ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 16. huhtikuuta 2020

Törkkää sormellasi häkistä ulos jotta voin kokeilla oletko lihonut tarpeeksi terkuin kajsamuori käkäkäkäkä

https://sabanerox.com/2020/02/01/gretel-hansel-2020-ending-explained/

Aivoni on huono tietokone. Siis kognitiivisesti. Miksi luottaa vanhaan naiseen?
En tajua elokuvien symboliikkaa aina välillä, joskus menee ohi täysin jokin seksuaalinen viritys. Toisaalta silmät aina vähän aukenee ja suu loksahtaa kiinni kun lukee tarkemmin merkityksiä.
Siis laajemman selityksen kaipaan aina. Luin tuosta Äärettömyys kämmenellä kirjasta tietokoneista että niihin syötetään symboleja ja käskyjä ja se kone tietää mitä sen pitää tehdä PAITSI ensinnäkin sen, koska ja jos käskyt jotka sille on annettu aiheuttaa koneeseen silmukan eli jääkö se jumiin?
Saatanan vekottimet.

ich bin ein berliner. Historia kutsuu. Parilla klikkauksella päädyin jonnekin 3D mallinnos sivuille ihankuin en erottaisi jo muutenkin todellisuutta piparkakkutaloista.... eiku? Pakoon sitä, metsään, tota, äh niin monta versiota siitä noituudesta. Altistuin kauhulle. Omasta mielestä lapset murhasi viattoman mummon ja jäi asuu sen kotiin. Nykyajan lihavat lapset syntyi. Loppu on uusien kauheuksien alku niinku JOKU RASVATKAA TEIDÄN ULKOKEINU EN KESTÄ TOTA KITINÄÄ EES TAKAISIN ?? no siis lapsettaa ja pelottaa ja lehva teki tehtävyytensä ja olen pelokas ja pimeydeksi olet sinä tuleva takaisin jos valoon päästetä

http://www.shortstoryamerica.com/pdf_classics/grimm_hanse_and_gretel.pdf

Niin ja unohdin aloittaa sateisen ja kylmän viimaisen tarinani kuten kuuluisi.
Huu.
Olipa kerran... hiirestä tehty karvahattu karanneesta hiirestä eiku. Synkkä myrskyinen. tarina.