ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

torstai 16. huhtikuuta 2020

Tapu-tapu tapu näppäimistöä hakkaan kuin kuumeinen raivoapina enkä pääse siitä minnekään

Aika jännä tapa tappaa aikaa. Sijaistoiminnot. Laitoin kellon takasin ranteeseen että näen mitä aika olisi. Kolmen tunnin päästä oltava Herwoodissa ja se menisi helposti kuivattamalla tukkaa, syömällä aamupaloja ja lounaan ja tutkaillessa wikipediaa ja satunnaista muuta muokkailemalla ilmaisia kuvia jostain kuvapankista homoiksi albuminkansiksi.... no mutta siis tuolla satelee jotain räntää en ollut valmistaunut säähän. Nukuin pari tuntia kun jäin vähän twitterkoomaan. Maailma ei ole valmis mutta sitä pitäisi itse olla toki hereillä. Autuas hyvä herra. Kaksoiskappaleita mulle tuokaa vanhojen sotien aikaisia. Melkein ostin sporkkeja joskus sodanajanliikkeestä vai mikälie armeijan ylijäämäshoppi mutta ne oli niin kalliita että kiinasta saisi muovisia hajoo helpommalla missä värissä vaan. Niillä ei ehkä mennyt hyvin kun se myyjä jäi juttelee ja mä olin vaan tauolla silloin puhelinmyynnistä.
En oo hiljainen. Voi niitä ajatusraukkoja jotka mullekin juolahtaa välillä.
aamun kolmas herätys lähti päälle toisessa huoneessa... paras laittaa ne pois päältä siksi aikaa kun lataan puhelinta vielä hetken ennen suunnistautumista koronahervantaan. Mietin riittäisikö tunti vai kaksi seikkailuun. Moniko nysse menee ja paljonko joutuu seisoskella lumirännässä. Ja laitanko maskin. Liikaa päätöksiä. Viimeksi 4vk sitten menin toi ffp1 suojain (eräpäivä mennyt just) naamassa sinne ja nyt vasta suositellaan niidenkin tekemistä itse jne mitä se niitä hyödyttää joiden päälle hengitän kun jos on prosentin mahdollisuus että se estää virusten pirskottumisen itteni päälle, nih. öö? Edelleen vain oman perseen suoja.
Olisinpa mahtipontisen maan presidentti koska sit kukaan ei tulisi sanomaan mitään. Lahjoisin ne mustamaalaajat ja kiristäjät vaisuiksi jos en määräisi omaa turvatiimiä ottamaan ne päiviltä. Mielivaltainen valta se hulluksi saattaapii
Ei ole asiat järjestäytyneitä. Kaikki johtaapi anarkiaan vain alkuräjähdyksestä asti. Mitä se epäjärjestäytynyt siinä diagnoosissa edes merkkaa. Markkoja erikoislääkärin taskussa siitä että se sepittää ihan omia ilman että mua kuunnellaan. Itkien ja kiukutellen ottanut yleensä vastaan lääkkeenlisäykset. Ääh, kuka nyt tunteita saisi näyttää ja persoonallisuuden osatekijätkin on joskus ollut taudinluokituksia. Dianetiikka kirjassa avasin luvun jossa kerrottiin demoneista. Mitäköhän luokituksia on pakanoille että ne saataisi tunnustaa vehkeilyt paholaisen kanssa ja poltetuksi roviolla? Psykoosi on vain nimitys huonoille elämäntaidoille ja vanhanaikainen kasvatustapa niille joiden äiti ei opettanut tai muistutukseksi niiltä joilla oli rakastava aikuinen elämässä. Se ei merkkaa että jos puhun itsekseen kotona olisin, hullu? Sinne uunin taakse oli sit vaan pakko tippua paistinlastan. Mua piti käskeä joskus lapsena sanoo jotain ja avasin suuni niin kielihän siellä näkyi.

mutjoo se konteksti. Tässä oli vaan kuolemanpelkoa. Ihminen elää liian kauan. Sitä ehtii miettii haluaako elää vai ei. Vai onko liian ruma elää.

ei mikään valitutpalaset, mutta ehkä sanaset katoavaiset
2 vuotta eteenpäin niin onko sillä merkitystä mitä tänään joudun kokee.
Vaaka
Pystyt tänään näkemään ja oivaltamaan mikä tai mitkä asiat estävät sinua kulkemasta omaa henkistä polkuasi. Raivaa esteet tieltäsi.
selvännäkijä=selväntekijä