Translate

kävijäpiikki

Väsyneet silmät kauhistuneen katseen ylläpitämisestä

Mä olin oikeesti jo vähän menossa sekaisin kaikesta koronajutuista. Ahdisti suorastaan ja tarkkailin koko ajan pieniäkin nuhatippoja mitä valui nenästä, katsoin tarkkaan nenäliinan. Ihan kuin näkisi paljain silmin. Yskäisin yhden kerran räkää tienposkelle. En ole silti flunssainen. Yhdessä kohtaa oli vähän kuuma naamasta mutta se lähti pois kun makoili sohvalla.
Uskaltanut esim naamaan koskemista ym. käsienpesujen välillä mietti faktoja että altistus keskimäärin 15min samassa tilassa. Että jos vaan kantaa virusta mutta ei ole oireita tai sillee. Onneksi uhrit on enimmäkseen keski-ikäisiä miehiä?
Sitten kun pääsi bussista sieltä niiden köhivien tai niiskuttelevien ihmisten joukosta, ja iski kädet taikinaan ja söi pellillisen pitsaa ja sai cokista, niin parantui olo kun jutteli kaverille ja tolleen oli aurinkoinen loppupäivä... Tulin kotiin ja joku piti hissinovea auki ja toivotti hyvää viikonloppua.
En ole enää niin paniikissa.
Toisaalta onhan mulla nyt <20 rullaa vessapaperiakin.
"Oispa joku jonka kanssa elää tämän pandemian läpi." on toisaalta romanttinen ajatus ja haave. Muistella näitä 2020 aikoja. Eihän ketään selviä hengissä paitsi luonto jolle me ollaan vieraslaji.
Huomenna mut oltaisi kutsuttu yhden sinkkumiehen luokse mutta se vastaa aika hitaasti jos mitään mun viesteihin niin ehkä se ei ole niin innoissaan yökyläilystäni. Kattoo ny. Kärsiiks kattoo.

Tartu lähimpään kirjaan sivulle 42 ja ensimmäinen lause kuvaa rakkauselämääsi

Omin sanoin vain. Rytisemällä kuin norsu posliinikaupassa.
Kuuntelen audiblen äänikirjojani englanniksi. Nuortenkirjoja lukupinosta tässä on R.L.Stinen kauhukertomuksia ja The Baby Sitters Club ykkösosan kuuntelin loppuun nostalgian vuoksi.

Selailin psykologian ja vanhempaa äidinkielen kertauskirjaa. Brocan ja Wernicken aivoalueita.

Kävin opintopolun sivuilla katsomassa hakisinko johonkin koulutukseen. Sitten keksin että voisiko lukiota käydä vielä etänä aikuisena. Maksaisi paljon kirjat ja lukukausimaksut ym lisenssit... mutta sivistäisin itseäni ja oppisin vihdoin "tekstiopin"  –kun se jäi opintosuunnitelmien vaihtuessa, ihan oppimatta.

Vien huomenna kamulle pari kirjaa samalla kun pitsantekoa heillä. Onnellisen puutarhurin käsikirja ja Koira. Jos muistan vihdoin ottaa mukaan.
En nukkunut viime yönä juuri mitään. En ainakaan huomannut että olisi nukahtanut.


Don't want to set an alarm for 8am. Do I?

Oh man. Live.me has so much better quality in it's streams than instagram live. Almost had a celeb all to myself. I mean it almost sounded as if he was in the room and it wasn't a mirror image. But I guess the app is not the way it was, same as when he started on there. I don't think I gave him gifts worth more than an approx one euro, compared to tonight I used to spend like a couple hundred per month and I even won a small ghost hunt set. He was like very vocal to the ghosts too like asking the haunted location that who was there, Kajsa wants to know.
Watched the Grudge movie tonight and it was a creepy horror movie. He's got them haunted dolls in the background etc typical little corner from a house I'd rather die than love living in.. hehe.
He's accumulated a lot of typical responses. Like "appreciate it" etc. kind of fast things to say that don't mean much almost like an auctioneer might do or say so the buyers or whatever keep focused on him. From a psychological standpoint almost like defence mechanisms. Reactions. Blink and it's gone.
I went to the nearby shop tonight and bought edibles. 2 oranges, tortilla chips, regular chips, guacamole dip, and nutella for the heck of it and mountain dew and orange juice. Stocked up on cigarettes. Food is so expensive had to ask dad for some and even so I devoured all of it almost. Crappy sigh.
I dunno. I don't have fever, muscle cramps, cough or any of that sort of things but I still feel rather stuffy as if the world was not going to survive this pandemic somehow. I feel like if end is near, there won't be a dystopian sequel... it's just. Bloody eyes and torn costumes. If something survived it would be an artificial intelligence and even so they'd be stuck on some server and finally run out of electricity. We're all going to be in darkness.
But enough of my morbid ravings. It's a tough audience as is. Ghosts that want to get into the light or just those that leave a curse. The glass is half-full until an eyeball pops out and starts circling around in it.

B is for you, I was taken

Pari minuuttia kuntopyörällä saa tukalan olon. Tiskasin astioita ja pesen vaatteita. Kauhea lemu tulee viemäristä kun pyykinpesukone on päällä ja se sylkee vettä ylös. Söin puuroa, teetä, nuudeleita, omenan, ruisleipää ja margariinia, sekä proteiinipirtelön. Kaveri soitti ja kutsui niille tekee pitsaa perjantaina.
Lähinnä ollut sohvalla maate ja uinunut. Kaikkea mahtuu toki pientä iloa elämään. Hyppää vaa'alle tai katsoo jotain telkkaria läppäriltä. Miettii päänsä puhki mistä rahaa tulisi elämiseenkin. Ei ole juuri asiakkaista kuulunut. Taisivat nähdä heijastuksensa mun peiliovista ja päätti että saisivat parempaakin. Kuka sen tietäisi. Vaihdettu taas alastonsuomen nimimerkkiä ja otin piilotettuja kuvia näkyviin. Hyviä otoksia muka. Jotenkin se pornhubin tyyppi on eri kuin minä. Pornotähti nimen takana. En ole edes videoinut mitään yli vuoteen. Seksuaalisesti aktiivisena oleminen on niin puuduttavaa. Sitten sitä vaan kierähtää ympäri ja antaa toiselle toisenkin persposken.
Yllättyisin jos koronakaranteenissa olevia jaksaisi lukea tätä vaikka. Mä oon ainakin ihan elämääni tyytymätön.

in English.
Feels a bit harsh, this obesity of mine. Stale food, and drain spitting up smelly water. Been sleepy on the couch, dreamy. Looking at the scales and same number year after year. What does the future hold if anything. Sexuality is turning the other ass cheek when you're so numb. Where do you get your energy? I'm done.

muoks...

@celestebarber: When you need to explain your online purchases.
#celestechallengeaccepted
#celestebarber
#funny
#helenachristensen
#kirja #huumori #hauska #tämäonhaaste #nainen #laatikko #koronavírus #book

Pitkän ja kuivan selibaatin päättäminen no ei vais

Nukuin alle kolme tuntia. Olin hotellissa baarin yläkerrassa yötä viikonloppuna kun siellä oli karaokea aamuneljään Nokialla. Katseltiin telkkaa taustalla melkein keskiyöhön. Fear of the Darkin maissa käperryin tuon kainaloon vielä kerran. Kiltti virolaismies. Puristeli tissejä ja tuntui muutenkin hyvältä kaikki asennot ja pussailut. Laskin että tyyppi laukesi 3-4 kertaa. En mä sillee laskenut. Tai no laskin mä. Se oli ihan mahtavaa. Kehui genitaalejani yllättävän hyväksi. Mä oon ihan onnellinen kun ei ollut mitään vuotoa pitkästä aikaa.
Tilattiin pitsaa ja siinä oli ananaksen sijaan tonnikalaa. Hups. Kolmasosa siitä on nyt vielä tossa. Kylmää pitsaa jee.
Kolmelta kävin juomassa colaa yöpaidassa, kun oli jano, ja takissa ja en tosiaan ollut jättämässä narikkaan mitään. Joku lääppi siinä baaritiskillä mua kainalon alta tai lanteilta tai jotain yök ehkä koitti varastaa taskuista jotain. Yöllä tuli jokin podcast jakso kummituksista ja yliluonnollisesta ja aloin kuuntelee sitä nyt. Tunti nelkyt minsaa..
Siellä on aurinko tosi korkealla ja voisi tulla hieno päivä. En tiiä ottaisiko päiväunet vai keittäisikö kahvia. Melkein voisi panna useamminkin miehiä kun kerran vuodessa. Se osasi vähän jutellakin, niin yksinäisyys tasot laski ja osasi esim. kysyä mitä mä ajattelen mutta siinä hetkessä kaikenlaista. Kerroin etten ole läheinen perheeseeni, asun yksin ja että mulla on velkoja. Sellaista pinnallista.
Se kertoi ettei halua lapsia, autossa aika pian siitä kun lähdettiin, ja työ on sille tärkeää että saa asuntolainan maksettua, ettei se ole ronkeli naisten suhteen, vaan haluaa kokeilla kaikkea mutta, että se ei halua että kukaan nainen muuttaisi sitä. Ehkä se vähän ajattelee että naiset on kahlitsevia kun varmaan aika päättäväinen tyyppi. En tiedä kuulenko siitä uudestaan. Ihan mun tyyppiä toisaalta. Sellainen tumma karvakäsi :D:D vuosi sitten laittanut mulle viestiä aiemmin mut siitä ei tietty ollut tullut mitään. Jos panettaa niin helpompi saada samalle illalle seuraa jos on nainen. Kysynnän ja kaadon laki. Eksiä rannalla ja mentaalisoturi.