ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

torstai 30. huhtikuuta 2020

Kai mä sit aattelin elättäväni itseni lapsilisillä 12 vuotta sitten vaikka "miksi helvetissä ihmiset haluaa lapsia"

Ei sit olla sängyssä makuulla. Hoidin parit puhelinsoitot sängystä kunnes valahti semmoiset mustikkasopat pöksyihin ja läpi... Laitoin kaksi yösidettä nyt. Niitäkin varmaan saa vaihtaa useasti. Herätti kyl. Nyt mun soittolista Spotifysta on randomilla kaikkea mitä on kuunnellut kymmenen tunnin meganuoruus nostalgia soittolista. Heee. Mulla menee melko tasaisesti. Kuu on leijonassa ja aurinko härässä. Se merkkaa hyviä kommunikointeja mulle. Ehkä jaoin viime kirjoituksessa liikaa. Toisaalta eilen vaalensin hiuksia ja siitä en maininnut mitään. Instagramissa tyyppini kommentoi joka kuvan alle.<3 Joskus valahtaa, joskus välähtää, rahalla saa onnea ja sillee. Materialismi kukoistaa, ihmiset haluaa nimensä kuulla ranskalaisittain, oui. Mua ei hirveästi kosketa tämä kaikki koronakaranteeni ym juttu. Jotain lööppejä luin kaupassa ohimennen. Tai siis kun ainahan sitä on kotona jos ei hillu miiteissä pitkin kaupunkia tai pelaile jotain lipunvaltaus pelejä samalla, anna älypuhelin viedä seuraaviin kohteisiin. Avohoidossa on se hyvä puoli että sitä vapaa-aikaa on aivan 247, mutta tietty ihmiset ajattelee että kuulen ääniä, puhun itsekseen ja näen näkyjä vaikka muuten vaan oon joutunut vaikeuksiin nuorempana. Fiilis. Vihapuheet/nettikirjoitukset. Epäreiluus, lannistaminen, lääkkeidenmääräys, pakkohoito, suljetut osastot. NE on vaan pieni osa elämää ja suurimmaksi osaksi periaatteessa vaan ollut estona moniin juttuihin.
Vaihdan aiheen.
12 vuotta sitten halusin tehdä lapsia. Suunnittelin että voisin tehdä vaikka 8 lasta niiden kiinalaisten horoskooppimerkkien mukaan.
Tässä lainaus mun livejournal blogista 21.1.2008:

Ehkäpä odotan seuraavat 12 vuotta, ennen kuin alan suunnitella vauvoja uudelleen. 2008, 2009, 2010, 2012, 2014, 2016, 2016, 2020 ja 2022 ainakin vaatisin saada tehdä lapsia. 2015 voidaan keskustella. Se on paljon valokuvakansioita.
Toisaalta, jos ensi vuonna eikun siis tänä vuonna, tee lasta, odotan kyllä vuoteen 2020 ihan kiltisti...Kiinalaisessa horoskoopissa mun unelmalapset olisivat:
1. rotta, maa+
2. härkä, maa-
3. tiikeri, metalli+
4. lohikäärme, vesi+
5.hevonen, puu+
(+lammas, puu-)
6. apina, tuli+
7. rotta, metalli+
2022. tiikeri vesi+Äh, en osaa laskea.