ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

lauantai 22. helmikuuta 2020

Kajsa ei sano mitään, Kajsa lukee ajatuksia

Vähän noloa mutta tää jöröjukka lähti kävelemään liian pitkillä varpaankynsillä ja oli vähän vaikea kävellä kun sattui. Ei onneksi ollut paljoa kävelyä kun keskusta on melko pieni. Väittäisin että kilometrin enintään. Viisi tuntia tuli pelattua lautapelejä tyyppien kanssa joita en tuntenut entuudestaan paitsi sen pekingiläisen venäläisen tytön.
Tulin kotiin ja leikkasin varpaankynnet ja pesin veret pois tassujenvälistä. Nyt tulee Pikkutassun seikkailuja mun telia tv:stä eli Maa aikojen alussa lastenelokuvaa...
Join yhden kaakaon ja vettä, mutta burgerimesta oli liian kallis mulle vaikka tyydyttikin tarpeet kun ei ollut syönyt tuntikausiin.
Voitettiin se peli. Mä olin meedio (jolla oli paranoidisuutta ja harhanäkyjä :D onneksi kantti - aivojen lukumäärä siis- kesti) joka välitti johtolankoja ja yksi osteli kaikille tavaroita vaikutusvallallaan. Kovin lähelle maailmanloppua ei päästy, vaan ne mysteerit tuli ratkaistua. Aikas järkeviä pelaajia ne muut ainakin.

En flirttaillut kellekään ja kukaan ei lähtenyt kotiin mukana. Se nyt olisi ollut katastrofi.
Huomenna sit vasta leffaan kamun kanssa!