Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Joku vitun skitsofrenia hei pitäisi varmaan itsekin googlettaa mikä se edes on jos vaikka kokisi et sen kanssa voisi elää


Kiva kun välitetään, "älä nyt saa sitä koronaa!"

 Mitä riskiä ryhmää mää oon. Yksi autoimmuunisairaus ja tupakointi nyt ehkä.

Haluan tämän kohdun pois. Joka päivä vuotoa. Kipua. Soita tässä nyt sitten ammattilaisille. "Tunnen sut niin hyvin, että voin soiton perusteella kirjoittaa tämän lausunnon." No joo niin tunnetkin.

Voi hyvää päivää. Puhelinaika myöhässä, minä vessassa, kun alavatsa kipua ja ulostuksessa (?)kipua. Venaa pari sekkaa. Pesen kädet ja tungen tän tamponin sisälle.
Lähde: reddit
Huomiseksi takaisinsoittoaika aamusta gynelogia, Hatanpää, tays. Peruttu se mun "kiireetön" kolposkopia. VAI NIIN. Syöpä.
Hormonikierukka on nätisti paikoillaan eikä nähnyt siellä niitä näppylöitä mitä lie no ei kai kun ne kaavittu pari kertaa pois mutta. Tässä pitäisi sitten vain vaatia että ne muuttaisi tän kiireelliseeksi. En ehkä kestä kohtuani. Otin 1mg panadolia puoli tuntia sitten ja muutenkin sadan kappaleen purkissa enää pohjat. Yrittänyt olla ottamatta pariin viikkoon kipulääkkeitä ihan turhaan. Elämänlaatu täs kärsii. Miesten iskurepliikki: "tuun käymään ennen kuin kaikki menee sulkuun". Joo mä suljen aika lailla vaginani määräämättömäksi ajaksi. Ei en vaan jaksa. Yksi yö yritin mennä omiin häihin postiaviomiehen kanssa mitä oli tilannut mut heräsin jostain eri kaupungista. Tuu onnaa. Loppuu maailma. Jätän sen. Luonto ei kaipaa ketään. Rakastan sua luonto mutta jos susta oisi kiinni olisin kuollut tulehtuneeseen umpisuoleen, joten ei pidetä tätä meidän välisenä. Äh. Puh. Mitä enemmän olen huolissaan tai sattuu niin sitä enemmän sisukkaasti hymyilen koska olen niin hullu varmaan. Ei mikään näy ulos. Ulostautuisi muuten onnellisuuteni. Jota varmaan saanut kepillä etsiä siitä lähtien kun noi dopamiini/serotoniini blokkaus lääkitykset olleet.