ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 17. huhtikuuta 2020

Aurinko laski selkäsi taa lallatilaa

Naapurin tyttäret piti konserttia parvekkeen alapuolella hiekoituslaatikon päällä kitaroinaan sulkkismailat.
Soitin kaverille mutta se ei vastannut. Se oli soittanut eilen illalla. Katsoin varmaan jotain elokuvaa ja huomasin vasta myöhään kun olin jo menossa jo nukkumaan. Tänään katsonut Witcheriä, tai siis aloitin katsomaan. Juonut pari kaljaa ja sidukan. Se on perjantai. Varaa ei olisi kylläkään mutta jäi kymppi kun viikon päästä saan käydä noutamassa unilaitteen jolla tutkitaan mun nukkumista niin sillä kympillä ehkä ladata bussikorttia jos se nyt säästyy sinne asti mitä mä oikein unelmoin kyllä se varmaan sitä ennen röökiin menee...
Tapoin kuulemma asiakkaan. Se oli katsonut jotain mun videoita.
Vuodan taas kunnolla, ei siitä ollutkaan kuin päivä tai kaksi kun viimeksi pidin tamponia.
Söin jätskiä päivälliseksi nuudelipaketin jälkeen, ja kohta vetänyt levyn suklaata. Ruisleipää ja kinkkujuustowrappi kaupasta. Paino jotain 123 paikkeilla.
Postissa tuli palautus mun vanhaan swappailuharrastukseen liittyen. Melko nopeeta toimintaa. Viimeksi kun postitin kaupungin sisällä, se kuori hukkui matkalla.
Mitäs muuta. Nukuin aamun sohvalla ja näin unia. Aamuaurinko on melko kirkas, heräsin jo seitsemän jälkeen. Nyt se paistaisi melkein suoraan silmiin ilta-aurinkona.
Pyyh. Joko sitä oisi tarpeeksi tylsää ja sopiva aika tarttua kirjaan jota jaksaisi lukea sen kolkyt sivua. Vai mitä keksisin. Konsolillakin pelailin jo. Toisaalta ei haluaisi hukkaan laittaa tätä kaljanjuontia. Telkkarista ei ole tullut mitään tänään. Ai niin mulla on märät pyykit koneessa. Hupsista keikkaa.