ihmisoikeudet

Jos muistotkin voi reinkarnoitua niin ehkä jokin trooppi paikkansa pitävi

 Tämän viikon eka julkaisu. Ajattelin mennä pääsiäiseksi sukuloimaan, auttaa pashan teossa tai jotain- koska mulla on kaapissa niin vähän ru...

Translate

perjantai 21. helmikuuta 2020

"Kukaan ei tuu rakastaa sua yhtä paljon"

Tyhmien ja kalliiden ostosten listaan lisätään taas.
Kadun eniten mun Lontoosta ostamaani punaista nahkatakkia, kuntopyörää ja cross-trainer laitetta joita mulla ei enää ole ja nahkatakkikin on repeytynyt taskusta. Mun 800e 46 tuuman älytv möin 500e ja saisin sen kuulemma ostaa takaisin.
Mutta siis tilasin....
 –pehmolelun
–mun kaverin koirasta mypetsies.com sivuilta.
Se tulee joskus puoliväliä huhtikuussa. Saan olla kuukauden polttamatta sillä parilla sadalla eurolla. Viimeksi mennyt yht parisataa vaatteisiin ja noihin ruokatilauksiin, että että... säästäminen tai velkojenmaksu, mitä ne muka on. Kaverikin on hankkimassa uutta koiraa joten en anna sitä pehmolelua sille ettei uusi koira vaikka tuhoaisi tota.


Säästötilillä on 90e joilla ostan sit sen 3ds laitteen ja käyttötilillä 50e jos vaikka menen tänään sinne kuppilaan illalla. Kai se olisi mentävä. Huomenna leffaan.

Laihtunut kun syön vain toffeeta neliöinä ja teen muodossa karamellia. Ehkä voisi kanamakaroniloodaa vetää tuolta tai nuudeliakin emt