ihmisoikeudet

Hei ruoho tuu koskettaa minuu

Hups. Ei ollut tarkoitus kirjoittaa noin miesvihaista kirjoitusta mutta tein sen lulzien vuoksi... en voi uskoa että mun välit entiseen best...

Translate

keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Pilvellä on aina hopeareunus ja kultareunus ja sitten se sateenkaarikin näkyilisi joskus

Keskiviikko. Tavallaan ansaitsin viiskymppiä kun kela ei peri takaisin asumistukea. Toisaalta olen tilannut vähän viimeaikoina kotiin ruokaa, namia, ja vaatetta että tota. Heräsin prinsessana. Eilen katselin shane dawsonia ym miljonääri tubettajia ekaa kertaa ja olin jäädä koukkuun -tai jotain mutta, - sisältö oli jotain puoli vuotta vanhaa niin ei jäänyt päälle että olisi katsottava. Luin kirjaa sen kolkyt sivua mitä nykyisin jaksan kerralla. Aloitan, luen 30+ sivua ja taas on jotain kesken...
Kaveri soitteli ja tarvitsi apua talletusautomaatin kanssa kun se ostaa koiran ja se oli käteisenä säästänyt koirarahaa muutaman satkun. Eipä eläkkeestä paljoa jää säästöön etten sano. Pitäisi tehdä se makaronilaatikko.
Unohdin eilen olla mun switchillä kun voitin mew:n yhdessä ryhmässä ja se pitäisi vaihtaa muulta henkilöltä reaaliajassa.
Mulla on otsassa märkärupea ja muutama pieni finni poski/suu/nenänpielessä.
Siirsin psykoterapiaa ja aika on huomenna.
Heräsin joskus 8 jälkeen ja kävin suihkussa, ja telialta soiteltiin. Sitten sain mystisen txt viestin että palauta laitteet. Kaikki niiden laitteet on palautettu vuosia sit :O jos en ole maksanut niitä siis? Yritin exältä udella whatsapilla onko sillä jokin modeemi mutta eihän tuo vastaa.
Hyppäsin pariksi minuutiksi kuntopyörälle ja hypin pari hyppynaru hyppyä ja siinä mun sykeharjoitteet tälle päivää. Kaikki täytyy kaivella jostain kun tuntuu elämä että olisi jossain kaivossa ja huutelisi että hei hypätkää tekin tänne, mutta pelajastajaa ei kuulu, sataisi vain raivokkaasti ja hukun ja kannan kaunaa.
Se siitä synkkyydestä.