Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 31. maaliskuuta 2020

Kaikki paljastuu aina lopulta eikä kukaan tee sinua varten vittuillaakseen tahallaan mitään

Mitenköhän tuo takatalvi voimistuu aina vain. Päästöt pientynyt ilmakehässä niin kai me saataisi ajankohtaista säätä.

kaveri lähetti
Mulla on vähän välipäivä tänään. Kaikesta. Maailmassa on niin paljon kaikenlaista että pienempikin pää menisi sekaisin.

Redditiin liityin viikko sitten. Toisaalta huvittaisi osallistua mutta mikä on niin vaikeaa uskoa mun elämässä, että voisi luulla että se on keksittyä? Esim. lähinnä pelailun vuoksi liittynyt sinne.

Seurannut sarjoja. Walking Dead, Supernatural, Survivor. Viimeistä kautta viedään niinku. Spn sarja koittaa tappaa Chuckin eli Jumalan ja Winchesterin pojilla ja puoliksi-enkelillä on jokin tarinassa osansa jonka kuolema on nähnyt Jumalan kirjasta. Kirjat kirjoittaa itse itsensä ja tollee. Walking Deadista en voi uskoa ettei ne ole vieläkään tappaneet osaa alkup. hahmoista. En kyllä muista mihin Rickin poika kuoli edes sen jälkeen kun se menetti sen silmänsä. Survivor kaudella on taas pelkkiä ennestään voittajia. Yleensä jaksan katsoa noita kunnes lemppari kilpailijat tippuu, ei pitäisi olla lemppareita.

Se Animal Crossing peli ilmestyi 20.3.2020. Noooh, yli 40 tuntia 10 päivässä niin peli tosiaan pelattu. Kaikki mitä nyt tapahtuu on huvittavaa end game löpinää (tai tavaroiden vaihdosta unelmoimista mutta ei jaksaisi jokaisen pikku esineen takia erikseen eri tyyppien kanssa väsätä.) Esim sain nyt vasta lääkkeen reseptin, vaikka ihan alusta asti ne ampiaiset voi turvottaa puolet sun naamasta :D xD Olen iloinen kun sain "pehmishatun" eli golden poop kantaa päässä ja pientä muuta juttua. Keräillyt erilaisia sateenvarjoja. Persikoita tyrkyttänyt lahjoina muille käärittynä 10kpl erissä. Kävin syntymäpäivänä ja jouluna saarellani niin mulla on jotain reseptejä tulevista tapahtumista mutta ne ei ollut vielä aktivoituneet. Huomenna voisi tulla se pääsiäispupu eventti.

Pari viikkoa mennyt kyl äkkiä. Nopsaa. Kävin virtuaalitylypahka sivustolla ja rottani oli tosi nälkäinen. Unohtanut käydä sielläkin. Voi elämä kuinka sinut peruutin.
Muoks.
Leikkasin otsatukkaa tuuman tai kaksi.

"Finally the outside reflects the madness within"