Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

torstai 20. helmikuuta 2020

Luettelo taidoistani on lyhyt: tiedonetsintätaidot, piirtelytaidot, ja se miten en muserru vaikka minusta sanotaankin kuinka pahasti tai siis muistan ja annan anteeksi mutta en unohda

Ouh mai lord. Mitäköhän mä tilasin etsystä. Palan hiilisaippuaa ja yhden tarran. Sokoselta olisi voinut saada halvemmalla "mustaa saippuaa" ensin kyllä lähdin ettii itsekaiverrettua pentagrammi alustaa. Että sellaista käsityötä.
Lähikaupassa oli kilo banaaneja euron. Ostin tasan eurolla tasan kilon banaaneja.
Hahaha. Pokemon Black versiosta toin emolgan ja meloettan pokemon Homeen mutta ei niitä ainakaan mihinkään peliin sieltä saanut. Tilasin puolenkuun peleistä 89,99 eurolla valkoisen 3ds laitteen käytetyn tulee niiden varastolta ja sit saan tekstarin ja meen ostaa sen. Ihk. Mulla olikin sökö virtaportti ollut jo kauan.
Hmm. No mutta siitä se lähti se etsy shoppailu kun mulla on dekaali tarra tos mun vanhassa 3ds ja uusi oisi sit niinku tultava siihen toiseenkin. Mutta pokemon pääsiäismunasta tuli jo ruohoaloituspokemoni pöllö rowlet tarra että tota. Jee tuhlaan. En sentään ole ostanut sitä lisäpassia tohon peliini.
Tavallaan olisi pankki täys laskuja eikä mitkään säästöt riittäisi niiden maksuun muuta kuin just ja just. Eikä elämiseen ollenkaan. Mutta toisaalta hupi ei oo huvin kaltaista jos ei sitä voi niinku huvikseen hullutella taisiis... ilmaista.
Kröhöm. Näin muuten painajaisia kun katsoin, sen Her elokuvan eilen. Olin jumissa valitsemassa käyttöjärjestelmiä tms. Oli huono olo kun olin syönyt liikaa makeaa yöllä siis. Enkä silti oppinut mitään, aamulla lisää toffeeta hampaisiin nieluun ja tollei. En kyllä ollut lihonut mutta nii.
Ei tätä kukaan jaksa lukea. Jos menisin röökille. Sitäkin voi pohtia vetääkö ne sellaiset makuliuskat pois samalla kun mentholin myynti loppuu, ettei voi edes itse pari tuntia antaa maustua sen normitupakin mitä ei enää sit muuta myydäkään. Lopettaisivat sit sinisenkin myymisen mokomat.
Eikä tänään sit. Vähän psykoterapiaa. Huomenna pitäisi etsiytyä wiccafé porukoihin illalla johki ruoka tai juomamestaan. Lauantaina leffaan.