ihmisoikeudet

Tuitui tuutilullaa

 Postia. Kortti Ranskasta sendsomething kautta. 9 atc korttia kun olin tehnyt swapin niistä niin se palautui jo toinen sellainen. Kutsu kave...

Translate

tiistai 17. maaliskuuta 2020

Muuten autio kaupunni paitti kaikki vanhukset liikkeellä joiden ei kuuluisi

Nukahdin sänkyyn tunniksi kuuntelemaan jotain geneeristä bloggaamisesta kertovaa kirjaa. Sitten soitettiin vointeja taas. Tuolla on kylmä ja mua ei huvittanut ostaa tupakkaa tänään, kun käytin sellaista pölysuojainta, tehdessä reissun terveysasemalleni. Tiptap tiptap, levitäntänpä tässä jotain pisaroita. Höyrystän niitä ylöspäin ja tuuli vie ne toisten elimiin... Vähän saa olla vainoharhainen ja vakavan kaukaa viisas. En tiedä valvoinko liikaa panikoiden vai mitä. Ihan hyvä että siellä on nyt vähän ulkonaliikkumiskielto melkein. Tämä siis puhelimessa maailmanloppua hehkuttavalta kaveriltani, uutisia en ole seurannut, pitäisi soittaa vielä takasin sille. Sen sijaan tulin kotiin, katsoin Supernaturalia jakson ja söin juustosämpylää, sipsejä, suklaata ym mitä ostin lidlistä tällä kertaa. Tein litran maitojauheesta juomista. Oikeastaan mitään järkevää ehkä tullut hankittua. Riittäisi nyt edes huomiselle.

Mun pitäisi vielä pestä mun hiukset sillä mustalla saippualla minkä sain postista käsityötä etsy.comista, mutta en tiedä onko se myös hiuksille ja tulisinko käyttäneeksi kaiken saippuani.
Olen aika kiitollinen että saanut kaikkea juuri kun on ollut jotain tarvetta. Ei minulta noin niinku mitään puutu.
Mistähän pyhästä kirjasta sit luettaisi viisaita.