Translate

kävijäpiikki

keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

No johan sitä olikin jo ennustettu eli miltä tuntui olla last man standing

Heräsin tuossa 11 maissa. Varmaan ihan normaalia lääkitykseeni liittyvää väsymystä. Viimeisiä ajatuksia oli etten söisi panadolia kun se voisi immuniteettia jotenkin alentaa (jos olisi vaikka koronan aiheuttamaa kuumetta). En edes muista mistä sellaista luin. En ole mitannut lämpöä, lähinnä gynegologista kipua mulla johon yrittänyt olla syömättä kipulääkkeitä. Lääkärinaika ensi viikolle muuttui puhelinajaksi. Luulisi että niillä oisi sitten vielä 3kk aikaa päättää jatkosta vaikka saman, eläkkeen ne on tunkenut mulle jo kymmenen vuotta, että miten ne kuvittelisi mun tulevan toimeen ilman.
Ostin eilen yhden switch pelin ja onlinea kuukauden sinne meni yli 5e ja sitten apple vei kuukausimaksun 3e että mulle jäi 8e. Sillä pitäisi vielä tämä päivä pärjätä. Onhan tässä kaikkea ruokaa ja kotihommaa. Hiukset on ihan sotkussa ja hilse kutiaa. En keksi mitä tekisi ensin. Musiikki spotifysta käskisi aloittaa mellakan. Tuskin on ohjeistuksen mukaista. Joku väittää että corona olisi espanjaksi sen viruksen kruunut ja toinen väittää että kiinaksi tarkoittaisi uutta alkua. Mikä minä olen asiaa tutkimaan. Kohtapuoliin 200 tuhatta tapausta ilmoittaa bing.com/covid träckeri. Kaupasta hain eilen tupakkia niin ilmeisesti Suomi on kiinni. Joo peruutetaan Suomi. *katson webbikameroista vieläkö kaupungilla on ihmisiä*

asun jossain täällä
 Nickelback- Gotta Be Somebody

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat