Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

tiistai 28. huhtikuuta 2020

Kun minusta tulee iso merenneito

Kankaanpainantaa kotona 1,5 tunnissa halvalla!
https://drive.google.com/drive/folders/1ZAbErin-inxPuqG1uS7Lb81WR-HbL021?usp=sharing

Tuossa linkki tiedostoihin. tarvitset mattoveitsen tai muun askarteluterän (aikuisten valvonnassa) ja paperia sekä tulostimen ja haluamasi värit kangasmaalia (käytin ruusukultaa ja mustaa) sekä puuvillapaidan. Silitysrauta ja jokin pahvi alle, sekä pari palaa leivinarkkeja silitysraudan suojaksi, sekä mahdollisesti tuputtamiseen jonkin sienen (vanusta ja vanhoista sukkahousuista saa tehtyä helposti) ja kontaktimuovia.
 Mun tarvikkeet maksoi alle 20 euroa koska suurin osa löytyi jo kotoa. Kangasmaalit oli 6e ja 5e ja sienet 1,5e ja paidan ostin Zizzin alennusräkistä alle vitosella.

Ohjeet: tulosta kuvat, leikkaa ja valmista sabluuna kun on vielä valoisaa. Tätä mun suunnittelua ei ole pakko täysin noudattaa, voit keksiä tän pohjalta muutakin. Mietin pitkään tekstiä mutta sabluunan teossa täytyy muistaa aina että esim ympyrän sisällä olevan ympyrän kanssa täytyy tehdä vähän kuin paperinuken hakaset tai mitkä nyt onkaan, koska muuten sulla on vain reikä. Kiinnikkeet.

Voit silittää edestä tai takaa, tehdä kuvasta peilikuvan jne mitä en tässä joutunut tekee.

Jouduin hakemaan silitysraudan häkkivarastossa ja kävin pari krt röökitauolla mutta ei mennyt kauan edes. Tunnissa mulla oli jo, silitystä vaille, oleva tpaita kun aloitin itse tekemällä noi sabluunat kuvanmuokkausohjelmalla.

Aloitin nämä sabluunahommat jo lukioaikoina. Tein horuksen silmän, jotain kiinalaisia symboleita ja kobran ym valkoisella ja mustalla maalilla farkkuihin takataskuihin ja ylisuureen kolitsiin jne. leijonan pään vessan seinään. Sitä ei oikein arvostettu kaipa sen joku isäpuoli sitten tapetoi päälle. Olin silloin paljon tarkempi saksien kanssa.
Ehkä kontaktimuovikin oli parempaa.
Viimeksi joskus 2012 tein yhden keltaisen paidan. Siinä luki Thanks for the add, se ei oikein näyttänyt huolitellulta. Tuli tähänkin yksi musta läikkä eiköhän se lähde pesussa. Tuskin huomaa. Kun on märkää kangasmaalia niin laita korkki aina kiinni ja silleen.


Muoks. ircgalleria aikoja ennen

potter poppet pal kännykkätaskun tekoa