ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Jos mä oon sellainen "ajatteleppa ite" tyyppi mut mieti sitä!

Mitähän sitä kirjoittaisi!!? Aika leppeä olo. Tunnelma hieno.
Siis kun sosialisointi jatkuu jossain muodossa ja se on mulle elintärkeää.
Kädet tuoksuu tonnikalalle kun keitän makaronia. Laitoin majoneesia, hottii tabascoa, yrttejä ja herne-maissi-porkkanaa. Sotken velliksi. Ei kovin namia mutta on sentään jotakin. Lainaksikin otin jokusen euron että pysyn tupakeissa. Se musta palasaippua joka tuli tilattua on ollut toki käytössä.
Ehkä hamstraajissa kuten minä, on jotain maailmanlopun meininkiin soveltuvaa. En ole nyt seurannut uutisia, kuulemma osa olisi parantunut? ...mutta ei tuo ohikaan voi olla jos poikkeustilan julisti trumppi ainakin otsikot silmäilin kaupassa iltalehtien.
Lähisukulainenkin soitti aamulla ja kyseli vointeja. "Ei mulla ole koronaa." Lol. Olenko nyt ollut isoissa tapahtumissa tai käynyt elokuvissa. Kauheeta vihjailua ihan kuin haluaisi kuolla.
Mutta voisi sitä populaatiota vähän korjailla jollain ovelalla taudilla. Ihmisiä on liikaa. Luonnolle ihminen on se katastrofi joka on päässyt valtaa liikaa alaa eli yksi muiden joukossa tässä kosmoksessa. En usko että tauteja tulisi ikijäästä sulaisi jotain. En tiedä onko tämä ihmisen tekemää vai ihan luonnollinen tauti sieltä eläimistä kun ne erittää lajista toiseen jossain villieläinmarketeissa. Joka toinen ihminen melkein on kiinalainen. Ja ainoa mihin uskon on kiinalaiset horoskooppimerkit ja ne on kaikki eläimiä.
Haukuin sitä kenen luona olin yötä, niin käärmeeksi ja se oli vaan sori mut mä oon oinas. Siltä lainasin röökirahaa pivolla niin ilmeisesti sen toiset nimet on mun suurten rakkauksien tai rakastumisten miesten nimiä.
Se kyl sanoi ettei se mua pysty elättää mutta en mä sitä haluaisikaan. <3
Väitti et syön kun hevonen kun tein kahdelta yöllä nuudelia. Kun oltiin syöty perunaa ja kanajauhelihatomaattikastiketta ja, mä sit uunissa jonkun pitsankin iltapalaksi. Se oli kyl parasta että oli pepsi maxia<3
Nauhoitti aamuyöllä mun kuorsausta.
Tuskin olen siis unelmien kumppani.
Sekin vaan pelaili pleikkaa ja hiero munia. Tai no.
kökkimässä sun oven takana
Huomenna jos maapallo viel kantaa niin terapiaa ennen eläinkauppaan, kaverin mukaan ettii pantoja ym. Tiistaina terveysasemalle aika, ja ens vko lääkärille kelaa varten. Ei voi välttää bussiliikennettä.
Kaikkea voi välttää paitsi kuolemaa. Tilasin mun switchille pelin ja pari johtoa kotiinkuljetuksella kun hajoo taas iPhone laturijohdot. 1,64e kuussa kolme vuotta toi peli. Osaan sitoutua piste com. Se tyyppi joka viikko sit vei mut hotelliin ja sai siemensyöksyn sen neljä krt, laittoi illasta jotain viestiä mutta mun seksitautikokeet joulukuussa... sitten on ollut ihan negatiivisia että kävin kanta.fi kattoo ne vielä ja ottamassa ruutukaappauksen. Mitäs sit jos pen IS broken , use finger. Noi nettimeemit ja videotkin leviää ihan viruksen tavoin. Sitä on kaikkea kakkavitsiä ja linnaketta vessapaperista ym EU:n virallista siemensyöksyvastaavaa. En tajua eikä niitä mulle kukaan lähetäkään kun ei ole hauskaa.
Your shit knows better.