Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

torstai 27. helmikuuta 2020

Sain olla mukana velhoilemassa? tampereen kaupunni oot rakas

2013 Tampere
Oli todella hieno ja nähty vaivaa tuohon Harry Potter -päivään! Kumarrus ja viitan roihahdus kun innostuksen liekit nostattaa tavallisen torstain jonnekin maagisiin ulottuvuuksiin!!

Olin varmaan yhtä kauan siellä kuin mitä itse, Lontoon studioilla paitsi, siellä tuli otettua yli 100 kuvaa ja vähän pidempää videota. Oli oikeita käärmeitä ja tyypeillä pukuja ja meikkejä jotka muistutti ihan omaa hahmoaan opettajista ym. ei sentään Pimentoa ollut, muutama Hagrid ja Dumbledore mutta kuolonsyöjiä ja selkeä Punurmio!
Kaikki henkilökunta oli todella ystävällisiä ja saatiin melkein kaikki leimat, ryysistä oli niin ei tehty tupakirjanmerkkejä tai alettu sieppejä maalaa, mutta tehtiin yhdet, liemet, loitsumme, kisailtiin tiedoissa (piti googlettaa Ronin sisarusten määrä sekä missä järjestyksessä Dumbledoren nimet on) ja valmistauduttiin V.I.P tasolta Tylypahkasta, kun neljä leimaa kuulemma riitti saimme maagisen 7/8. Helpoin koskaan todistus...
Jännintä oli ehdottomasti, mainitsemimman arvoisinta, kun puhuin kärmeskieltä sille pienemmälle valkoiselle käärmeelle "hassayaahh" ja se lipoi kieltä ja alkoi luikertelee kattonsa ilma-aukkoa kohti josko se olisi auki?
Yksi koirankusettajan koira haukkui mun viitalle tjtn kun kävelin tapahtumaa kohti. En silittänyt sitä käärmettä, mikä siellä oli boa. Niillä oli katosta roikkuvia luutia johon löin pääni, ankeuttajia, Voldemort, lasten piirtämiä tauluja siinä portaikossa, tähtitorni oli puoliksi vika viimeinen nähtävyys... neljässä kerroksessa kaikkea, en mennyt avoin mikki lukemaan mitään... mutta tehtiin oma loitsu mun Boh-silh-allf tai mikä nyt olikaan loitsu korjasi lamppuja ja pelastin taas sillä keksinnöllä maailman kuten tämä Korpinkynsi kaveri jonka kanssa kierreltiin, huomautti. Rintanapit saatiin lajittelusta, juotavan liemen sai mukaan, todistuksen nimmareilla.

Luihuisia ja Rohkelikkoja oli aika tasamäärä siinä vaiheessa laittanut värinsä seinään rubiineina=tarroina siihen mikä mittaa tupapisteitä, se tiimalasi. Auttelin ainakin viittä lasta irrottaa tarroja taustapapereistaan, siinä oisi saanut olla kauan ehkä.
Tein Amortentia liemen. Matoja, lohikäärmeenpapanoita (chilihiutaleita) ym punaista elintarvikeväriä tjtn
Kävin ennen tota seikkailua pitsalla, kahvilla ja postissa. Olin ajoissa joten päästiin melkein ekoina, jonohan ulottui ties miten kauas. Siinä oli laituri 9 3/4 maalattu oviaukko. Lähdettiin sieltä niin jonkun lapsen silmät seurasi sauvani valoa hetken.
Kävin kaupassa, ostin vähän alkomahoolia ja jäämehutikkuja ja ruisleipä oli taas puolenhintaan.
Nyt kun jälkikäteen mietin niin missattiin toi Päivän Profeetan toimitus kokonaan.