ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Tähänkin harrastukseen aikaa uppoutua jälleen

vihko
Kiva päivä. Tein pari slamia, kannet toiseen ja jätän kysymysten keksimisen kaverille. Toinen paksu slami omistettu hänelle, siinä on kysymyksiä!! Paksu oli, vihkossa käsiala vaan koko ajan painoi kynää enemmän loppua kohti... nomut, senkin vien postiin huomenna. Palautti hän, joidenkin tekemän kimppaslamin, kiitoksena hälle tein labeleita tunnin Photoshopilla, aluksi yritin tulostaa pienille tarralapuille ei onnannut, tulostin niitä A4 sitten vaan sen 16 osoitelappua ja yhden käytin, ja lisäksi kuoressa kahden slamin lisäksi on mun tekemä kirjanmerkki. Ehkä löydän huomenna postin jostain että saan kuoren matkaan. Kun menossa Hatanpäälle puolen tunnin aika terkkarille 13 reikä-reikä, opastukseen unilaitteessa. Se pitää palauttaa seuraavana aamuna 8-9 väliin samaiseen paikkaan, niin että matkustusta tulee.
Sitä paitsi sukulaiset kävi ovella tuomassa palan kakkua ja ihasteli näitä hiuksiani. En vastannut puhelimeen mitään kun se oli lataamassa äänettömällä eri huoneessa ja katselin läppäriltä sarjaa Hyvä tohtori tai mikälie suomennos sitten olisi.
Kävin kaupassa hakemassa herkkuja mutta näpertänyt muutaman tunnin en ole siis syömään ehtinyt, ehkä yhden tupakkitauon vedin. Ostin jotain vitamiinivettä pullon takia. Merkkaisin siihen tavoitteen tussilla että pitää juoda. Vesipulloksi, en ole saanut kyllä sitäkään alas mitä siinä on vähäkalorista.
Poltan kynttilää, odotan pimeyttä.

Tulostin, leikkasin, liimasin, irrotin tarroja taustoistaan ja lätkin, laitoin washi teippejä ja kontaktimuovia, teippasin osoitelappuja ja ja... näpräsin parin vuoden tauon jälkeen kunnolla swappia postin matkaan jokusen tunnin. Melko rentouttavaa puuhastelua noi kysymysvihkot, slamit. Koko ajan painoi enemmän ja enemmän kynää mitä kauemmas tunti kysymysten tekoa kesti kesti kesti... mutta niin harrastus vei 2000-luvulla joskus ja sen lopetttanut ennen lukiota ja lopettanut
See more