Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Seuraavaksi: Tutustu itseesi Kajsan kanssa

when u see a ghost
xxstina rikki: Kasperi, oì kiltti Qummitus <3

Otin näyttökuvan. Mun lempparileffa lapsuudesta on televisiossa.
Olen höpöttänyt koko illan Live.Me kaverin kanssa! Ei loppunut edes akku, vau.

Kahvia 6 kuppia juotu.

Muoks. Loppu!! kui tänään tulee hyviä leffoja jotka jopa voisi kattoo uudestaa??
"Kahdet aivot on paremmat kuin pateeta"

Jos jollain on kuolemantoive, ei se yleensä ole eutanasian paikka terveisin synkän huumorin ystävä

Vartin pesin tiskejä. Viisi minuuttia hinkkasin hellaa. Sitten keitin kaakaota. Aamulla heräsin seitsemältä pelaa Animal Crossingia, uutta peliä. Muistin ettei kannata elää, menin takas nukkuu. Näin unta että yksi opettaja oli levittänyt musta kaameita monimutkaisia huhuja kaikille jotka sitä kuunteli. Tytöltä joka oksensi karkkia ja kokonaisia parsakaaleja ja mä myöhästyin bussista kun se oli vika asiakas siellä herkkukaupassa.
Soittelin kaverille. Sitä ahdistaa etenkin iltaisin. Mä laitoin illalla viestiä sille jostain turhasta. Niin, tulpasta keittiön lavuaariin. Ei paljoa lioteta mitään käsitiskejä kun vesi karkaa.
Löysin käsidesiä.. jos mun palasaippua loppuu jossain vaiheessa Tai No kaikki loppuu joskus. Ikiliikkujahan tämä yhteiskunta ei ole. Luonto se vaan veivaa viiruksia meille ihmisten märkämarketeissa. Älä anna luonnolle tilaisuutta, koska se vie koko käden.. joka paljastuu lopulta sen omaksi kädeksi.
No mutta viis veisut taas kirjoittamisesta. Juon loput kaakaot ja mietin mitä teen nyt kun uusi lempipaita on pesussa. En edes pessyt sitä ensin. Hah.

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King