ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

lauantai 28. maaliskuuta 2020

Elämän tarkoitus. Kahden tunnin unilla pitkälle pötkitä. Bon giorno. Tutti di mare, bellissima, ciao.

Pelannut tota pelii. Vähän oisi nälkä. Ostin eilen jotain. Mitä? Pitsaa pakastimeen 1kpl. Äh, makaroniakin oisi. Eipä oo röökiä, pastilleita vain. Mikä päivä, mitkä mailit, kelle kellot soivat. Ehkä ne vasta ensi yönä kientyy.

No tota! Matskuu ja suunnitelmaa ei niinkään tosielämästä löydy sen koommin tehtävää. Onhan se kiva kevät ulkona juu. Ruvennut melko aseksuaaliksi varmaan avannut pornosivuja kerran pariin viikkon tai jotain sinne päin. Ehkä se haittaa suoritumiskykyä vaikka naisille olekaan tutkittu asiaa. No mitäpä mulla nyt oisi tutkittu! Että miten etenee, ollaanko nolla vaiheessa vai jo ekassa.

Niin minä mieleni pahoitin koronasta. Ennusteet ja arvioinnit pyllyyn. Mun pyllyyn rauhoituspiikkinä saatana. Totuus vaiennetaan niin perkele. Olen itsenäinen ajattelija ja kaivan lähteet vaikka kiinasta. Tosin tätä on niin pitkään jatkunut että ehkä se olikin Made in IhanJossainMuualta.

anyveissön ei jaksa miettiä presidenttien sanomisia ja tiesulkuja tai ihmisten typeryyden pohjattomuutta enkä muilta mailta mallia tai muuta kädenpuristusta sitten vanhan testamentin.

Eläköön huutoja salaa mittamattomuudelle sekä tappelutaistolle ihmisiä vastaan oi mahtava luontoäiti. Nyt pistit pahan ja valtionmiehet polvilleen. Voi vain arvuutella minkä koktailin keksit tai pistäisit seuraavaksi kun tää meni jo niin hyvin.