Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

perjantai 3. huhtikuuta 2020

Nom nom

Näin unta että pelasin Animal Crossingia. Pikemminkin että näppäilin mun switchin nappuloita. Sitten uni siirtyi parin tyhjän makuuhuoneen läpi luokkahuoneeseen ja katsoin jotain Kalkaroksen näköisen opettajan muodonmuutosta haluamakseni, sitten katsoin jonkinsortin Wilmasta mitä ehdotti mulle. Sanoin pari asiaa opelle mitä se kysyi miksi haluan isona tai jotain. Kirjailija, piirtäjä, kolmatta en muista. Sit yksi mukava ope amiksesta näytti mulle että olin tehnyt oikein jonkun kotitehtävän tällä kertaa ja olin koodannnut jonkin ihme matrix kirjaimet vilkkuu ja se istui viereen ja näytti sitä ja kysyi takaisin sen tunneille... ja mulla pyöri mielessä mitä kaikkea pitäisi osata kun tietty unohtaa kaiken kun koulu loppuu. Yleensä jossain koulu unissa sitä on yläkoulussa jumittamassa ollut ja alakoulun tyyppien naamoista alkaen kummittelivat unissa. Kehitystä uniin jes.

No mutta sitten pelasin tauosta huolimatta sitä Animal Crossingia mun switchillä kun joku tubettaja sanoi ilkeästi ja olin lopettamassa sen pelin kun ei se pääsiäistapahtuma munineen oikein inspaa. Pelasin kunnes oli enää akkua 17% ja mulle tulee uusi islanderi peliin kävin nappaa jonkun saarelta mustan hamsterin ja sitten ne onkin täynnä paikat että täytyy kai joku Paula ärsyttää pois mun saarelta. En oikein tiedä mitä hahmoja sitä haluaisi. Nyt on yksi sarvikuono, pari oravaa, ja alkuperäinen Bud leijona ainakin ja pari nallekarhuu. Melkein ostin etsystä joltain oikeaa rahaa vastaan pelivaluuttaa mutta niistä oisi mennyt jotain veroa enkä oikein tajunnut sen hinnoitteluakaan niin jos tyytyisi vaan itse siirtelee kelloa ja ottaa koroja. Kämppäkin sai jo A luokituksen kun siellä on kaikkea kallista laitetta sisällä mutta jotain pitäisi vielä keksiä koristeita ulos esim kun lentää mun saarelle niin siinä on vähän tyhjää täynnä yksi saareke. Söin hedelmiä ja kivistä hankkiuduin eroon mitä oli tiellä ja sit piti ihan mennä vessanpöntölle sisällä etten oisi niin vahva että kaikki yhdellä iskulla vaan katoaa puita myöden. Heh.

Tossa uunissa jotain saaristolaispihvi kalaa pitkästä aikaa kalaa ja ranujakin laitoin... sata astetta oli uuni joten ehkä ne voisi olla kauemmin kuin 20min siellä... haukotus.
Kerännyt pyykkiä ja imuroin pikkuisen tolla 2-in-1 varsi-imurillani. Pölyt kerääntyy ja hilseet sun muuta omituista.

Oishan tässä jo vähän nälkäkin. Keitin kahvia, puuroa. Makselin laskuja. Et jos oisi vaikka ihan aikuinen ihminen välillä. Toki harmittaa kun joutuu vuosikausia jotain eksän puhelimia makselee. En tiedä mitä sille kuuluu enkä sitä edes ajatellut ole aikoihin, liekö siitä kohta vuosia kun jo erottiin. Mietin tässä kauanko oikeasti olen vuotanut melkein päivittäin ja sit mietin että siinähän meni vuosi kun eron jälkeen asuin Hervannassa, että ei se voi olla kuukausia tai puoltakaan vuotta. Useita ja kokonaisia vuosia ja tusinoittain tamponipakkauksia.

Alkaisi tuoksuu hyvälle ja uunista kuuluu omituisia. Etiskelin netflix lahjakortteja netistä tänään mutta sillä meiningillä etten mä sitä tarvinnut ole sitäkään aikoihin. Näen telkkarin telia tv:stä selaimella ja leffat tai sarjat, sitä mukaa kun ne ilmestyy ei maksa mitään. Ei ole netflixit mainostamassa omia sarjojaan. Jos ne oisi hyviä, niitä oisi ehkä 1-2 tuotantokautta ja sitten the end., kun on binge watchannut ne läpi. Karkee suomennos varmaan jotain ryyppyputki tai mun mielestä jos bingettää niin se on kyl sitä että ylensyö. putkeen.

no jee mutta se uuni. 5 minsaa ollut kauemmin piti et jos tsekkaisi mikä siellä käryää.