuntia kun jäin vähän twitterkoomaan. Maailma ei ole valmis mutta sitä pitäisi itse olla toki hereillä. Autuas hyvä herra. Kaksoiskappaleita mulle tuokaa vanhojen sotien aikaisia. Melkein ostin sporkkeja joskus sodanajanliikkeestä vai mikälie armeijan ylijäämäshoppi mutta ne oli niin kalliita että kiinasta saisi muovisia hajoo helpommalla missä värissä vaan. Niillä ei ehkä mennyt hyvin kun se myyjä jäi juttelee ja mä olin vaan tauolla silloin puhelinmyynnistä.
En oo hiljainen. Voi niitä ajatusraukkoja jotka mullekin juolahtaa välillä.
aamun kolmas herätys lähti päälle toisessa huoneessa... paras laittaa ne pois päältä siksi aikaa kun lataan puhelinta vielä hetken ennen suunnistautumista koronahervantaan. Mietin riittäisikö tunti vai kaksi seikkailuun. Moniko nysse menee ja paljonko joutuu seisoskella lumirännässä. Ja laitanko maskin. Liikaa päätöksiä. Viimeksi 4vk sitten menin toi ffp1 suojain (eräpäivä mennyt just) naamassa sinne ja nyt vasta suositellaan niidenkin tekemistä itse jne mitä se niitä hyödyttää joiden päälle hengitän kun jos on prosentin mahdollisuus että se estää virusten pirskottumisen itteni päälle, nih. öö? Edelleen vain oman perseen suoja.
Olisinpa mahtipontisen maan presidentti koska sit kukaan ei tulisi sanomaan mitään. Lahjoisin ne mustamaalaajat ja kiristäjät vaisuiksi jos en määräisi omaa turvatiimiä ottamaan ne päiviltä. Mielivaltainen valta se hulluksi saattaapii
Ei ole asiat järjestäytyneitä. Kaikki johtaapi anarkiaan vain alkuräjähdyksestä asti. Mitä se epäjärjestäytynyt siinä diagnoosissa edes merkkaa. Markkoja erikoislääkärin taskussa siitä että se sepittää ihan omia ilman että mua kuunnellaan. Itkien ja kiukutellen ottanut yleensä vastaan lääkkeenlisäykset. Ääh, kuka nyt tunteita saisi näyttää ja persoonallisuuden osatekijätkin on joskus ollut taudinluokituksia. Dianetiikka kirjassa avasin luvun jossa kerrottiin demoneista. Mitäköhän luokituksia on pakanoille että ne saataisi tunnustaa vehkeilyt paholaisen kanssa ja poltetuksi roviolla? Psykoosi on vain nimitys huonoille elämäntaidoille ja vanhanaikainen kasvatustapa niille joiden äiti ei opettanut tai muistutukseksi niiltä joilla oli rakastava aikuinen elämässä. Se ei merkkaa että jos puhun itsekseen kotona olisin, hullu? Sinne uunin taakse oli sit vaan pakko tippua paistinlastan. Mua piti käskeä joskus lapsena sanoo jotain ja avasin suuni niin kielihän siellä näkyi.

mutjoo se konteksti. Tässä oli vaan kuolemanpelkoa. Ihminen elää liian kauan. Sitä ehtii miettii haluaako elää vai ei. Vai onko liian ruma elää.

ei mikään valitutpalaset, mutta ehkä sanaset katoavaiset
2 vuotta eteenpäin niin onko sillä merkitystä mitä tänään joudun kokee.
Vaaka
Pystyt tänään näkemään ja oivaltamaan mikä tai mitkä asiat estävät sinua kulkemasta omaa henkistä polkuasi. Raivaa esteet tieltäsi.
selvännäkijä=selväntekijä

mitä sanoo televisionlupatarkastaja

Olen nyt vähän hämmentynyt.

🛎

Olenko saanut 6,5 euroa kuussa maksavan palvelun ilmaiseksi tähän mennessä. Jos olen, niin pyyhin keskisormella kyyneleen silmäkulmasta.


Historiikki laajakaistojeni kanssa, tarkistettu s.posteista kun telian viestit ei mene noin kaus-- kuin mitä gmailissa säilynee:

  • 2016 tehnyt sopimuksen Sonera viihteestä määräaikaisena 24kk. 
  • Ja näköjään telia tv nimellä 2018. 


  1. Jatkunut. Oli se sit 10e kuussa tai 19,90e kuussa kaistoineen. Kaista siis hullu jos Nopeudet ei kulje; jostain seinästä se kuitenkin tulee;

Olin vielä eksän kanssa ja joku myyntineuvottelija soitteli Elisan puolesta, no oltiin grillaillees ja tehtiin päätöksiä liikaakin yhdessä niinpä; joten vaihtui viihde sinne joskus ja sen palvelun omistajuus jäi, eksälle. Muistan katsoneeni jonkun videovuokraamon ilmaisen leffankin joskus salaa. Siellä missä asuin. Jonne vuokravelkaa. hups. Vitun homekämppä.

Möin mun television. Ööh, siitä on kauan. Vuosi. 2019 toukokuussa eräälle koulukamulle. Sain mun ekan telkkarin just silloin joskus 2012 kun televisiolupamaksuista luovuttiin ja se joku ylevero tuli kaikille sen sijasta. Ehkä maksoin yhden kk luvan, ehkä en sitäkään ehtinyt. Täällä asuin, 800e televisio on nyt kaverin luona kerääs pölyä, voisin ostaa takaisin kuulemma. Alkaisi pikkuhiljaa houkuttaa muutes.
Laitan eteiseen.

Mun piti sanallisesti tähän jotenkin laskeskellen arvioida miten kauan oon ollut mahdollista hävikkiä telialle. Kuin ne on ahneudessaan kaikkivoipaisuudessaan antaneet mun nähdä televisiota selaimesta. Tietokoneelta! CAPS LOCK.
Siisku se on kuulunut asiakkaille 0e
mutmut huomasin tänään: Tili suljettu.
whaaat???
I never knew I knew an exploit. Here, take all my cash.

Miltähän se binäärinen synfonia kuullomstaisi. Sikäli että tekoälyt pohtisi moraalisia onkkelmmi. hihhiti hihhi hi hi.

Vanhasta tottumuksesta ei niinkään siksi että tottuisin vanhaksi tulemiseen, siis bloggausta lautasen viereltä

Ei se ylpiää ole piilotella sitä mitä syö? Hullun rohkiaa antaa tällaasen herkun jäähtyä kun pitää kelpuuttaa instagramiinsakin. Paska versio fish'n chipseistä, mutta sentään herneet on aina herneitä ja niitä voi vetää vaikka nekkuun.


Jeah. Huokauksien kera. Maha täys, nyt on jo keskiviikko. Huomenna mennä bussinvaihdolla Herwoodissa käymässä hoitajalla. Aika se menee vaikkei niin mitään tekisikään.

Syön parin henkilön edestä ehkä. Ostaisiko vasta huomenna röökiä. Tilillä ei ole panikointia aiheuttavaa määrää mutta sen verran kuitenkin että normaalioloissa pitäisi viikko vielä riittää ennen kuin tulee lisää. Jooh. Kuudenkympin budjetilla viikko. Sit on 25e sähkölasku kuun lopusta ja 62e psykoterapialasku. Mulle tuli postia. Mitähän helvetin postia nyt jaetaan. Luukunkolahdus oli paukahtavampi kuin itse tuote mitä jakoivat.

No siitäpä hyvä aiheenvaihtuminen. Räksyttäviä koiria. Ihan niin kuin naapureita olisi elossa enemmänkin.

Ööömnh. Niin. Mitäs se. Naamakerroin näyttäisi. Otellut jotain selfieitä ja vaihtanut luuriin taustakuvia. Käynyt rullan alussa ja tullut nykyhetkeen ja todennut vaan että ihan ku joidenkin ihmisten kuvat syttyisi itestään tuleen tai katoaisi tuuleen.

eksistä ja mun rahoista puhumattakaans.

Karistan kurkkua minkä voi mutta maito on jo lattialla eikä siitä enää saa voita. Toisaalta pieni ranunpala tippus lattialle ja noukin sieltä koska liian hyvää oli tämä päivälliseni. Ei siksi että kannustaisin. Bakteerikammoisia on ja niitä jotka on kasvatettu vapaammin, kuin ellun kanalassa.

Täällä en usko että viehättyisi kovin moni lukemaan juttujani joilla on mitään järkeä päässä. Eihän ne ehtisi, koska täytyy pitää vatsalihakset timmissä kunnossa. Mulle urheilu on kohtuullisen vierasta näin aikuisiällä.

Sokeasta pisteestäänkin pitäisi kehittää jokin näkökulma. Aina. Asioihin. Mulla on kauniit verkkokalvot, paineet saattaa olla siinä rajoilla.

Kohdistan itseäni nykyiseen koronayhteiskuntaan heijastamatta ylipäänsä puolilleenn, sitä mitä siihen kuuluukaan olla osallisena. Antaa nyt riskiryhmienkin ja arvaamattomasti suhtautuvien kansanryhmien olla ja eristäytyä rauhassa. Kaikkien kulissit on kuitenkin enimmäkseen paskaa. Niin kohtaisipa ihmiset omat itsensä, eikä sitten kotiväkivalloin toisiin.


Ja täytesanojen saattelemana ja mitäänsanomattomana. Hiirellä on aakkoset. Aapiseni oli punainen.

Dirty bae, I can hear the makeup scream for help in your crevices or as you called them "crust holes" 🌹


 Kato mua kajaaliin ja sano ettei muotityyli katso kokoa tai ikää. Väitäthän että se on itseilmaisua... eikä tekosyy olla söpö tai suosittu tai karismaattinen... mutta kun...

Selittää jotain Tiger King sarjasta jota en ole seurannut
not gay
Mä niin oletin. Mä niin odotin, siis että tämä "Emo/Gothic/Grunge Look" olisi edes osannut maalata vaaleiksi/valkoisiksi, kasvonsa... mutta toi näyttää multa 17vee kun käytin full coverage foundationia MaryKaylta sävyssä ivory (norsunluu)Moral of the story: no life lessons given

Syvällinen nimianalyysi joten pysykäät loitolle

Etunimi: Kajsa
Sukunimi: Blom

Avaa kultainen kuppi?

Surname (first character)Bei
Given Name (middle character)
Kai triumphant; triumph, victory
Given Name (last character): jingessence; spirit
Silmät sammuu... oppinut en mitään... tein @keijingbei insta tilin. Taas köyhempänä nukkuu....

Meni vähän reisille VAROITUKSET: mätää ja verta ja harvinaisen hs-taudin kuvailua su aamuna

En nukkunut pe-la yönä mitään. Sitten menin nukkumaan puoli kymmenen illalla ja heräsin kahdeksan jälkeen aamulla. Menin vessaan, tupakalle, huomasin jotain omituista märkää jalkojenvälissä.
Livautin käden taipeisiin ja se tuli sieltä verisenä takaisin. Pyyhin käden lumeen... sain verta kengille ja puhelimen näytölle... menin uudestaan vessaan riisumaan pitkät housut, pesin ne aika äkkiä kylmällä vedellä.

Istuin vessanpöntölle, pyyhin vessapaperilla, otin parin sormen väliin patin. Sieltä pusertui lämpimiä nesteitä räjähdysmäisesti ja varmaan parin metrin päähän lensi.

Osui sitten pyykinpesukoneen pinnalle puoli metriä lattiantasosta kauheat roiskeet.

Aloin miettii kun heräsin että olenko ollut koko yön samassa asennossa kun heräsin naama seinään päin. Ei ilmeisesti tykännyt. Liekö ollut paineessa toi oikea jalka. Kun ei ole ollut patteja hetkeen. Eli tilanne ollut rauhallinen ja melko sileä tjsp. Toisaalta nukun yleensä alasti ja ne saa sitä ilmaa...

Vaihdoin vaatetta. Laitoin pinkit yöasu haalarit päälle joltain 2010-luvulta. Näitä kotiasu ja muita löysiä vaatteita joiden likaantumisella ei ole niin väliä, kannattaa pitää, eikä heittää pois.

Toisaalta se on ihan nautinnollinen hetki kun mätäpaise purkautuu, mutta se on hyvin lyhyt purskaus. Laitoin jotain antibioottivoidetta jos se nyt mitään auttaa kun toi vieläkin märkii.