ihmisoikeudet

Maton alta päivänvaloon ei vaan ei mulla ole mattoja

 Kiva että neljä vuotta ollut tässä ilman että tietoinen mistään velkajutuistani. Rahat on mennyt elämiseen.  Nukuin tänään melkein koko päi...

Translate

perjantai 21. helmikuuta 2020

Kuin herneet ja porkkana :D:D

Olipas jännä miittinki. Kutsuin sen uuden tuttavuuden mukaan jonka tapasin Bunz sovelluksella. Sain siltä itämaisia teekukkia purkin. Ennustin sille jonkun tarot korteistakin. Tokihan kaikki olivat useamman vuoden niitä opiskelleet.
Join litran kaljaa, maistoin mehulle maistuvaa sahtia, söin ranskikset majoneesilla ja bbq kastikkeella dipaten. Vähän ehkä veti puoleensa se yksi mies siellä jonka olin nähnyt aiemminkin mutta en sitten tiedä sen tilanteesta paitsi että britti ja syntynyt 76 (jo edelliskerrasta). Aika monta wiccaa siellä oli. Yhden täytyi mennä kotiin ja sanoin run forrest run ja nyt tulee Forrest Gump telkkarista. Hahah.
Kävin suihkussa ja tein lättyjä. Huomenna saan kuulemma mennä pelaa lautapelejä sen kavereiden kanssa ja ensi torstaina olisi yksi potter tapahtuma. Sitten se lähteekin jo parin viikon päästä takaisin ulkomaille. Lisäsin sen facebook kaveriksi.
Kaikenlaista tuli höpistyä ja oli mukavaa.