ihmisoikeudet

Se eka heitetään aina pois jos ei tule priimaa eli olen pelkkä eka lätty kuten maapallokin oli kunnes joku puhalsi talonsa nurin

Määritelmä oliolle objektiivisesti, havaitsijasta riippumatta kuuluva ominaisuus, "primaarinen" Terv. filosofia  Traaginen hubris ...

Translate

maanantai 27. huhtikuuta 2020

How am I doing for your viewing pleasure, enjoyeth or nawt

9,90eur olisi maksanut hengityssuojain kmarketissa. En osannut päättää ottaisiko pinkin vai harmaan, niin en ottanut kumpaakaan. 🤷‍♀️ *mutisee että olisi pitänyt ottaa molemmat*
vouhotus ja touhotus
Möin mun iPhone 11:n. En nyt avaa hintaa tässä, mutta kaikki yritti tinkiä puolet hinnasta mikä oli melko törkeetä. Se maksoi 849 puoli vuotta sitten ja tuun maksaa sitä vielä pari vuotta niin tosta sitten olisin antanut alennusta. Ainakin mulla on nyt vähän käteistä. Voin juhlia vj-asian päättymistä. Toisaalta pitäisi ehkä säästää.
Mulla oli psykoterapiaa ja ja. Ei mitään kummempaa. Sössötin jotain pitkästä aikaa. Mua on ehkä helppo tajuta loppuviimein. Jos kuuntelee niin mitä sanottavana on. Tai siis tajuan itsekin asioita. Nips naps sormennapautuksen nopeeta. Ei mikään ögönblick mutta hetkinen. Kuha olen kajsa-suomi-blogi sanakirja.
Mitäs muuta. Maanantai. Laitoin bookstagramiin nämä linkit:

  • like4like.org 
  • shop.somessa.com 
  • pixiv.net 
  • ask.fm
Koska löysin itseni niiltä sivuilta tai rekisteröidyttyä tai muuten käytössä.  Pakko keksiä jotain tappaa aikaa kun Twitter kielsi minut. Ei ketään ollut pitämässä kädestä. Olen vuosikausia seurannut yhtä näyttelijä julkkista ja se oli livenä 5sek tiktokissakin jo enkä ehtinyt kommaa moi stalkkerisi täällä. Lopetin sen seuraamisenkin kun ei se tunnu välittävän kummoisemmin. Se oli siinä alkuperäisessä Fast&Furious, mulla on jotain sen nimmareita mutta en oo kehystänyt.

Muuta, mitäs. Ruisleipää, tupakkia. Tein pastaa jauheesta ja se jäi syömättä, tiskivuori senkun kasvaa. Söin suklaata levyn jotain tony's maistui vähän amerikkalaisversiolta tobleronesta. Ja vedin naamaan munkkia ja omenalimsan. Oikein ehtinyt kaupassa miettiä ottaisiko puolet kaupasta mukaan.

Pestä pyykkiä, imuroida. Järjestellä. Tulostaa jotain ajankuluksi. Mitä tahansa paitsi käydä suihkussa muutes. En ole ehkä neljään päivään muuta kuin huilutellut veden kanssa kainaloita tai en vaan muista. Siinä se oikeastaan mitä vältellyt. Kyllä se päänahka lakkaa kutiamasta jossain vaiheessa vaikka hilse tippuukin näkösälle ja haittaa.

Parin viikon päästä soittaa tuloksia unitutkimuksesta. Torstaina luulisin että olisi mun kolposkopia gynellä. Ei kai ne muuten kutsuisi vain puhutellakseen. Alkaa tamponitkin loppua vaikka tässä kuussa ostanut kaksi pakkausta?? Pakkaus kuussa. Kuusi palaa. 

in english: bought two many tampons these past too months

Ehhhe. Miten menee mulla siis. Nolosti. Elämän kova koulu ei ole hylännyt mua. Köyhempi taas. Kapitalistit riistää. Kommunismi ei toimi. Siinä elämän muutama nuorankatkaisu vinkkelöinen. Hylkää luonto ja susta tulee tapahtumasarjojen uhri paitsi ettei kukaan pelasta sua puhelimestasi. Kuinkahan ovat nuoret valmiita valmiissa maailmassa miten oppivat he olemaan uusiavuttomia. Mulla oli ysäri lapsuus ja 2000-luvun nuori olin. Mitä näillä tänään syntyneillä on... maailmanloppu ja koronatulevaisuus. Ottavat internetin ja nukkumisen oikeutena. Ei, molemmat tappaa. Ei ehkä se ruutu itsessään aiheuta psykooseja ikinä ehei, se on viaton, mutta ikää lyhentää tämä nukkumisentarpeen ylitys. Mitäkö mielessäni on, kun haluan vain hyvää heille joiden mielestä olen oksettava. Aika ei ole jana ja anteeksianto on vain ympyrä jonka nurkassa pohdin mitä tein väärin.