ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

tiistai 18. helmikuuta 2020

ai minäkö itsekeskeinen no koitapa vaikka meditoida rauha pääs sisälle

Sammutit tietokoneen ongelman vuoksi. Joo mun ongelma oli että tämä ei lähtenyt käyntiin!

No viis veisusta. Poltin rahaa ja bussikorttia mutta ainakin hemoglobiinit oli taas normaalin korkeat eli siellä 160 ja yli. Vaikka vuodan joka toinen päivä kuten tänne useaan otteeseen ikäväkseni maininnut mutta kun ei ole normaalia enää. Pari kk ja ehkä kohdunpoistoa pyytäisin samalla kun käyn ihan gynegologian osastolla.

Ostin kaupasta värmeitä tehdä makaronilaatikkoa. En ostanut herkkuja mitään. Pelkkää suolaista. Kävin subin vetääs kuitenkin ja tuli ruokahävikkiäkin kun voileipätaiteilija teki kokonaisen vaikka olin sanonut puolikas.

Yhtä Hervannan pokemon go salia puolustanut koko päivän... eli kohta kuusi tuntia. Mitä seilausta edestakas oikeesti. Heräsin jo kuudelta ja olin ajoissa. Koska muka en olisi tunnin tai enemmän ajoissa jossain oikeesti häh. Laittoivat pistoksen siinä hetken mietittyäni pehvaan. Se ei ole edes kipeä vielä.

Päässäni käyneet skenaariot oli yksi että tulisi maailmanlopp ja mua raahattaisi pois sieltä terveysasemalta ja joutuisin vaatii että jos mua ei luvatusti hoideta niin ne saisi toimittaa mut jonnekin ääh noh. Se nyt oli ajatusleikkiä kun odotteli. En mä edes välitä minne ne kiusaa mua taas mihinkin. Aivotoimintani oli jotain sellaista mihin en haluaisi että puututtaisi mutta kai siihenkin sit lääke keksittiin (Japanissa joskus 1988 ilmeisesti keksi-ty-tytty).

thö end. Eilisen nukuin ja morkkistelin. Nyt paukuttelen rintsikoita. Hyvä Kajsa!

Jälkikirjoitus: nälkä kurnii