Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 11. helmikuuta 2020

like seriously, give daddy a bone, fuck nobody cares

Tässä oisi vielä hetki aikaa blogata tämän päivän annos.
Multa loppuu akku puhelimesta kun olen yrittänyt laulaa 6:lla eri sovelluksella jotka tarjosi laulutunteja. Ei mulla ainakaan ole ongelmaa, kuulla eri nuotteja, kun yksi testi antoi sata prossaa oikein. Ota noista nyt sit selkoa. E tai D oon
Joku bändi etti britti expaattien ryhmäs naislaulajaa treella. Kuka vaan mun serkuista varmaan pärjäisi mulle 1-0
Melko aloittelija toisaalta mutta anna joku Elviksen kappale niin saan vähän jotain oikeinkin. eh oh aah mama mama do re mi
Mutta joo niin ehkä tämä tuli vähän oikeaan rakoon. Tänään en ottanut töikseen ainuttakaan bookkauspuhelua-- kun makasin. Oli tulessa reidet, alaselkä, perse, munanjohtimet, kohtu kaikki. Otin vain yhden 1mg panadolin. Suihkun otin, kun perseestä yöllä puhkesi hs-patti. Tein makaroni-jauheliha sörsseliä. Selviydyin jotenkin ja sit nukahdinkin jo.
Postissa tuli kotiovelle leluja. Ne on ihan leluja. Toivoin että niistä oisi edes jotain nautintoa. Sama postin työntekijä niillä edelleen tänne alueelle tuo kotiin. Toivotti että kunpa silloin olisi ollut toi hissi kun se toi mulle paketteja.
Noloa. Sit katsoin 3 tunnin jakson Poikamiestä.. bachelor.. joku erikoisjakso. Hain kaupasta kaikkea mässyä ja cokista ja kaikkien mielestä jotenkin valas tai käytän liian pieniä vaatteita tms vaikka ne on mun kokoa. En mä mitään yli 200 kiloa paina, mä liikun vielä omilla jaloilla, mulla ei ole mitään fyys. sairauksia tai lääkityksiä... 122kg oli aamupaino. Kyllähän tossa vatsaa on mutta niin on kaikilla. Koko 52/54 on ehkä 10 kokoa suurempi kuin keskimääräinen nainen. Olen mä joskus käyttänyt koon 8-10 (uk) paitojakin, ei siinä.
Vähän ehq oksettaa muutama kourallinen sipsejä kaikilla mausteilla ja maitosuklaata ja mudcake. Ei kaupoissa ole mitään hyviä mässyjä. Ostin myös hernekeittoa ja yhden nuudelipaketin. Unohdin vessapaperin. Sitä joko on todella karulla dieetillä tai sitten vetää läskiksi. Ei siinä oikein... joko-tai eli ei kontrollia missään tapauksessa. Emt... tilasin eilen illalla jotain kebaba. Turhaa menee rahaa johkin toimituksiinkin. Venaan rahoja tilille ennen kuun puoliväliä. Sitten voisi ostaa taas lääkkeitäkin kun viikon päästä on pistos mielialalääkettä.
Aika tylsää arkea jotain kamppailen vastaan.
Stressi, masennus, sanoja heittelen ilmoille ja kroppa vastaa. Pistää hankaan. Vastakarvaan.
🐱
Muistan kuin eilisen kun oli 11/11/11. :P:P Rikkinäinen kello on kaksi kertaa oikein päivässä. Mutta en tiiä sit vuorokaudesta. Ihmisen sisäinen kello on pidempi kuin vuorokausi joten riippuu kerrasta, vai toisesta, onko oikein.