Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 3. maaliskuuta 2020

Kiinalasit pyöreälle nassulle halvimmalla ja muodikkaimmin

Mulla on tällä hetkellä enää vain kahdet lasit-- joita oon käyttänyt. Olen heittänyt pois vanhoja laseja muuton yhteydessä. Noita löytyy siis yht 8 parit. Ne mitkä olen ostanut Suomesta on kaikista paskinta laatua, irtoilevat linssit ja maali lähtee... ! Kallista ja huonoa ei hyvä..

Toisaalta nämä toiset jotka on glassesshopista on ollut jo pari vuotta niin ne ei nää oikein pysy korvien takana jos ne pääsee valuu alas.
Toisaalta lähtee nenätyynyt helpolla myös irti enkä tykkää käydä optikolla hakemassa aina uusia nenätyynyjä, kun se on heikoin kohta silmälaseissa kait. Eikä näitä voi sovittaa kun ne tilataan postitse. Pitää tietää tarkkaan pupillien erotus millimetreinä yms.
Noi tummemmat on käynyt vessanpöntössä ja kestänyt iskuja varmaan ja vähän kiroilua. Uusimmat näistä on noi lavender merkkiset Zenni Opticalilta. Tilasin elokuussa 2019 $33. Tilannut jo useamman vuoden noita halvimmillaan vähän yli 20e.
Vertailisin mielellään näitä mainittua kahta kauppaa? Sain uutiskirjeen jossa taas buy one get one free ja sit siinä oli ehkä jokin vitsi että yli sadan dollarin tilauksissa voi saada ilmaisen suumaskin... en sit tiedä kuin nopeeta noi kiinalasit tulee jos se yksi virus vielä jatkaa tarttumisen ihmisiin..

No ainakin voin etänä kokeilla niiden laseja naamalle 3D efektillä tai sit ihan vaan kuvan päälle.

Tykkään ruusukullasta, mustasta, tosta laventelin purppurasta, siitä että linssit ei heijastaisi tai niissä oisi lila gradientti/tint,
mutta myös sellaisista mitä joskus ekat lasit oli niin leveät ettei ne mahtunut tavalliseen lasten lasikoteloon. Ainoat tyttömäiset tai kissamaiset sangat.


 Mitä etsiä?

Toisaalta etsin L kokoisia tai vähintään M, koska S koon lasit on liian pienet.

Kannattaa hankkia se resepti ja kopsaa vaan sen ja tallentaa.... En tiedä tilaisinko enää glassesshopista kun ne lisää jonkun 8,95 dollarin lisäkulut joka laseihin :/

Mulla on nyt korissa sydämenmuotoiset lasit joissa on laventelinvärinen linsseissä kevyt sävytys, oma nimeni kaiverrettuna ja lisäksi ne nenätyynyt jotka kiinnittyisi itse. Venaan että mitähän sitä sitten tilaisi vai tilaisiko mitään vai mistä saisin linkkejä joita klikkaamalla saisin osan tuloista ja musta tulisi influensseri.

Kommentoi jos haluat halvat ja muodikkaat uudet lasit ja tarttet apua kiinatilauksen tekemisessä, jos voisin auttaa etänä. :)

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy