ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

lauantai 22. helmikuuta 2020

Hakemus töihi

Haen vapaa-ajan avustajaksi,
Teen vapaaehtoistöitä Best Buddies kaveritoiminnassa. Tänään pelasin lautapelejä minulle entuudestaan tuntemattomien kanssa ja voitimme. Tustustuin vain yhteen heistä, sovelluksen kautta ja kutsuin, hänet eilen mukaan yhteen yksityistapahtumaan myös ja ehkä ensi viikollakin menossa ilmaistapahtumaan ennen kuin hän joutuu palaamaan kotimaahan, ja huomenna käyn elokuvissa parhaan kaverini kanssa. Vapaa-aikaa minulla on koska olen ollut eläkkeellä kymmenen vuotta joten olen erikoistunut täyttämään kaiken vapaa-ajan aina jollain. Olen valmistunut ammattikoulusta viime keväänä painajaksi media-alalle ja minulla on työturvallisuuskortti ja hygieniapassi. Lukion päättötodistuksen sain 2008. Ajokorttia minulla ei ole. Toimin kerran avustajana, taiteilija kaverilleni, taidemuseossa jolla on näkövamma. Olen pitänyt englannin tukiopetusta seitsemänkymppiselle naiselle ja pienelle ryhmälle nuoria matalan kynnyksen paikassa sekä pari kertaa 7-9 vuotiaille lapsille englantia mutta heidän mielenkiinto ei riittänyt lopulta. Koiria olen hoitanut ja koodannut verkkosivua ja osallistunut vaikka mihin kursseihin ja kokeiluasteen koulutuksiin mitä on ollut tarjolla, pitänyt yllä englantia ja kävin jopa kymppiluokan. Työkokemusta on puhelinmyynnistä viime vuosilta. Sitä ennen olin töissä leirintäalueella, juoksentelin sahalaitoksen hissillä, leikin lasten leikkipaikoilla ja työelämääntutustumisia kaupassa ja kampaajalla. Olin vuoden Briteissä 05-06. Olen palveluhenkinen, improvisoin ja löydän tietoa nopeasti, osaan piirtää, tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olen rohkea ja motivoitunut. Osaan kuunnella mutta myös olla hauska ja kädentaitoja ei puutu. Olen 31-vuotias tamperelainen ja voin aloittaa koska vain.