Aurinko laski selkäsi taa lallatilaa

Naapurin tyttäret piti konserttia parvekkeen alapuolella hiekoituslaatikon päällä kitaroinaan sulkkismailat.
Soitin kaverille mutta se ei vastannut. Se oli soittanut eilen illalla. Katsoin varmaan jotain elokuvaa ja huomasin vasta myöhään kun olin jo menossa jo nukkumaan. Tänään katsonut Witcheriä, tai siis aloitin katsomaan. Juonut pari kaljaa ja sidukan. Se on perjantai. Varaa ei olisi kylläkään mutta jäi kymppi kun viikon päästä saan käydä noutamassa unilaitteen jolla tutkitaan mun nukkumista niin sillä kympillä ehkä ladata bussikorttia jos se nyt säästyy sinne asti mitä mä oikein unelmoin kyllä se varmaan sitä ennen röökiin menee...
Tapoin kuulemma asiakkaan. Se oli katsonut jotain mun videoita.
Vuodan taas kunnolla, ei siitä ollutkaan kuin päivä tai kaksi kun viimeksi pidin tamponia.
Söin jätskiä päivälliseksi nuudelipaketin jälkeen, ja kohta vetänyt levyn suklaata. Ruisleipää ja kinkkujuustowrappi kaupasta. Paino jotain 123 paikkeilla.
Postissa tuli palautus mun vanhaan swappailuharrastukseen liittyen. Melko nopeeta toimintaa. Viimeksi kun postitin kaupungin sisällä, se kuori hukkui matkalla.
Mitäs muuta. Nukuin aamun sohvalla ja näin unia. Aamuaurinko on melko kirkas, heräsin jo seitsemän jälkeen. Nyt se paistaisi melkein suoraan silmiin ilta-aurinkona.
Pyyh. Joko sitä oisi tarpeeksi tylsää ja sopiva aika tarttua kirjaan jota jaksaisi lukea sen kolkyt sivua. Vai mitä keksisin. Konsolillakin pelailin jo. Toisaalta ei haluaisi hukkaan laittaa tätä kaljanjuontia. Telkkarista ei ole tullut mitään tänään. Ai niin mulla on märät pyykit koneessa. Hupsista keikkaa.

Kommentit

Twitter/kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy

Suositut tekstit