Translate

kävijäpiikki

keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

B is for you, I was taken

Pari minuuttia kuntopyörällä saa tukalan olon. Tiskasin astioita ja pesen vaatteita. Kauhea lemu tulee viemäristä kun pyykinpesukone on päällä ja se sylkee vettä ylös. Söin puuroa, teetä, nuudeleita, omenan, ruisleipää ja margariinia, sekä proteiinipirtelön. Kaveri soitti ja kutsui niille tekee pitsaa perjantaina.
Lähinnä ollut sohvalla maate ja uinunut. Kaikkea mahtuu toki pientä iloa elämään. Hyppää vaa'alle tai katsoo jotain telkkaria läppäriltä. Miettii päänsä puhki mistä rahaa tulisi elämiseenkin. Ei ole juuri asiakkaista kuulunut. Taisivat nähdä heijastuksensa mun peiliovista ja päätti että saisivat parempaakin. Kuka sen tietäisi. Vaihdettu taas alastonsuomen nimimerkkiä ja otin piilotettuja kuvia näkyviin. Hyviä otoksia muka. Jotenkin se pornhubin tyyppi on eri kuin minä. Pornotähti nimen takana. En ole edes videoinut mitään yli vuoteen. Seksuaalisesti aktiivisena oleminen on niin puuduttavaa. Sitten sitä vaan kierähtää ympäri ja antaa toiselle toisenkin persposken.
Yllättyisin jos koronakaranteenissa olevia jaksaisi lukea tätä vaikka. Mä oon ainakin ihan elämääni tyytymätön.

in English.
Feels a bit harsh, this obesity of mine. Stale food, and drain spitting up smelly water. Been sleepy on the couch, dreamy. Looking at the scales and same number year after year. What does the future hold if anything. Sexuality is turning the other ass cheek when you're so numb. Where do you get your energy? I'm done.

muoks...

@celestebarber: When you need to explain your online purchases.
#celestechallengeaccepted
#celestebarber
#funny
#helenachristensen
#kirja #huumori #hauska #tämäonhaaste #nainen #laatikko #koronavírus #book

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat