mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

torstai 30. huhtikuuta 2020

Olen allerginen penisilliinille

Fuu. Sattuu. Kävin siinä kolposkopiassa. Otettiin kudosnäytteitä. Pariin päivään ei saa uida, saunoa, kylpee, tamponia, seksiä ymyms. Lekuri tuhahti jotain että se kohdunkaulansyöpä olisi melko harvinainen. En usko. Mä saan aina kaikki harvinaiset vaivat ja takuulla moni siihen kuolee joka vuosi. Ainakin jos eivät käy kun saavat kutsun labraan tietyssä iässä.
En nyt osaa miettiä yhtään mitään. Otin kipulääkkeen.
Lähdin aamulla kävelemään sinne gynelle päin. Samalla etsin geokätköjä, löysin yhden. Niitä keskikokoisia on helppo löytää, ei jotain arvoituksia, mysteereitä, ja nanokokoisia. 14t askelta tai 9km tuli käveltyä aamun ja kello kolmen väliin. Ehkä sain rusketusta aamulla. Ja sit ne hoitajat höpisi jostain munkkikahveista koko ajan ja kaupungilla oli yksi pieni vappupallo jollain. Mun on pitänyt laittaa serpentiiniä... Toi on aika pahaa mitä oon juonut 10päivää fermentoitunutta sitruunatonta ja rusinatonta simaani josta halusin mietoa viiniä.
Puhun jonkun kotiaskareorjan kanssa ensi viikosta ja mun pitäisi ostaa kaverilta takas mun vanha telkkari niin mulle soitettiin yhdestä peliliikkeestä kun olin varannut 3ds:n jota en tietty osta nyt kun se tv imee rahat. Ja hankkia joku kuskiksi siihen kun kaveri joka ennen tuomitsi jalkakäytävillä pyöräilijät, on itse alkanut siihen hommaan joka puolelle.
Sipsi-sima-jäätelö-munkki-vegaani. Söin aamulla pari leipää katkaravuilla ja jaksoin niillä.

Kas vaan, joku nopea suikkariasiakas kävi ja sit heitin serpentiinit joka paikkaan roikkuu, äkkiä sillä aikaa kun se puki päälle ja peseytyi. Mitäkö teen vappuna? Sai äkkiä touhuaa. Mutta niin mitäs sitä peittelee jos on pro. Joskus parissa viikossa sai kasaan 800e liukuhihnataktiikalla. Nyt en oo edes mitään harrastanut sen koommin 1,5kk toi yksi ainoa tyyppi kävi toisen kerran. Tietty tyypit haluaa soittaa mutta en tee mitään puhelinjuttuja, kuten en tee mitään autossakaan nykyisin.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy