ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

mitä sanoo televisionlupatarkastaja

Olen nyt vähän hämmentynyt.

🛎

Olenko saanut 6,5 euroa kuussa maksavan palvelun ilmaiseksi tähän mennessä. Jos olen, niin pyyhin keskisormella kyyneleen silmäkulmasta.


Historiikki laajakaistojeni kanssa, tarkistettu s.posteista kun telian viestit ei mene noin kaus-- kuin mitä gmailissa säilynee:

  • 2016 tehnyt sopimuksen Sonera viihteestä määräaikaisena 24kk. 
  • Ja näköjään telia tv nimellä 2018. 


  1. Jatkunut. Oli se sit 10e kuussa tai 19,90e kuussa kaistoineen. Kaista siis hullu jos Nopeudet ei kulje; jostain seinästä se kuitenkin tulee;

Olin vielä eksän kanssa ja joku myyntineuvottelija soitteli Elisan puolesta, no oltiin grillaillees ja tehtiin päätöksiä liikaakin yhdessä niinpä; joten vaihtui viihde sinne joskus ja sen palvelun omistajuus jäi, eksälle. Muistan katsoneeni jonkun videovuokraamon ilmaisen leffankin joskus salaa. Siellä missä asuin. Jonne vuokravelkaa. hups. Vitun homekämppä.

Möin mun television. Ööh, siitä on kauan. Vuosi. 2019 toukokuussa eräälle koulukamulle. Sain mun ekan telkkarin just silloin joskus 2012 kun televisiolupamaksuista luovuttiin ja se joku ylevero tuli kaikille sen sijasta. Ehkä maksoin yhden kk luvan, ehkä en sitäkään ehtinyt. Täällä asuin, 800e televisio on nyt kaverin luona kerääs pölyä, voisin ostaa takaisin kuulemma. Alkaisi pikkuhiljaa houkuttaa muutes.
Laitan eteiseen.

Mun piti sanallisesti tähän jotenkin laskeskellen arvioida miten kauan oon ollut mahdollista hävikkiä telialle. Kuin ne on ahneudessaan kaikkivoipaisuudessaan antaneet mun nähdä televisiota selaimesta. Tietokoneelta! CAPS LOCK.
Siisku se on kuulunut asiakkaille 0e
mutmut huomasin tänään: Tili suljettu.
whaaat???
I never knew I knew an exploit. Here, take all my cash.

Miltähän se binäärinen synfonia kuullomstaisi. Sikäli että tekoälyt pohtisi moraalisia onkkelmmi. hihhiti hihhi hi hi.