Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

torstai 30. huhtikuuta 2020

Olen allerginen penisilliinille

Fuu. Sattuu. Kävin siinä kolposkopiassa. Otettiin kudosnäytteitä. Pariin päivään ei saa uida, saunoa, kylpee, tamponia, seksiä ymyms. Lekuri tuhahti jotain että se kohdunkaulansyöpä olisi melko harvinainen. En usko. Mä saan aina kaikki harvinaiset vaivat ja takuulla moni siihen kuolee joka vuosi. Ainakin jos eivät käy kun saavat kutsun labraan tietyssä iässä.
En nyt osaa miettiä yhtään mitään. Otin kipulääkkeen.
Lähdin aamulla kävelemään sinne gynelle päin. Samalla etsin geokätköjä, löysin yhden. Niitä keskikokoisia on helppo löytää, ei jotain arvoituksia, mysteereitä, ja nanokokoisia. 14t askelta tai 9km tuli käveltyä aamun ja kello kolmen väliin. Ehkä sain rusketusta aamulla. Ja sit ne hoitajat höpisi jostain munkkikahveista koko ajan ja kaupungilla oli yksi pieni vappupallo jollain. Mun on pitänyt laittaa serpentiiniä... Toi on aika pahaa mitä oon juonut 10päivää fermentoitunutta sitruunatonta ja rusinatonta simaani josta halusin mietoa viiniä.
Puhun jonkun kotiaskareorjan kanssa ensi viikosta ja mun pitäisi ostaa kaverilta takas mun vanha telkkari niin mulle soitettiin yhdestä peliliikkeestä kun olin varannut 3ds:n jota en tietty osta nyt kun se tv imee rahat. Ja hankkia joku kuskiksi siihen kun kaveri joka ennen tuomitsi jalkakäytävillä pyöräilijät, on itse alkanut siihen hommaan joka puolelle.
Sipsi-sima-jäätelö-munkki-vegaani. Söin aamulla pari leipää katkaravuilla ja jaksoin niillä.

Kas vaan, joku nopea suikkariasiakas kävi ja sit heitin serpentiinit joka paikkaan roikkuu, äkkiä sillä aikaa kun se puki päälle ja peseytyi. Mitäkö teen vappuna? Sai äkkiä touhuaa. Mutta niin mitäs sitä peittelee jos on pro. Joskus parissa viikossa sai kasaan 800e liukuhihnataktiikalla. Nyt en oo edes mitään harrastanut sen koommin 1,5kk toi yksi ainoa tyyppi kävi toisen kerran. Tietty tyypit haluaa soittaa mutta en tee mitään puhelinjuttuja, kuten en tee mitään autossakaan nykyisin.