ihmisoikeudet

Viihdettä oomme kaikki

No hei vaan. Katsellut telkkaria tai lukenut vähän ja maannut vain. Söin loput herkkujätskit ja vaaleaa leipää ja voileipäkeksejä sekä pinaa...

Translate

tiistai 21. huhtikuuta 2020

Tuu kipeeksi, tuu kipeeksi, kuolemantauti saa

harmaanlilat varpaankynnet neonkeltaisia flipfloppeja vasten mustalla matolla
Täytyy aloittaa jostain. Varpaista ylöspäin. Join vettä melkein litran kun olin syönyt yhden pureskeltavan rennien. En yleensä juo vettä, netin laskurit väittää juoda viisi litraa päivässä. En suosittelisi kellekään. Helposti tulee paisunut olo.

Tein fishänchip juttuja uunissa ja paistoin tölkin herneitä margariinissa ja muusasin siihen sivuun. Kuituja aamuron jälkeen.
Pinterest ehdottaa kivien maalaamista ja nähnyt hodarikiviä ja kakkukiviä ynnä muuta "mieluummin söisi pieniä kiviä"

Mitään liikuntaa en ole aloittanut. Ehkä sitten kun pääsee taas tavoitteisiin esim voisi kuukaudessa tiputtaa viisi kiloa. Jos päässä pysyisi mitkään numerot. Ehkä vedenjuonti saisi aivot toimii paremmin. Olen vähän ehkä kuivunut kun en mitään muista juoda.

Katsoin yhden kauhuelokuvan, tai ainakin kauhua olevinaan. Menin 3 yöllä nukkumaan, heräsin 7-8 aamusta. Ollut aikaa miettiä. Tehdä vihkoon vedenjuonti otsikko ja kirjata hissukseen idiksiä. Yksi oli toi varpaiden lakkaaminen. Se on varma kevään merkki? Kauheasti instagramia selannut kyllä tässä ja kuvat kertoo paljon minulle. Lähinnä foodporn kuvia ruoasta japanilaisittain tai eri kääreitä suklaita tai nutella kreppejä ymym että saisi oikein närästyksen tulille.