Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

B is for you, I was taken

Pari minuuttia kuntopyörällä saa tukalan olon. Tiskasin astioita ja pesen vaatteita. Kauhea lemu tulee viemäristä kun pyykinpesukone on päällä ja se sylkee vettä ylös. Söin puuroa, teetä, nuudeleita, omenan, ruisleipää ja margariinia, sekä proteiinipirtelön. Kaveri soitti ja kutsui niille tekee pitsaa perjantaina.
Lähinnä ollut sohvalla maate ja uinunut. Kaikkea mahtuu toki pientä iloa elämään. Hyppää vaa'alle tai katsoo jotain telkkaria läppäriltä. Miettii päänsä puhki mistä rahaa tulisi elämiseenkin. Ei ole juuri asiakkaista kuulunut. Taisivat nähdä heijastuksensa mun peiliovista ja päätti että saisivat parempaakin. Kuka sen tietäisi. Vaihdettu taas alastonsuomen nimimerkkiä ja otin piilotettuja kuvia näkyviin. Hyviä otoksia muka. Jotenkin se pornhubin tyyppi on eri kuin minä. Pornotähti nimen takana. En ole edes videoinut mitään yli vuoteen. Seksuaalisesti aktiivisena oleminen on niin puuduttavaa. Sitten sitä vaan kierähtää ympäri ja antaa toiselle toisenkin persposken.
Yllättyisin jos koronakaranteenissa olevia jaksaisi lukea tätä vaikka. Mä oon ainakin ihan elämääni tyytymätön.

in English.
Feels a bit harsh, this obesity of mine. Stale food, and drain spitting up smelly water. Been sleepy on the couch, dreamy. Looking at the scales and same number year after year. What does the future hold if anything. Sexuality is turning the other ass cheek when you're so numb. Where do you get your energy? I'm done.

muoks...

@celestebarber: When you need to explain your online purchases.
#celestechallengeaccepted
#celestebarber
#funny
#helenachristensen
#kirja #huumori #hauska #tämäonhaaste #nainen #laatikko #koronavírus #book