Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

keskiviikko 26. helmikuuta 2020

Rohkeus onnistua ja viisautta olla rehellinen ja kaikkea muuta utopiaa vaikka periaatteessa mietin ihan asiaa

Mun pitäisi käydä lunastaa yksi 90e maksava käsikonsoli ja ladata bussikorttia ja käydä ikeassa hakemassa lamppu ja jokin huonekasvi mutta mulla on käteisenä jotain alle satanen niin tämäkin vähän auttaa kun saa shoppailukassaan jotain. Kun siis möin "rannetietokoneen" 12 eurolla+postit 3e
Huomenna oisi ilmainen häri potter tapahtuma, lauantaina hs-tauti tapaaminen kahvilassa, jne mihin mennä... tuo mun käsikonsoli olisi haettavissa tän viikon.
Periaatteessa mulla oisi nyt ehkä rahaa ostaa se jo sikäli ettei tarvisi reissua suunnitella sinne ikeaan tai bussikorttia latailla ja mitä kaikkea liikaa ajattelen nyt liikkuvia osia tässä mun nollabudjetissa jolla elää sit 4. päivään.
Ääh. Ja mun kaksi asiakasta on jo käyneet tällä viikolla "if you're really good at something, why do it for free" hahahaha jne ja sain niiltä yht 70 ja mulla on tilillä 30 niin mun matemaattisten lahjojen mukaan jos otan bussin jonnekin niin ei tarvi jumitua tai kävellä kotiin.. ellen oisi ostanut röökiä mutta siihenkin käytin pullonpalautusrahojani joten ehkä pystyisi postittaa ton samalla. Tiukille menee nyt kyllä mutta ei kai tässä suutaan tarvisi enempi soitella. Sain orkun jonkun tyypin pallit suussa ja menkat alkoi siinä samalla. Oon nyt vaihtanut muutaman kerran jo tamponia tänään. Viimeksi sunnuntaina oli menkat siellä elokuvissa ja tollee. Onneksi mun veri on voimakasta, ja anemia on kaukana.
Kolme tuntia aikaa käydä keskustassa tänään jos en mee huomenna sit. Siellä on niin kylmä ja mun naama jäätyy ensimmäisenä ja punoittaa. Helpointa olisi jos en ostaisi mitään, jäisin kotiin ja vaan tiskaisin ja pesisin pyykkiä ja mitä ikinä sit pitäisikään tehdä.