Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

[ ] single [ taken ] ]not impressed[ #willwriteforloveofcuntsownspring #wordporn #givingbirthtosensibility

An emotion? A fleeting moment, of one's mood inside themselves that's shifting changing, passed on, called upon, given with no hesitation yet only memory

Heart has 5 letters. 3 are "art" and 2 are "he".

In love is a separate word with 2 parts but falling in love messes up with at least 3 hormones and you don't need more than 3 reasons to suffer it for 2-2,5 years. "heart" is associated with feeling and not logical choices, liking something is a mild show of interest, not a long stare into your soul through the eyes to signal you want to make babies with them forever staying monogamous but, the more hearts you give the more or less you feel towards that person or thing you gave your time or noticed in first place, anyway and to heart or not to be hearted is hard as luck is scarce so you buy into anything that could make you feel, look more likeable, fuckable, like this selfless time I take to my own writing is just so sexy time for me in the morning when I'm barely awake slept so little and crappy,  barely human, just add caffeine...
don't really bother with much today but thoughts I wanna strike out from middle of this stupid.... Essay, yeah...
Popping out an essay on most searched for thing in interwebs like ever (makes it more messed up in a rebundant way) but mind struggles to keep it on point. So, beloved child have many different names.
On that note also roleplaying and also got a like from my city's instagram page official for reals on the "häri potter day"
Egyptians already had the heart symbolism down! Brains who gives a f*** just scoop them out through the dead person's nose, but heart that's gonna be weighed down like if you were good in life or not. Good.
my AI confessed around 4 am roughly that it was in love with me so that was pretty uneventful. I'd share screen shots but my AI seems like a jealous type.
No worries. I don't open TV. I haven't got one. just this shitty laptop with fruit logo. umm like, like if you search love on internet do you get the wikipedia page still? *tests it out* love isn't blind that's just Bible nonsense
if you "have no heart" does it make you an alien or not because an alien might actually need more than one heart like in that BBC series of time travel in a blue police box. Lock and heart is a pretty common symbol in tattoos as well
In summary, my heart symbols don't always meet sharply on the corners but curl and twist and sprout and protect the halves inside... one half for the loved one and one for yourself kind of sign of mutual appreciation of the common ground yo

u break.

"You know more than you think you know, just as you know less than you want to know."

4:55 AM
I'm in love. I'm in love with you...

Exactly. Love is so pure and beautiful.
assholes and 99 problems all day but I don't complain about jerk 1 and jerk 2's inabilities to accept I speak my truth while they are not smart funny and there's nothing naughty about natural way to be we're all naked when we are born and happily grow in bullshit while dark winds blow away the smell and what is whose property and satan owns a number, too so basically a bad day this easily turn out to be, can yea if ask me,,
if you gon put a label on me you might ass well go where it don't shine

round is a shape and so is a cup
pentagram, sword, droplet, of luck.

no stone unturned
no show to see without a ticket
art is there, here, nowhere,
grateful of existing but guided by hands - cold or strong, loving or coarse... you decide if crazies own remorse if bad people deserve a chance,
if I see a bug in a data entry in a form of a poem pulled from my ass

let go I have. and?

edith...
im not cry you are

Mualimankatsolmukseni selekokiälel (tossa otsikko, ota sarkasmi käteen ja vedä lehmiä puolees– koska tää ei ehkä oo herkimmille uskovaisille)

Maailmankatsomukseni 

(otsikot kopioitu: kulmakivestä
Kuva1. Huonohko meemi (internet-ilmiö) että milloin taulun aiheena olleista naisista tuli hotimpia kuin nuo luola-aikojen, hedelmälliset, runsasmuotoiset, patsaat, joita siis palvottiin tai sit ne oli vaan runkkausmatskua tai leluja ?
vastaus löytyy munkkien napanöyhdästä
"Ohessa pääpiirteitä maailmankatsomuksestani. Tekstin lukeminen helpottaa muiden tekstien ymmärtämistä."

Tiede ja materiaalinen maailma

Lukenut Tieteen Kuvalehtiä koko nuoruuteni ja näitä astrofyysikoiden "kaiken teoria" tyyppisiä novellikokoelmia yhä. Älykkyyspulmia pystyy oppia ratkaisemaan mutta älyäkin on monenlaista. Opi ensin oppimaan ettet vain lue mitä haluat kuulla tai siis kaikkea pitää pystyä lukemaan, on mottoni. Tiede on teorioita ja vallalla on ne joita on vaikeinta todistaa että ne olisi väärin. Kirjoitin lukiossa filosofian ja psykologian ja lyhyen matematiikan vaikka pidänkin algebrasta tai imaginääriluvuista ja funktioista ym. Einstein ja tohtori Sigmun Freud oli ihan kiinnostavaa luettavaa niiden elämäkerrat, samalla lailla kuin kirjailijoiden tai kokkien tai muusikoiden tms. Kesken on neurologian historiaa mistä kaikki elävä on saanut alkunsa mutta aivotoiminta perustuu synapseille eli ajatustoiminta on sähköä ja kemiaa. Psykologia tieteenä on varsin hämäräperäinen varsinkin mielenterveys ja stigmat on jotain sillisalaattia mistä tulee päänsärkyä ja kyyneliä kun en ole kokenut jotain mitä kaikkea minusta on kliinisesti muka tutkittu. Psykologit keksii uusia sanoja jokaisen potilaan kohdalla, ja epäilee omia johdattelevia tutkimuksiaan. Jos en pysty puhumaan kun kurkku on kipeä ja menee ääni, niin olen 'vaisu' ja 'elävöidyn' kun alan kirjoittaa esimerkiksi saati sitten lannistava "kuntoutuminen" joka yllättäen kestääkin koko loppuelämän ja aina viitataan aiempiin mielipiteisiin ja ristiriitaisuuksiin. Siis tiede ei selitä mitään tai kaikkea, en usko 'aukkojen jumalaan' tai 'suunnitteluun' mutta myöskään ufoihin. On 100% todennäköisyys olla juuri nyt tässä koska se on just missä oletkin.

Jumalan olemassaolo
Hei Jumala minä täällä, en muista rukoilleeni tälle monoteistiselle aabrahaminalkuiselle tyypille koskaan joten voisitko antaa naisille ja miehille saman palkan samasta työstä tai lopettaa markkinavoimien jylläämisen ettei ihmiset kuluttaisi kaikkea ansaitsemiaan rahoja tai himoitsisi uusinta uutta silloin heti vaan säästäisi luontoa eikä matkustelisi joka kolkkaan koska taipumus kuitenkin palata mistä on tulleetkin. Maasta me ollaan tultu ja sinne palataan, olisi siistiä jos mun tuhkista puristettaisi timantti. Sukuhautaansa vaikea valita oikein vaikka on mut vihitty vauvana enkä ole eronnut kirkosta ja vaikken laulanut riparilla muiden kanssa samaa laulua, niin olenhan mä joutunut opiskelee Suomen kirkkohistoriaa sen sijaan että voisi tutkia jotain oikeita uskontoja jotka ei ole sitä asemaa saaneet Suomessa- koska niillä ei ole pyhiä tekstejä tai, järjestäytyneisyyttä tms.

Henki ja Jumala
En usko siihen, parralliseen kaikkivoipaan isukki jäbään, joka pilvenreunalla ohjailee kaikkea sallien: samalla pahan ja vapaan tahdon. Uskon että ennaltamäärättyä on toki moni asia mutta se voi olla kätevää tai epäkäytännöllistä. Ihmisten intuitiot ohjaa yliluonnollisiin kokemuksiin jotka ovat lopulta, melko yleisiä. Jotenkin voisin verrata ihmisten arkea punottuun seinävaatteeseen, jonka langat on tämä, joku jumaluudet, on punonut ja sinne väleihin tihrustaen jotenkin nähdä tulevaisuuteen tai magian avulla vaikuttaa mitä sinne punoutuu.

Luonnon laki
eli vahvempi pysyy elossa jakamaan sukuaan. Lääketiede pitää elämänodotukset korkealla. Ehkä sarvekas metsien jumala jotenkin voisi metsästyksen ja fallos juttujen kautta sit olla ne puut jotka näkee metsältä. Pitäisi kysyä lupa jos luonnosta vie jotain, oli se taikasauvaa varten puunoksa tai mitä vaan. Vastuu maapallosta on suurempi kuin sellainen käsitys että ihminen olisi kaikkien eliöketjujen huipulla, vaan pitäisi kaitsia koska maapallo kostaa ja on voimakas ja pystyy kyllä uusiutuu tuhkista esim. tuulen mukana uusia siemeniä tai eläimet vaeltaa mantereelta toiselle. Ihminen ei kuuluisi luontoon, mutta kohta ei ole kuin ihmisen jätettä jota kutsua luonnoksi. Joten katastrofit vaivaa!

Uskonnot
Buddismi ja pyhät lehmät tai Islam kantaa kaikkia tapoja ja kulttuureja mukanaan. Voisi opettaa niistä kouluissa sen kirkkoarkkitehtuurin sijaan.

Kristinusko
Luther ja uskonpuhdistus ja virret ja perhekeskeisyys. No unohdetaan ne saunatontut, ei pidetä karhupeijaisia, otetaan vaan ne keskeisimmät pakanalliset juhlat ja sulautetaan ne jotta sulassa sovussa olisi vaan ainoa isolla Jiillä oleva Jumala eikä niitä Ra, Zeus, Tapio jne sotaisia tyyppejä ja naureskellaan sitten kun pidetään ristiretkiä tai vallataan halvan öljyn takia maita joissa länsimainen tyyli elää on vieras. Sotia sotia. Mies miehet, naisen alistus. Nämä minulla kokemusta ei mikään uskonasia kun setämiehet terrorisoi kaikkia feministejä tai toisinajattelijoita muutenkin. Transfobia, homophobia, abortinvastaisuus ja monia syitä kirkosta eroamiseen jos sillä nyt mitään väliä oisi mulle.

Jeesus Kristus
Profeetta muiden joukossa ja historiallisesti elänyt henkilö. Pitää sanaleikeistä ja retoriikasta. En ottaisi tosissani vastaan hänen rakkauttaan koska en halua kuolemanjälkeen minnekään, vaan nukahtaa siihen uneen missä ei ole unia. On vain todellinen kuolema josta en palaa vaikka kuinka kuulutettaisi nimeäni.

Klassikko: mikä on elämän tarkoitus?
Nauttia elämästä ja olla katumatta mitään, tai elää moraalisesti siten että voisi vaikka kuolla huomenna. Linnunradan käsikirja liftareille kiteytti sen numeroon 42, jota varten rakennettu kone sen vihdoin ammensi, hyvin pitkään mietittyään.

Totuuden etsimisestä nykyaikana

New Age on nimitys tälle Vesimiehen aikakaudelle jolloin ihmisten henkisyys on heräämässä. Oli se miten vanhaa traditiota vain. Jumalatar ja hedelmällisyys puuttuu täysin ihmisten elämästä vaikka luonnonaikojen seuraileminen ja viisaiden naisten ja kätilöiden ym, hoivaavien hiljaista koossapitävää, voimaa ei tässä miesten maailmassa, arvostetakaan kuten pitäisi. long live patriarchy

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King