ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

perjantai 24. huhtikuuta 2020

Staring at my hands

Aina kun aloitan vedenjuomisen, niin nälkäkin kasvaa. Maistelin uutuus suklaita. Maraboun levy omenapiiras, snickersin crispy ja kismetin remix sekä cokispastilleja. Sen lisäksi söin gouda juustoa kahden makkaran sisällä ja leivän päällä tuorejuuston kanssa. Kävin Prismassa sen jälkeen kun palautin unitutkimuslaitteen. Mulla oli päivälippu jonka ostin eilen 24 tuntia sitten bussiin.

Heräilin yöllä havahduin muutaman kerran ja nukuin iltakahdeksasta kuuteen aamulla. Laitoin siteen housuihin mutta silti ne oli verestä sotkuiset aamulla.

Itse laitteen laittamiseen meni puoli tuntia, teippailuja ym. Toivottavasti se meni oikein ja ne saa siitä jotain lukemia.

Mua väsytti kun heräsin tai ainakin haukottelin vielä.

Toivottavasti unenlaatu kohenisi joskus, mutta ei tämä ylipaino ainakaan auta ja tupakointi loppuu parin viikon päästä kun menthol askeja ei enää saa. Lääkitykset enimmäkseen aiheuttaneet levottoman nukkumisen, en sitten tiedä tästä nykyisestä onko se unineutraali myöskin. Kun olen saanut blogattua niin menen ehkä makuulle sohvalle. The Good Doctor sarjan kattominen toisen tuokkarin alussa. Ei kannata murehtia asioita joita ei voi muuttaa ja iloita niistä mitkä voi., vai miten se kristitty ajatus menikään.