ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Meni vähän reisille VAROITUKSET: mätää ja verta ja harvinaisen hs-taudin kuvailua su aamuna

En nukkunut pe-la yönä mitään. Sitten menin nukkumaan puoli kymmenen illalla ja heräsin kahdeksan jälkeen aamulla. Menin vessaan, tupakalle, huomasin jotain omituista märkää jalkojenvälissä.
Livautin käden taipeisiin ja se tuli sieltä verisenä takaisin. Pyyhin käden lumeen... sain verta kengille ja puhelimen näytölle... menin uudestaan vessaan riisumaan pitkät housut, pesin ne aika äkkiä kylmällä vedellä.

Istuin vessanpöntölle, pyyhin vessapaperilla, otin parin sormen väliin patin. Sieltä pusertui lämpimiä nesteitä räjähdysmäisesti ja varmaan parin metrin päähän lensi.

Osui sitten pyykinpesukoneen pinnalle puoli metriä lattiantasosta kauheat roiskeet.

Aloin miettii kun heräsin että olenko ollut koko yön samassa asennossa kun heräsin naama seinään päin. Ei ilmeisesti tykännyt. Liekö ollut paineessa toi oikea jalka. Kun ei ole ollut patteja hetkeen. Eli tilanne ollut rauhallinen ja melko sileä tjsp. Toisaalta nukun yleensä alasti ja ne saa sitä ilmaa...

Vaihdoin vaatetta. Laitoin pinkit yöasu haalarit päälle joltain 2010-luvulta. Näitä kotiasu ja muita löysiä vaatteita joiden likaantumisella ei ole niin väliä, kannattaa pitää, eikä heittää pois.

Toisaalta se on ihan nautinnollinen hetki kun mätäpaise purkautuu, mutta se on hyvin lyhyt purskaus. Laitoin jotain antibioottivoidetta jos se nyt mitään auttaa kun toi vieläkin märkii.